- Poruka
- 72.408
Sta bi se desilo kad bih poslao simpatiji ovo na pp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ignore 4 lifeSta bi se desilo kad bih poslao simpatiji ovo na pp.
Fak jea. Strong rijekshnIgnore 4 life
Ma pošalji, ako te iskulira svakako nije za tebeSta bi se desilo kad bih poslao simpatiji ovo na pp.
Tako je, poslao vec.Ma pošalji, ako te iskulira svakako nije za tebe
Šta bi? Kakva je reakcija?Tako je, poslao vec.
Sta bi se desilo kad bih poslao simpatiji ovo na pp.

Hvala postovana forumasice na brzom odgovoru. Pisem ali mislim ako budem uporan da cu ubrzo zavrsiti na ignore listi. Ne bi htio jer mi je jako simpatican.Budi uporan, samo piši u pp.
Nježan ali uporan, piši poeziju.Hvala postovana forumasice na brzom odgovoru. Pisem ali mislim ako budem uporan da cu ubrzo zavrsiti na ignore listi. Ne bi htio jer mi je jako simpatican.
Ti o poeziji, a tek sam savladao pisanje u 8 razredu osnovne.Nježan ali uporan, piši poeziju.![]()

Ne znam i ja se pitam.Šta bi? Kakva je reakcija?![]()
Pa da, ako ima smisla za humor i originalnost.Zavisi i od simpatije![]()
Ma zezam se, nisam joj to poslao. Nisam nista. Hocu da ostavim dobar utisak.Dobro, ne vise svi na forumu 24/7. Javiće se.
Mislim da si zakasnio, ako je iole pratila teme u kojima pišeš ??Ma zezam se, nisam joj to poslao. Nisam nista. Hocu da ostavim dobar utisak.
u suprotnom pravcu,da li ostajes jos uvik toj osobi simpa ili te brise sa liste 

Da jbt, brisi ovo. Brisi ceo ljis.Mislim da si zakasnio, ako je iole pratila teme u kojima pišeš ??
Zezam se ja malo, dobar je Napokon. Ej čuješ li ti simpatijo? Da budeš dobra prema njemu, nemoj da te nađem i nalupam ?
Mislim da si zakasnio, ako je iole pratila teme u kojima pišeš ??
Zezam se ja malo, dobar je Napokon. Ej čuješ li ti simpatijo? Da budeš dobra prema njemu, nemoj da te nađem i nalupam ?

Nemoj bate kul si lik iskvarice teMa zezam se, nisam joj to poslao. Nisam nista. Hocu da ostavim dobar utisak.
I ja nesto razmisljam. Da mi shebe maj kar parti super kar parti. Tako je.. Nema pp. Ko je hebe.Nemoj bate kul si lik iskvarice te
Sado mazo baba.bice gadno ako stigne odgovor "ne cuje baba cero"![]()