SILOVANJE!!!!

za Alekseja

Ako si dosao do toga da zelis da udaris devojku zar se nisi zapitao da je konacno vreme da se rastanes od te devojke jer ocigledno ne funkcionisete harmonicno??? I nije li normalnije da se ljudi rastanu ako ne mogu da komuniciraju umesto da se medjusobno mlate? il u kojoj je to zemlji normalno da neko nekog bije zbog razlike u misljenju?

i da li to treba ocekivati u vezi? odgovor je svakako da nije normalno i da veza koja tezi tome da se primenjuje sila svakako daleko prekoracila vreme trajanja koje joj je bilo sudjeno.

za Pantera.

NIKAD nisam pozeleo da udarim devojku ali sam cesto vidjao kako ribe trpe psihicko zlostavljanje a i po koji samar, pa se pitam zar ne pomisle da ne treba da budu sa tim tipom, a one i dalje budu.

meni je brat jednom opalio shamarchinu dva dana mi je trebalo da se povratim..... jel sad vishe on ne treba da mi bude brat?
e ne.. zezam se.... jeste me udario pa ja posle nisam prichala sa njim 4 meseca.... a onda sam mu oprostila pod izgovorom da sam ja bolja osoba od njega..... a ustvari zaboravila sam kako me je bolelo.. samo mi je trebao neko da mi pomeri krevet.....
shto uostalom nema ni veze..... tata je opalio njemu shamarchinu odmah zatim... ja mislim da njemu josh zvoni u glavi.... moj tata ima teshq ruq.... a brat mi je udaren..... mis ne samo od strane oca vecj i figurativno.... chovek je dileja....
elem.... neki ljudi vole da ih mlate..... ja recimo volim da sam vezana.. ok ne ono bukvalno da visim sa terase... al volim komplikacije..... volim da sam sputana malo..... ima neshto mazohistichko u meni..... volim bol... ali opet ne bih tolerisala da me neko mlati.. ne zbog bola.. vecj zbog ponizhenja.....

Iivija:
meni je brat jednom opalio shamarchinu dva dana mi je trebalo da se povratim..... jel sad vishe on ne treba da mi bude brat?
e ne.. zezam se.... jeste me udario pa ja posle nisam prichala sa njim 4 meseca.... a onda sam mu oprostila pod izgovorom da sam ja bolja osoba od njega..... a ustvari zaboravila sam kako me je bolelo.. samo mi je trebao neko da mi pomeri krevet.....
shto uostalom nema ni veze..... tata je opalio njemu shamarchinu odmah zatim... ja mislim da njemu josh zvoni u glavi.... moj tata ima teshq ruq.... a brat mi je udaren..... mis ne samo od strane oca vecj i figurativno.... chovek je dileja....
elem.... neki ljudi vole da ih mlate..... ja recimo volim da sam vezana.. ok ne ono bukvalno da visim sa terase... al volim komplikacije..... volim da sam sputana malo..... ima neshto mazohistichko u meni..... volim bol... ali opet ne bih tolerisala da me neko mlati.. ne zbog bola.. vecj zbog ponizhenja.....
Ko bi voleo da se ponizava...... Kapiram da ima mlacenja u sado mazo, ali opet, kako je Aleksej rekao "zene cackaju cackaju pa kad dobiju..." , to opet nije opravdanje...
Izvinjavam se na zbunjivom postu, ali nesto nisam pri sebi.. :?

ana medena:
Da....Ali sta vredi...Steta je nacinjena...Nacin na koji sam to prevazisla?Govorim o tome u trecem licu...To se dogodilo nekoj drugoj devojci...To sam ja ali....
Pazi ovako.....kada sam imao devojku, cesto sam pomishljao sta bih radio da je neko ne daj boze siluje.
Posto zanm da bih definitivno ishao na robiju.....kupio sam joj suzavac, pratio sam je do kuce uvek...a ako ne bih bio u prilici.....dogovorili smo se da mi se javi na mob cim dodje kuci..i .tako sam uvek bio miran.
Medjutim, posle nekog vremena poceo sam da razmishljam....kako bih ja reagovao da sam na primer zensko.
Veoma je lako sada osudjivati iz ove pozicije i reci "Ja bih radije rekao PUCAJ...nego da dozvolim tako nesto" ali jedna stvar je prisutna koja mi se motala po glavi.
Da sam na tvom mestu....(Ok sta je bilo bilo je...nema nazad) ne bih zalio sredstva i resurse da nekako namestim da tog istog lika ako je moguce SILUJU tamo u zatvoru ili bilo gde drugde.
Cekao bih godinama ako treba.......pa kada izadje iz zatvora...ulozio bih sve sto imam da jebeni prokletnik prozivi isti pakao i da na svojoj prokletoj guzici oseti kako je to kada se neki drugi manijak izivljava nad njim.
To su proklete zivotinje koje bih ja licno oslobodio mizernog zivota samo da mi se ukaze prilika.

El Muerte:
Pazi ovako.....kada sam imao devojku, cesto sam pomishljao sta bih radio da je neko ne daj boze siluje.
Posto zanm da bih definitivno ishao na robiju.....kupio sam joj suzavac, pratio sam je do kuce uvek...a ako ne bih bio u prilici.....dogovorili smo se da mi se javi na mob cim dodje kuci..i .tako sam uvek bio miran.
Medjutim, posle nekog vremena poceo sam da razmishljam....kako bih ja reagovao da sam na primer zensko.
Veoma je lako sada osudjivati iz ove pozicije i reci "Ja bih radije rekao PUCAJ...nego da dozvolim tako nesto" ali jedna stvar je prisutna koja mi se motala po glavi.
Da sam na tvom mestu....(Ok sta je bilo bilo je...nema nazad) ne bih zalio sredstva i resurse da nekako namestim da tog istog lika ako je moguce SILUJU tamo u zatvoru ili bilo gde drugde.
Cekao bih godinama ako treba.......pa kada izadje iz zatvora...ulozio bih sve sto imam da jebeni prokletnik prozivi isti pakao i da na svojoj prokletoj guzici oseti kako je to kada se neki drugi manijak izivljava nad njim.
To su proklete zivotinje koje bih ja licno oslobodio mizernog zivota samo da mi se ukaze prilika.
Svaka ti cast, stvarno!!! A dok ga siluju, u pozadini mu treba pustiti pesme Kolibrija i Branka Kockice!

Aleksej_BASO:
za Pantera.

NIKAD nisam pozeleo da udarim devojku ali sam cesto vidjao kako ribe trpe psihicko zlostavljanje a i po koji samar, pa se pitam zar ne pomisle da ne treba da budu sa tim tipom, a one i dalje budu.
Budu i dalje s njim zbog straha. Retki su drugi slucajevi-do te mere da se moze reci da ne postoje.

Ovo je suvishe ozbiljna tema da bih pisala nesto ozbiljno.Trenutno.
I teshka i nepravedna i uzasna. Koren problema je mnogo dublji da bi se reshio samo zakonom....potrebno je vaspitanje i drugo vidjenje zene...to ce potrajati...patriahat je doneo zlo zenama i deci, i bice tesko iskoreniti ga....

Pipi Langstrumpf:
Ovo je suvishe ozbiljna tema da bih pisala nesto ozbiljno.Trenutno.
I teshka i nepravedna i uzasna. Koren problema je mnogo dublji da bi se reshio samo zakonom....potrebno je vaspitanje i drugo vidjenje zene...to ce potrajati...patriahat je doneo zlo zenama i deci, i bice tesko iskoreniti ga....

Cek, cek, cek, nije bas... Ne znam. Sta ce biti ako nije ni matrijarhat ni patrijarhat ?
Mislim, ne moze biti idealne ravnopravnosti, to je utopija.
Ne verujem da sistem vrednosti moze da bude mnogo razlicit od svesti onih koji ga kroje, jel...

Patriahat je imao smisla u nekim ranijim vremenima, zivelo se bez struje,tehnike,gradova itd...vishe ratova (onih jedan na jedan) i imao je razradjen kodeks casti kako bi mushkarce sprecili da svoju prirodnu agresiju koriste protiv zena i dece-zapravo bilo je usmereno ka zastitnickom cilju. Ali to je sada zamrlo, prvo taj kodeks casti,tako da je ostala samo nesputana agresija-nedovoljno sputana agresija-zakoni su smesni-a mushkarci sa kucnim vaspitanjem (srecom vecina!) su ostali zbunjeni. U novoj podeli uloga niko ih nije naucio gde je njihovo mesto sada...nekada su bili glava porodice a sada su jedna od dve glave u porodici-sta mu je ciniti? Ni zene se ne snalaze najbolje...mozemo sve sto i mushkarci....ma ne treba! Treba da budemo zene, muskarci treba da budu muskarci, samo podela poslova i moci mora da bude u skladu sa novom raspodelom obaveza... A i dalje moramo da budemo svesni jedne cinjenice : svaki muskarac je fizicki nadmocan nad zenom-i to je ono sto ne sme da zloupotrebi- a spreciti ga mogu jedino drugi muskarci,svesni niskosti takvog postupka.

Back