Fibi3:
Tip ima skroz crnu kosu, a ja sam ga inspektoru opisala kao plavog. Eh, sta strah moze da ucini.
statistika kaže da silovane, ili napadnudnute žene i ne mogu da opišu silovatelje, jer mu nisu ni gledale u lice, već u ruke, nož..ili spolovilo.
negoo..ja islim da su žene/devojke generalno neretko glupače parexcellence.
90% silovanja, povređivanja se događa našom nesmotrenošću!
o načinu oblačenja neću ni da pišem, smara me.
ponašanje..katastrofa pogotovu ove klinkice..vrište ko kreteni, cerekaju se, dobacuju..
idealno za debile kojima malčice treba..
lako odemo u nečiji stan, glupavo samouverene u nemam ni ja pojma šta.
lunjaju ulicama u sitne sate...sve to sad zvuči ko da sam neka baba,
ali ima smisla.
moj primer gluposti:
poznavala sam ga već dugo. i njegovu devojku. ma celu ekipu...
posle neke diskoteke, ili nemam pojma gde smo bili, odemo kod njega na kafu, nas 6oro. ni kafu ne skuvasmo ovi se odvojiše po sobama..ja vidim

da ću da se smaram sa njim neko vreme. ne pitajte me zašto nisam surduknula kafu i otišla?
nemam pojma, raspričasmo se mi, on studira medicinu, gledam anatomiju, ma čavrljamo..smaramo se...inače je vrlo miran, ma prosto dosadno fin lik.
od jednom stoji tik uz mene hvata me za kosu, baca me na krevet i kida mi farmerke, razleteše se dugmad od siline njegovih pokreta. zabezeknuta. kažem skloni se, ajde ne pravi gluposti. kaže ložiš me danima, i sad si mi došla i još se praviš naivna... nemam
pojma kako sam izašla iz stana. strčala iz zgrade, sela u taxi...trčao je za taxijem izvinjavao se..molio..
danima slao cveće...pa frka da ne kažem nekom...
'oćete još?
mnogo stariji, prijatelj tadašnjeg poslodavca.
radili smo neki projekat do jako kasno, kaže ajde ja ću da te odvezem kući.
to mi kaže pred kolegama. bila sam jako umorna, te nisam reagovala, jedino sam htela da spavam. stanuje prekoputa ofisa. kaže, ajd samo da se popnemo do stana da uzmem nešto, a hoću i nešto da ti dam. ajd . i takomi stalno nešto donosi,diplomata pa stalno putuje..a i tada je jedino on mogao da pazari u diplomatskom free shopu.
pa mi nije bilo nenormalno, odemo kod njega..kaže sedi, sednem...
dolazi nazad u sobu go. skroz go u satenskim papučama.
ja reko jel to ono što imaš za mene? pređoh na ti momentalno.
pošto sam ustala da krenem ka vratima on nasrnuo ko budala, srećom ja sam jao brza, a i znam da bijem...pa sam ga malo okrznula po bradi..odmah je odustao.
kako sutra da se pojavi na poslu izmaćen?
posle je pričao mojim kolegama kako sam ga molila da spavam kod njega, da mi se sviđa..budala...pošto cela scena nije trajala duže od 10minuta, kada sam izašla naletela sam na jednog kolegu..koji me nije ništa pitao. bez reči me odvezao kući.
sve mu je bilo jasno.
mislim da sam imala sigurno još bisera...
ali manje više benignih.
i dalje mislim da smo mi žene nesmotrene.