Teska prekoracenja ovlascenja policije

1487968-cb6f159110286e7c46f0429a38f92cdd.jpg

a jbg

napaljen si, sjedi popij vode, udahni

negde jeste, ne kazem da nije, narocito udarci u glavu

negde znamo da nije, ima primer kada jedan sadista policajac i bolesnik (kako drugacije idiota nazvati) udara palicom protestanta koji lezi na zemlji po potkolenicama , sto je svestan pokusaj da neko lice napravi invalidom!

15 godina robije pa da vidis

oduzeti citav policijski staz

Ja sam od rodjenja u boksu, i postoje dva udarca zbog kojih ide momentalna dozivotna diskvalifikacija jer vrlo lako mogu da ubiju ili trajno osakate.

Takvih udaraca su tvoji panduri sinoć zadali na stotine!
I to ne rukom, nego oruzjem!

Ubice, psihopate!

Ja sam od rodjenja u boksu, i postoje dva udarca zbog kojih ide momentalna dozivotna diskvalifikacija jer vrlo lako mogu da ubiju ili trajno osakate.
to su udarci ispod pojasa u boksu i udarac u glavu od nazad

u ovim primerima kojih imamo ovde a na zalost prepuno ih je , nemamo bas svugde pokusaj ubistva
psihopate - da

Takvih udaraca su tvoji panduri sinoć zadali na stotine!
gde su udarci u glavu i gde je kolektivno batinanje moze da se vodi kao pokusaj ubistva

I to ne rukom, nego oruzjem!
i rukom se moze ubiti neko prekomernim udarcima , narocito kolektivnim udarcima u krdu
Ubice, psihopate!
jesu poremeceni i krvoloci

ove kolektivno otpustiti

ovo je tesko krsenje policijskih ovlascenja

nigde u drzavnom preduzeceu ndopustiti da se zaposle dok su zivi

Kakav bre crni otkaz i nemogućnost zapošljavanja, bla bla... to bi za njih bila nagrada.
Digitslno je doba, kamere na sve strane, na mnogim snimcima su građani snimali lica buzdovana, za mnoge slučajeve se tačno zna ko su, znači kad se sve završi - privatne tužbe, ako nemoze da plati oduzimanje imovine, pa robija, svašta nešto, sve po redu... :rtfm:

Otkad to ti ne podržavaš Vučića?
od kad nije uhapsio i osudio VUCEVICA , vesica zoranu mihajlovic, tomu monu , brata andrejku, za nadstresnicu svakog podizvodjaca, projektanta...

ti kao neko ko niej sbrin ovde si poznat po rusofobiji sto je kod tebe sekundarna fobija a priamrna je srbofobija

tvoje provociranje mene ide po tome... :mazi:

mi srbi iz srbije se u vasu politiku u pasaluku ne mesamo, tako da bi i ti mogao da ovde primenjujes isti nivo kutlure po tom pitanju i gleda svoja ili ti vasa posla

Mi smo blokirali njih ili oni nas, ne znam; pa je bilo malo dosadno. I hteo sam kući, ali bio sam blokiran.

Čitala mi se nova knjiga Ramile Petrović - Nisam znala šta nosim u sebi, koju sam nabavio pre neki dan, hteo sam na fejsu da okačim neke fotke sa letovanja i nisam stigao, pa me frend umalo nije blokirao, hteo sam da podgrejem punjene paprike, ali sam pregladneo, pa sam odustao, hteo sam da obavim jedan poziv, ali bilo je već kasno, i eto teško prekoracenje ovlascenja policije. :think:

od kad nije uhapsio i osudio VUCEVICA , vesica zoranu mihajlovic, tomu monu , brata andrejku, za nadstresnicu svakog podizvodjaca, projektanta...

ti kao neko ko niej sbrin ovde si poznat po rusofobiji sto je kod tebe sekundarna fobija a priamrna je srbofobija

tvoje provociranje mene ide po tome... :mazi:

mi srbi iz srbije se u vasu politiku u pasaluku ne mesamo, tako da bi i ti mogao da ovde primenjujes isti nivo kutlure po tom pitanju i gleda svoja ili ti vasa posla
Zato i kažem, najljepše u čitavoj priči je što je granica između nas i što se zlo vratilo na izvor. Mislim na Vučića i ideologe ne na sve Srbijance ili Srbe.

Majka jednog od uhapšenih u Novom Sadu: "Na snimku sam videla da kleči u policiji, užasno potresno"​

https://www.021.rs/Novi Sad/komentari/418112
Majka jednog od uhapšenih, momka koji se vidi na snimku koji je izašao u tabloidima, kaže da je uhapšen njen sin od 18 godina, a da među privedenima ima i maloletnika.

1755257837741.png

Jasna Marić kaže da su osim njenog sina uhapšena još sedmorica mladića, od kojih su četvorica punoletni, a trojica maloletni.

Ona kaže da su mladići gledali utakmicu na Detelinari, zatim se prošetali do centra.

"Vraćali su se kući i tu su uhapšeni. Navodno je bačen i suzavac na njih", kaže majka uhapšenog na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I.

Ona dodaje da je jedan maloletnik dobio i udarce kao i šamar u marici.

"Maloletno jedno dete koje je bilo takođe uhapšeno je dobilo udarac s pendrekom u leđa i šamar u Marici. To je zabeleženo, hitna pomoć je izašla, zabeležila to. Tako da to je ono što ja znam", ističe majka uhapšenog.

Takođe ističe da se zbog toga što nema mesta u upravi policije oni nalaze na Klisi
Ono što je isto jako strašno, pre ovog uključenja sam videla snimak koji su objavili iz teretane u policiji. Moj sin se nalazi na tom snimku. Užasno potresno, užasno strašno da su nam zatvori puni, a kriminalci na ulici", kaže majka jednog od privedenih mladića.

Takođe, Marić dodaje da je prema njenim saznanjima uhapšeno više od 20 mladića.

Podsetimo, u četvrtak uveče u Novom Sadu došlo je do demoliranja prostorija Srpske napredne stranke na Bulevaru oslobođenja, u Stražilovskoj i u Kosovskoj ulici.

Policija u početku nije reagovala, a potom je u Kosovskoj došlo do sukoba sa grupom učesnika protesta, kada su ispaljeni i suzavci, a demonstranti su potisnuti ka centru grada.

"Vanredno u valjevskoj bolnici": Javilo se 60 osoba, četvoro hospitalizovano​

Oko 60 osoba je, nakon protesta u Valjevu, potražilo pomoć u bolnici u tom gradu, od kojih je četvoro hospitalizovano.

"Mi smo prošle noći imali vanredno stanje u bolnici", rečeno je za N1 iz Zdravstvenog centra Valjevo.

Jedna osoba je zadržana zbog hipertenzivne krize, druga je na poluintenzivnoj nezi i ima povrede rebara, a dve osobe su na odeljenju hirurgije.

З А К О Н О ПОЛИЦИЈИ
ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ
Предмет закона

Принцип сразмерности
Члан 68.

Примена полицијског овлашћења мора бити сразмерна потреби због које се предузима.Примена полицијског овлашћења не сме изазвати веће штетне последице од оних које би наступиле да полицијско овлашћење није примењено.

Између више полицијских овлашћења примениће се оно којим се задатак може извршити са најмање штетних последица и за најкраће време.

Приликом примене средстава принуде настојаће се да њихова употреба буде поступна, односно од најлакшег према тежем средству принуде и, усваком случају, уз минимум неопходне силе.

З А К О Н О ПОЛИЦИЈИ
ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ
Предмет закона

Принцип сразмерности
Члан 68.

Примена полицијског овлашћења мора бити сразмерна потреби због које се предузима.Примена полицијског овлашћења не сме изазвати веће штетне последице од оних које би наступиле да полицијско овлашћење није примењено.

Између више полицијских овлашћења примениће се оно којим се задатак може извршити са најмање штетних последица и за најкраће време.

Приликом примене средстава принуде настојаће се да њихова употреба буде поступна, односно од најлакшег према тежем средству принуде и, усваком случају, уз минимум неопходне силе.
primer kako krvoloci i bolesnici popisavaju clan 68 zakona o policiji i NEDOPUSTVIO BATINANJU GRADJANE

poslusajte recnik koji koriste u ovom izivljavanju

Back