- Poruka
- 71.403
Nadovezujuci. Jedna prokine ostale krenu lancano.Jel dolaze u talasima ili nasumicno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadovezujuci. Jedna prokine ostale krenu lancano.Jel dolaze u talasima ili nasumicno?
Onda cekamo.Nadovezujuci. Jedna prokine ostale krenu lancano.
@pura moca mi je simpatija
lici na krtolasa
Imam.
Al bez pretenzija na njen seksualni integritet.
Pokošena gdjetina
Nemam simpatije na forumu, ali ima nekih forumašica s kojima bih vrlo rado kopulirao.Vidim da su se pojavile zanimljive teme na ljisu.
Ajde da i ja dodam jednu.
Pitanje je:
Da li imate simpatije na forumu?
Neku osobu koja je duhovita, elokventna, načitana, ljubazna ili šta god se vama sviđalo...
Da li ste je kontaktirali na pp i ostvarili kontakt?
Ako jeste, da li ste planirali da vam pp služe samo za lagano upoznavanje dok se ne vidite uzivo,
ili je vaš odnos samo virtuelni, bez namere za viđanjem uživo?
Ako stvarno želite da budete iskreni (u šta realno sumnjam) napišite da li u pp održavate odnos sa jednom ili više simpatija.
@Mean Baby i @tab503 znate već, da se ne ponavljam...

ima tu zanimljivih sugovornika, sugovornica, ima zanimljivih, pametnih, neka pomalo zapne za oko..Vidim da su se pojavile zanimljive teme na ljisu.
Ajde da i ja dodam jednu.
Pitanje je:
Da li imate simpatije na forumu?
Neku osobu koja je duhovita, elokventna, načitana, ljubazna ili šta god se vama sviđalo...
Pogledajte prilog 1177951
Da li ste je kontaktirali na pp i ostvarili kontakt?
Ako jeste, da li ste planirali da vam pp služe samo za lagano upoznavanje dok se ne vidite uzivo,
ili je vaš odnos samo virtuelni, bez namere za viđanjem uživo?
Ako stvarno želite da budete iskreni (u šta realno sumnjam) napišite da li u pp održavate odnos sa jednom ili više simpatija.
@Mean Baby i @tab503 znate već, da se ne ponavljam...

Silverstar je muskarac.ima tu zanimljivih sugovornika, sugovornica, ima zanimljivih, pametnih, neka pomalo zapne za oko..
e sad...ako bi se dogodilo da se to produbi a ima tu prostora, uvijek se nade, tim bolje...
prostora u smislu kako vec imamo svoje zivote , ovakve ili onakve, kako bi mogli imat super prijateljstvo zacinjeno sexom i promjenom koje bi upotpunilo nase zivote..
Bilo bi lipo..
recimo, budes mi gosca pa ako imas muza ili partnera ostanes recimo napravit rucak ili veceru i dok se muz kupa s dicom ja ti sve lipo dodan da bude bas dobro zacinjeno..
za slobodoumnije mogu i drugacije kombinacije, ma sve osim homo..![]()
posteno reci taj profil mi nije upao u oko, ni primjetio nisam ali da je krenula neka komunikacija imali bismo video pozive, nedam tu nikakva prostora varanjuSilverstar je muskarac.
I ne krindzuj leba ti.
Simpatije i antipatije..Da li imate simpatije na forumu?
Ааа, овааај, ко ти је симпатија?!Simpatije i antipatije..
Na osnovu pisanja I stavova , može se mnogo toga otkriti.

Barem me jedan moderator simpatise.Pozdrav svima. Imam novu simpatiju.
@Mugatu
Desilo se. Šta sad. To su emocije.Barem me jedan moderator simpatise.

Jao pa hvala nisi ni ti losa♡Ooooo.. gle temu.
Ima jedan,najpozeljniji ofc![]()

A ni ne znas ko samDesilo se. Šta sad. To su emocije.