R RIA77 Elita Poruka 16.373 15.08.2025. u 18:02 - Teska prekoracenja ovlascenja policije #101 kapetanmark: protestant na zemlji. policajac ga pita : jesi ti opoyicionar a ? potom ga sutne u glavu View this content on Instagram View this content on Instagram Kliknite za proširenje... Малолетник
kapetanmark: protestant na zemlji. policajac ga pita : jesi ti opoyicionar a ? potom ga sutne u glavu View this content on Instagram View this content on Instagram Kliknite za proširenje... Малолетник
kapetanmark Legenda Poruka 59.825 15.08.2025. u 18:32 - Teska prekoracenja ovlascenja policije #102 Petar_Petrovic: Prestanite vise da kukate,sta je malo batina za slobodu. Kliknite za proširenje... Pravdanje brutalnosti, nasilja povlači odgovornost
Petar_Petrovic: Prestanite vise da kukate,sta je malo batina za slobodu. Kliknite za proširenje... Pravdanje brutalnosti, nasilja povlači odgovornost
a bre Milun Buduća legenda Poruka 36.880 15.08.2025. u 20:01 - Teska prekoracenja ovlascenja policije #103 Brđanin: Ti ćeš čudo napraviti Kliknite za proširenje... taman posla. To kazem figurativno. Znam ja odakle vetar duva a to sigurno nisu blokade po Srbiji.
Brđanin: Ti ćeš čudo napraviti Kliknite za proširenje... taman posla. To kazem figurativno. Znam ja odakle vetar duva a to sigurno nisu blokade po Srbiji.
buudala Stara legenda Poruka 83.497 16.08.2025. u 09:14 - Teska prekoracenja ovlascenja policije #105 Poslušajte šta kažu kolege.