gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Jel smem da pitam:Ne...mi se volimo...![]()
Ko je active, a ko pasiv?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel smem da pitam:Ne...mi se volimo...![]()
Pogrešio si temu ..Jel smem da pitam:
Upotrebi malo mastu...ali molim te ne iznosi jeJel smem da pitam:
Pa, nisam.Pogrešio si temu ..
On možda jeste, ali ti, sigurno nisi.
Nebitan podatak za tebe.On možda jeste, ali ti, sigurno nisi.
za tebe me ne zanima da li drhtiš, ali ako odvojim svoje dragoceno vreme da dođem na forum, neću da čitam vređanje bilo koga.Nebitan podatak za tebe.
Drhtim....Mislim od straha , ne od strasti....

Ona samo da vredja i ume. Ne obracaj paznju na negativu. Stavis je na ignore kao sto sam ja i uzivancija.za tebe me ne zanima da li drhtiš, ali ako odvojim svoje dragoceno vreme da dođem na forum, neću da čitam vređanje bilo koga.
To je pitanje foruma.

Nema ovde zaista nikog zbog koga bi bilo vrednos dolaziti, par prijatelja i to je sve . Mogu sa njima i na vajberu.Dosadni ste, treba vas banovati sve![]()
PA ne mogu, jer ja dolazim samo na LjiS. NEkada ovde nije dolazila, sad se razmahala.Ona samo da vredja i ume. Ne obracaj paznju na negativu. Stavis je na ignore kao sto sam ja i uzivancija.![]()
Moj komentar je da olabavite obe, naravno da neces prestati da dolazis zbog jedne osobe, stisni taj ignor i nastavi dalje sa zivotom. Evo ja volim da te citam.Nema ovde zaista nikog zbog koga bi bilo vrednos dolaziti, par prijatelja i to je sve . Mogu sa njima i na vajberu.
Ako je to tvoj komentar.
Da..Šta kažeš?Hoćeš i ti?Simpatiju nemam ali ima par forumasica cije postove volim da citam...
Zar na ovako simpaticnoj temi ljudi da se pokace ?

Znas pricu “Tebe cu hebati golu”?Hoce li neko da mi objasni zasto leti perje?![]()
Hoce li neko da mi objasni zasto leti perje?![]()

Nema seksaHoce li neko da mi objasni zasto leti perje?![]()
Da li te bičuju čika moderatori zbog toga?Jao ..Beda i jad...Maske ..Čuj namazanog .
Ja nemam masku , ja sam ovakva kakva jesam nadrkana.
Jao divno...hvala sokole
Mene svadje ne zanimaju...jos manje razlozi.
Samo sam svratio da Vas, koleginice, proglasim za moju simpatiju.
Onako srednjoskolski iz herca na prvi utisak...