СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ ЗАБРИНУТ ЗА ДАЧИЋА

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Sindikat:
Ko to vodi računa o Dačiću?

Sindikat policije pita se kojim to obaveštajnim podacima raspolaže obezbeđenje premijera kada sa njim može da razgovara voditeljka bez donjeg veša.
v276324p0.jpg

Sindikat srpske policije zatražio je danas da se utvrdi odgovornost ljudi zaduženih za bezbednost premijera Srbije Ivice Dačića, povodom priloga produkcije "Nemoguća misija" u kojoj je, kako kažu u tom sindikatu, premijer izložen ruglu.

Sindikat traži da se ispita odgovornost načelnika Odeljenja za poslove bezbednosti Nebojše Grujića i drugih koji se brinu o bezbednosti ministra unutrašnjih poslova i premijera Srbije.

Produkcija "Nemoguće misije" organizovala je snimanje priloga skrivenom kamerom, u kojoj je učestvovao premijer Dačić, a voditeljka intervjua je bila bez donjeg veša.

Iz Sindikata srpske policije navode da su autori "Nemoguće misije" izložili provokaciji i izvrgli ruglu, na veoma nepristojan i neprihvatljiv način, premijera i ministra Dačića, a da za tu nameru služba nije znala, što je "velika sramota".

"Ovim činom pokazali su da načelnik koji vodi odeljenje koje se bavi poslovima bezbednosti, nije obavešten, niti se bavi svojim poslom, o nameri produkcije da se takva emisija snimi i emituje, sve do jučerašnjeg dana kada je pušten insert emisije", dodaje se u saopštenju.

Sindikat smatra da je zbog "nerada nadležnih" moglo doći i do težih posledica po bezbednost.

Povodom učešća premijer au skrivenoj kameri danas se oglasio i NUNS.
:rotf::rotf::rotf::super::super::super:
Уплашили се полицајци,
да им командира не прогута...АЖДАЈА...

Neka se sindikat policije zapita kojim obavestajnim podacima raspolaze ministar policije i premijer Dacic
u vezi plakata Vojvodina republika, to sto je Dacic gutao knegle i gledao u zenski polni organ nije video vanzemaljca,
manja je to opasnost po drzavu od plakata.

Јес вала,
да се види ђе ће у Земуну тачно да бидне прелаз, административни, (свакако не бордер!) па да се бачимо на бизмис, ебо органе....

Sindikat:

Sindikat policije pita se kojim to obaveštajnim podacima raspolaže obezbeđenje premijera kada sa njim može da razgovara voditeljka bez donjeg veša.
v276324p0.jpg

Sindikat srpske policije zatražio je danas da se utvrdi odgovornost ljudi zaduženih za bezbednost premijera Srbije Ivice Dačića, povodom priloga produkcije "Nemoguća misija" u kojoj je, kako kažu u tom sindikatu, premijer izložen ruglu.

Sindikat traži da se ispita odgovornost načelnika Odeljenja za poslove bezbednosti Nebojše Grujića i drugih koji se brinu o bezbednosti ministra unutrašnjih poslova i premijera Srbije.

Produkcija "Nemoguće misije" organizovala je snimanje priloga skrivenom kamerom, u kojoj je učestvovao premijer Dačić, a voditeljka intervjua je bila bez donjeg veša.

Iz Sindikata srpske policije navode da su autori "Nemoguće misije" izložili provokaciji i izvrgli ruglu, na veoma nepristojan i neprihvatljiv način, premijera i ministra Dačića, a da za tu nameru služba nije znala, što je "velika sramota".

"Ovim činom pokazali su da načelnik koji vodi odeljenje koje se bavi poslovima bezbednosti, nije obavešten, niti se bavi svojim poslom, o nameri produkcije da se takva emisija snimi i emituje, sve do jučerašnjeg dana kada je pušten insert emisije", dodaje se u saopštenju.

Sindikat smatra da je zbog "nerada nadležnih" moglo doći i do težih posledica po bezbednost.

Povodom učešća premijer au skrivenoj kameri danas se oglasio i NUNS.
:rotf::rotf::rotf::super::super::super:
Уплашили се полицајци,
да им командира не прогута...АЖДАЈА...
Idi bre Macak, uplasi me, mislio sam da su se zabrinuli da covek ne umre od gladi, bede, bolestina... Ko brine o pola Srbije, o sirotinji kojoj nije jedina opasnost voditeljka bez donjeg vesa.

Ja jos nisam nigde cuo na svetu da je neki predsednik ili premijer drzave za svog mandata bio u skrivenoj kameri.

Ovo bi svuda u svetu bio skandal velik razmera, ali mi posto imao banana drzavu, ma kakvi bananu, ja ne znam kako bi ovu drzavu okarakterisao...... Nama je ovo normalno.

Dno dna...
Шта је пријатељу....?
Јес и ти гадљив на чкупи?
:rotf::rotf::rotf:

тја,
ако се колега Мачак слаже, присто би да је одведемо на колаче, сам не смијем пред важдајну, нисам јаки ка министар.....
Nisam ni ja spreman na takav heroizam... vi's ti kako je danas tesko nasem rukovodstvu... hoce i gologuze na njih da udare... strashno... :rumenko:
TO je ženska stavila ogledalo u međunožje, nije bila bez gaća, e sad...Šta se videlo...

Cim je medjunozje bilo upleteno radilo se o potencijalnoj opasnosti za premijera.

Nisam ni ja spreman na takav heroizam... vi's ti kako je danas tesko nasem rukovodstvu... hoce i gologuze na njih da udare... strashno... :rumenko:

Cim je medjunozje bilo upleteno radilo se o potencijalnoj opasnosti za premijera.
Шта ти знаш, шта је могло све бити унутра....?
Па неки метак да излети?
Страшно.

Sindikat:

v276324p0.jpg

A sto na ovoj slici nije prava policijska znacka vec privezak za kljuceve:D

Back