VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jbg
napaljen si, sjedi popij vode, udahni
negde jeste, ne kazem da nije, narocito udarci u glavu
negde znamo da nije, ima primer kada jedan sadista policajac i bolesnik (kako drugacije idiota nazvati) udara palicom protestanta koji lezi na zemlji po potkolenicama , sto je svestan pokusaj da neko lice napravi invalidom!
15 godina robije pa da vidis
oduzeti citav policijski staz
????????????????????????????????????????Ja onda razumela sta sa nemanjom srbi hteli reci i to se sad ostvaruje haha
to su udarci ispod pojasa u boksu i udarac u glavu od nazadJa sam od rodjenja u boksu, i postoje dva udarca zbog kojih ide momentalna dozivotna diskvalifikacija jer vrlo lako mogu da ubiju ili trajno osakate.
gde su udarci u glavu i gde je kolektivno batinanje moze da se vodi kao pokusaj ubistvaTakvih udaraca su tvoji panduri sinoć zadali na stotine!
i rukom se moze ubiti neko prekomernim udarcima , narocito kolektivnim udarcima u krduI to ne rukom, nego oruzjem!
jesu poremeceni i krvolociUbice, psihopate!
Kakav bre crni otkaz i nemogućnost zapošljavanja, bla bla... to bi za njih bila nagrada.ove kolektivno otpustiti
ovo je tesko krsenje policijskih ovlascenja
nigde u drzavnom preduzeceu ndopustiti da se zaposle dok su zivi
od kad nije uhapsio i osudio VUCEVICA , vesica zoranu mihajlovic, tomu monu , brata andrejku, za nadstresnicu svakog podizvodjaca, projektanta...Otkad to ti ne podržavaš Vučića?
jesi li procitao sve ?Kakav bre crni otkaz i nemogućnost zapošljavanja, bla bla... to bi za njih bila nagrada.
Zato i kažem, najljepše u čitavoj priči je što je granica između nas i što se zlo vratilo na izvor. Mislim na Vučića i ideologe ne na sve Srbijance ili Srbe.od kad nije uhapsio i osudio VUCEVICA , vesica zoranu mihajlovic, tomu monu , brata andrejku, za nadstresnicu svakog podizvodjaca, projektanta...
ti kao neko ko niej sbrin ovde si poznat po rusofobiji sto je kod tebe sekundarna fobija a priamrna je srbofobija
tvoje provociranje mene ide po tome...
mi srbi iz srbije se u vasu politiku u pasaluku ne mesamo, tako da bi i ti mogao da ovde primenjujes isti nivo kutlure po tom pitanju i gleda svoja ili ti vasa posla
Бели из Младеновца му најбољи друг.Otkad to ti ne podržavaš Vučića?
primer kako krvoloci i bolesnici popisavaju clan 68 zakona o policiji i NEDOPUSTVIO BATINANJU GRADJANEЗ А К О Н О ПОЛИЦИЈИ
ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ
Предмет закона
Принцип сразмерности
Члан 68.
Примена полицијског овлашћења мора бити сразмерна потреби због које се предузима.Примена полицијског овлашћења не сме изазвати веће штетне последице од оних које би наступиле да полицијско овлашћење није примењено.
Између више полицијских овлашћења примениће се оно којим се задатак може извршити са најмање штетних последица и за најкраће време.
Приликом примене средстава принуде настојаће се да њихова употреба буде поступна, односно од најлакшег према тежем средству принуде и, усваком случају, уз минимум неопходне силе.
postoji taj snimak gore na pocetku teme, idi pogledaj ne zatrpavaj temu istim snimcimaJuče je policija tukla decu, danas dolaze roditelji.
Onda i tebe boksera treba na robiju za pokusaj ubistva čim uđeš u ring po toj logiciRobija za pokusaj ubistva!
Kakvo crno prekoračenje ovlašćenja.
Ubice!
okOnda i tebe boksera treba na robiju za pokusaj ubistva čim uđeš u ring po toj logici
Zakon je kad stanes na crveno svetlo na semaforu jbgKakav zakon ?
Kada čujem reči zakon i država umirem od smeha,ovde u ovoj zaostaloj sredini važi samo zakon sile,to jest zakon jačeg.