Branko Trevi
Obećava
- Poruka
- 70
Jel neko ukrstao sijamsku macu i rusku plavu??? Mislim, kakvi bi macici bili???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima!
Ja sam Valentina
Treba mi pomoc!!!
никад нисам видео мешанца сијамске мачке. јел то постоји уопште?
Jel neko ukrstao sijamsku macu i rusku plavu??? Mislim, kakvi bi macici bili???
Caos ljudi..Procitala sam sve vase divne komentare za mace...Ja jako volim zivotinje i imam zelju da kupim sijamsko mace...Samo jedini mi je problem to sto imam vec papagaja starog 12 godina..Kojeg obozavamPa sam htela da vas pitam, da li mozete nekako da me posavetujete,sta i kako da radim?Da li da uzimam mace ili ne... Bojim se da nesto moze da mi uradi sa papagajem... :/
HVALA UNAPRED! Poz za sve...)
Ako papagaj slobodno lei po stanu, izlazi iz kaveza, ili ima dovoljno veliku bravicu na kavezu onda neće doživeti 13 godinu.
Ukoliko možeš uspešno da obezbediš papagejevu sigurnost, onda uzmi mače. Računaj sa tim da će papagaj da doživi stres svaki put kada mu mačka priđe.
Mogla bi da pokušaš da naivikneš mače na papagaja, mada ja ne znam za baš puno takvih slučajeva.
ali nikada je nismo ostavljali samu sa nekom zivotinjicom ili pticom koja nije obezbedjena
Ako je malo mace u pitanju,navici ce se na papagaja,ali opet,macke su lovci,i nikako ne sme da ostane sama sa pticom koja je van kaveza.
Cula sam da sijamske macke otvaraju kvake na vratima..(ne znam koliko je to tacno)