banegad
Domaćin
- Poruka
- 4.564
L))L:Zivela bih za trenutak da kada izadje iz zatvora,da mu nabijem hibridni krastavac u dupe bolesno i slomim. treba strahovito puno snage prvo premotati film sta ti se desilo, pa tek onda u sebi preboleti,nastaviti dalje. To su jezive traume,i nazalost,zbog nekog glupog klika mogu da se vrate. Samo snaga,samo cist pogled u sebe,i ne dozvoliti da ako si zrtva neceg ruznog,da od sebe cele,vidis samo tu tragediju.Koliko god se ne znamo,velika je hrabrost ispricati takvo iskustvo,jer kopas po sebi.Svi smo mi individue za sebe,zato uvek ima sanse za ljubav,za strast,za prijateljstvo,za sve vrednosti.
Aleksa76:Tacno
I to ne brza smrt..polaaaaaaaaako...
donamileva:Smrt je blaga stvar za njih
Dugotrajni i pravo mucenje je resenje
I nema nikada olaksavajucih okolnosti za silovatelje
W.A.S.P.:e pa vidis kad zavrse u cjorci postanu devojcice, svakodnevno ih %&$@ u &#$*!
donamileva:Da cula sam o tome iz prve ruke (jedan moj poznanik radi u KPDomu i kaže da je to mnogo jeyivije od onoga što mislim da može da bude, ali da se to uglavnom dešava ubicama dece
Po meni je to malo
Svaki silovatelj bi trebao da prodje sa drškom od metle u ljubici
Hammerhead:pazi, to sto kazu za zatvore je istina... pricao mi ortak (bio je gost tamo neko vreme) i sta kaze... prva stvar, uvek silovatelje stavljaju (i slicne bolide) u celiju sa nekim grizlijem koji je vaspitan miroljubivo kao jeti i ima puno sestara koje voli... ili je edipovac ili tako nesto znas...mnogo voli svoju mamu... i onda takvi likovi izigravaju otirac ujutru znas... lik spava na gornjem krevetu pa skace na njega i slicno... nije im ni malo zanimljivo u bajboku... tako da za te 3 godine svasta interesantno im se dogadja... a posto su strazari porodicni ljudi sa jelte Suprugom i cerkicama ... pa, igraju karte.. gledaju tekmu pojacanu na najjace nocu... i slicno znas... uz hor sa Severa i Juga se necuju najbolje urlici nekih silovatelja kog graviraju u beton u nekoj xy celiji nekih 150m odatle niz hodnik
Lusy Lusy:Sve je to super,i treba im prirediti tako nesto...ako uoste i dospeju u zatvor!
citam ove komentare i nekako ne mogu da verujem da neko moze da razmislja na ovakav nacin...znaci da se bolesnicima vrati istom merom a ako je moguce jos 10 puta gore...to su sve bolesni ljudi kojima nema pomoci i njihov problem se moze resiti samo brzom likvidacijom...jer posle sve te silne torture koju predlazete ne verujem da bi se neko opametio...postao bi jos gori...strokavi mozak bi se jos vise istrokavio...mislim kakvi ste vi to ljudi kad vam je zadovoljstvo da nekome nabijete metlju u bulju...ne znam dal je neko gledo film little children kad pedofil sam sebi odsece penis...ne moze covek da se kontrolise i hop...dakle samo brzo i efikasno uklanjanje a ne nekakvo izivljavanje

Toliko ima bolesnih ljudi na ovom svetu..Nadam se da cete prevazici sve sto vam se dogodilo...Lepo je naci nekoga ko ce biti uz vas..ali i za sve one koje su se dogodile slicne stvari a jos nisu nasle ljubav glavu gore devojke budi jaka sama za sebe i voli sebe samu najvise!