- Poruka
- 51.813
Nije to ovo je na visim nivoima...ali ja sam pod zemljom ja sam krompir... ili me zalij ili popisajjNeko je nekom maznuo simpatiju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to ovo je na visim nivoima...ali ja sam pod zemljom ja sam krompir... ili me zalij ili popisajjNeko je nekom maznuo simpatiju!
Mene ako probudite iz kome, alal vamA tebe?
ti nemas cvike forke te sanja znaci zbrinuta za zima 2022/23.Mene ako probudite iz kome, alal vam

Umem ja I to!Mene ako probudite iz kome, alal vam
Uspavana lepotice?Mene ako probudite iz kome, alal vam
Njeno srce je hladno prema meni ko cevi toplana u zimu 2022/23ti nemas cvike forke te sanja znaci zbrinuta za zima 2022/23.![]()
A cak nisam vise ni lepotica.Uspavana lepotice?
Prihvatam.Ionako imam dosije .Ako popijem tužbu i otkaz do neprilagodjene je
Nemoj. Nadidji sebe. Samo zamisli da cujes more i koncentrisi se na talase.Ako popijem tužbu i otkaz do neprilagodjene je
sipak...vidis da se raznezila seda na cvike izmislja izgovore sve da te.namami u zagrljaj zene zmajaUspavana lepotice?
---
Njeno srce je hladno prema meni ko cevi toplana u zimu 2022/23
Sve je to ok.nesto sa mnom nije u redu meni se sad tako dobro digao cvetko da cu malo sa se diram i ejakuliram po plafonu ... ako minse da i komsijin auto sto je parkirao na dva mesta da sprcnem...matermu nevaspitanu :/
uf...pa na 5 trenutno masta mi radi 300km/hSve je to ok.
Samo:
Reci nam na koga misliš?

Moraću tako. Inače ću prolupati.Nemoj. Nadidji sebe. Samo zamisli da cujes more i koncentrisi se na talase.
Na vibracije i brboćAnje?Nemoj. Nadidji sebe. Samo zamisli da cujes more i koncentrisi se na talase.
Nema seksa
niko?Sve ce biti okMoraću tako. Inače ću prolupati.

Započnite vas dvoje?
Sem tebe

Sve ce biti ok![]()
Ko?Ma daj.
Neki smo vec pet naveli
E pa sad sam vec i zaboravila
VoajerZapočnite vas dvoje?