Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.839
Isto ko sto svaka od vas pravih zena porodicnih vrednosti,pali kandze da smo zenomrzci ,kad neke tamo sanje marinkovic pljujemo koje i ne znateDragi muškarci,zašto ste se osetili toliko prozvanim![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto ko sto svaka od vas pravih zena porodicnih vrednosti,pali kandze da smo zenomrzci ,kad neke tamo sanje marinkovic pljujemo koje i ne znateDragi muškarci,zašto ste se osetili toliko prozvanim![]()
Da odmah bude jasno , 30 godina mi nemamo moral u Srbiji , to znaci da oni koji sad imaju 40 nisu videli u okruzenju nista sto poziva na ljudskost i postovanje ljudi...samo kod kuce eventualno..samo da to izjednačenje ne krene u pogrešnom pravcu
nego
opet ja sa ono oko vaspitanja dece
porodica porodica i porodica, je temelj svega daljnjeg što će biti
Odavno nema toga, pa se pitam odakle vadite patrijarhat....iz cijeg dupeta...Pa kako nemas nista protiv patrijarhata kad bi stara majku/nanu morala bespogovorno da slusas? Ona je takodje slusala svoju svekrvu, a njena svekrva svoju itd
Da je sreće slušala bi i ti svekrvu...mudru ,iskusnu ženu,nadgradila i unapredila dom,porodicu i čekala snajku raširenih ruku da nastaviš tradiciju.Pa kako nemas nista protiv patrijarhata kad bi stara majku/nanu morala bespogovorno da slusas? Ona je takodje slusala svoju svekrvu, a njena svekrva svoju itd
Zato sto brises sve postove koji ti dodju pod ruku a oslikavaju koliko mrznje prema muskarcima ima u pricama i odnosima feminacista na forumu...Dragi muškarci,zašto ste se osetili toliko prozvanim![]()
Ne znam ko je tebe toliko naljutioZato sto brises sve postove koji ti dodju pod ruku a oslikavaju koliko mrznje prema muskarcima ima u pricama i odnosima feminacista na forumu...
Nisi ti uopste cista sto se tice muskomrzackih gestova....
Ovo sve je pocelo kad ste skocile na muski kutak jer vam zenski kutak nije dosta da tamo stalno sirite i feminacizam i muskomrzacku politiku..
Zato nemoj te provokacije da smo se mi nasli prozvanim kad dobro znas da ste se vi nasli prozvanim..
I dalje ne znam zasto vam smeta ako neko kaze da prema zenama ne treba biti iskren..
Ili tako neke stvari koje ste navikle da zloupotrebljavate...
Mozda nisi potpuno u tom kolu feminista, ali si trenutno u tom kolu..
Meni nije cilj da vas sabiram i da vas bude sto vise....
Ali nije mi cilj ni da ste vi stalno nesto zabezeknute i uvredjene, a kad se pita sto , pa zato, pa ne prija nam da se kaze ovo ili da se kaze ono...
A sta to ovo ono , pa ono sto poturamo da mi jesmo a nismo..
Ne znam ko te slagao , ali u patrijarhatu su itekako bile emancipovane zene, koje su radile ono sto im se radilo....i profesionalno i licno...Takve zene su zrtve patriarhalnog sistema koje su se njemu prilagodile i podvrgle da bi opstale i prezivele u njemu jer sta mislis kako bi prosle da nisu?
znaci tako cete da radite, ti na pdf psihologija ces da zavodis femi diktaturu?Ne znam ko je tebe toliko naljutioP.S. ne mogu ja brisati postove na ptf gde ne moderišem
![]()
Ima poneku švalerku, al nema vezeSindrom balkanski muškarac...
omiljen i voljen muškarac,mačo men,domaćin,vernik,otac,sin,suprug.
Problem je što nije krpa,ima kičmu i ne vole ga žene,smem li ih tako nazvati,koje ...bolje da ćutim,zatvoriće temu...![]()
Obavezno ljubavnica,ko vredi on vredi i ima ga za sve.Tvoj..jesi ga kupila,dobila ..Ima poneku švalerku, al nema vezetako se valja
Moj ne ispunjava sve uslove, al ga ipak volim
![]()
Osvojila na lutrijiObavezno ljubavnica,ko vredi on vredi i ima ga za sve.Tvoj..jesi ga kupila,dobila ..
Šalim se,znaš me...![]()
Igraj ponovo,nek ima,nek se nadje još koji...Osvojila na lutriji![]()
Ne laj..Veca seljacina veca sansa da ima svalerku....onaj ko je intelektualac, gleda da mu jedna zena bude dobro izabrana....
To je ono , dajsta das u zivotu i pravilo daj da se skucim pa da zivim van braka...
Vole one to...kad seljak nakrivi kapu pa kaze lubenica slatka ko sremica i tudja zenica...Ne laj..![]()
Dupe bi ti dao da si...SELJAK...Vole one to...kad seljak nakrivi kapu pa kaze lubenica slatka ko sremica i tudja zenica...
Nije njima to patrijarhat kad se muskarac svalerise.....a kad je manji od makova zrna....
Eno ga moj buraz sve u rukavicama, mora za sve zenu da pita, ali da ima svalerku ima...na poslu naleti , nadje se, on navikao da ne sme zenama da kaze ne...a i korisno mu dodje..
To je tako zaokruzen psiholoski profil, da nista ne skripi...
Zena dolazi sa posla kad hoce, moderna vezica, on uglavnom obezbedjuje oko dece sve sta treba , iako oboje imaju isto radno vreme, tako je ispalo na kraju...
Mene to ne privlaci , sta bleja i ta balkanska snalazljivost, sve nam je dozvoljeno ...pa nije to moj broj...Dupe bi ti dao da si...SELJAK...![]()
Ovo ,,dupe,,je sleng..ne boj se...Mene to ne privlaci , sta bleja i ta balkanska snalazljivost, sve nam je dozvoljeno ...pa nije to moj broj...
Mene ne ushicuje da se pred drugima hvalim nekim stvarima..
Ali veliki broj muskaraca sebe posteno deformise prema zahtevima i prolaznoscu kod balkanskih zena..
Ne znam zasto to nije pomenuto a tacno je, balkanskog muskarca oblikuje balkanska zena..
Ne misli se na majku..
kukuOvo ,,dupe,,je sleng..ne boj se...![]()
Ne opterećuj se,tema je sprdnja mogla bi u PDF humor...Šta ti je pusto bezobrazno i nezahvalno žensko!
Nema, najbolje je rekao onaj da je žena jedino zlo koje u kuću unosiš uz muziku.
Pa magla, sestro. Cepaj. Nađi sebi nekog Skandinavca Muhameda da uz njega živiš kao boginja jer ti to takva kakva si zaslužuješ. Šta te sprečava? Šta ti ima da serendaš o smrdljivim Balkancima, pa nije to tvoj nivo.
Šta ti podrazumjevaš pod tim slušala? Svekrvu svoju sam poštovala čim sam kročila u njihovu kuću, prihvatili su me i odnosili se prema meni kao prema svom djetetu, kad smo odlučili da nađemo svoj stan maksimalno su nas podržali. Ako slušati znači da im poslužim kafu i doručak, uzmem cekere kad dođu s pijace, svekra dočekam na vratima i prihvatim mu kaput....onda slušam i dan danas.Pa kako nemas nista protiv patrijarhata kad bi stara majku/nanu morala bespogovorno da slusas? Ona je takodje slusala svoju svekrvu, a njena svekrva svoju itd
Bog ti dao,tebi i tvojoj porodici svu sreću...nastavi tako i ne brini,primer daješ deci i tako produžavaš tradiciju jake,stabilne i srećne porodice..Šta ti podrazumjevaš pod tim slušala? Svekrvu svoju sam poštovala čim sam kročila u njihovu kuću, prihvatili su me i odnosili se prema meni kao prema svom djetetu, kad smo odlučili da nađemo svoj stan maksimalno su nas podržali. Ako slušati znači da im poslužim kafu i doručak, uzmem cekere kad dođu s pijace, svekra dočekam na vratima i prihvatim mu kaput....onda slušam i dan danas.
Па добисте ли сина или дијете?Nije istina, imam crnogorca![]()
Pa ono sto patrijarhat podrazumeva, ni manje ni vise.Šta ti podrazumjevaš pod tim slušala? .