Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Meni je maxa simpa sa onim svojim ČPNije bitno da li je tko udan ili ozenjen,nije zabranjeno da ti je neko od njih simpa, ne znaci da ih odmah moras da muvas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je maxa simpa sa onim svojim ČPNije bitno da li je tko udan ili ozenjen,nije zabranjeno da ti je neko od njih simpa, ne znaci da ih odmah moras da muvas...

A imaš li kakvu uniformu kad tako tučeš tom šibom, ono neka koža, lanci, katanci....pitam čisto da bolje učestvujem u razvijanju temeEvo ja na svoje simpatije bile one m ili ž ne bi se mogla nikad naljutiti da naprave bilo sto,ali bi mi bilo zao sto su recimo tako postupile,pa bi ih za kaznu skinula gole i tankom bodljikavom sibom bi ih tukla po guzici....![]()
![]()
![]()

Pazi se da te ne zasimpatišeЈу.. ја дошао међу неке садомазохисте![]()

Делује мало агресивноPazi se da te ne zasimpatiše
Oće ova šibom

Ja da sam na tvom mjestu bih dupe zalijepila za zid #samokažemДелује мало агресивно![]()
Odi u ku*** krasni, samo ces mi poplasiti simpatije.....Ja da sam na tvom mjestu bih dupe zalijepila za zid #samokažem![]()
Зар има пишу?Ja da sam na tvom mjestu bih dupe zalijepila za zid #samokažem![]()

Moze.Meni je Bambikana simpa. Hoces da idemo zajedno na matursko?

skinula gole i tankom bodljikavom sibom bi ih tukla po GUZICI...
A ti se samo plašiš da se ne ušteka a? A šibom po guzici može?Зар има пишу?![]()
![]()
![]()
![]()

Може, може, нешто ми слаба циркулација ових дана.A ti se samo plašiš da se ne ušteka a? A šibom po guzici može?![]()

Nego sta, svi ce puci kad budu videli kako te vrtim.Moze.
Pa dizginemo na dens floru.![]()
![]()
Може, може, нешто ми слаба циркулација ових дана.![]()

A ne, ne, ne tuče beba no ova dalmatinska beštija ??? Ona oće po guzici udariti ??sta si tuzan vojvodo ko da su ti stopala br. 48
nece tebe Beba vidis da te gotivi
На то шибање би се начекали и ти и ја, таман кад би помислили да би дошло до тог лудог искуства, десило би се оно чувено. "Фали ти папир" . Неби успео да повадим папире пола годинеA ne, ne, ne tuče beba no ova dalmatinska beštija ??? Ona oće po guzici udariti ??
Ja samo ako me zamoli, uz obostrani pristanak i dozvolu od oba roditelja ovjerenu u općini rođenja u tri primjerka ?

Ma ne dolazi u obzir,ta se siba ne dira,ja rekla samo svoje simpatije da bi sibala tankom bodljikavom sibom po guzici....