Sigurna tema

Ma onaj sto ti skinuo 8000 🙂
Meni zbog lampe koja se pali za struju, uze covek 120e + nov akumulator 12000 din, i juce mi se opet upali lampa.
Danas ga zovem i kaze da nemam neki lim ispod motora i baci vodu kad je mokro....pa sto mi nije rekao odmaaaa
neka ti radi motor pa pipni plus klemu. ako je vruća onda ne puni dobro jer klema nije dobra, tj. kablovi koji u nju ulaze nisu dobro stegnuti. ako imaš voltmetar izmeri na klemama, treba da bude više od 14V kad alternator radi

Sve znam
Samo jbg
Eto pogresila sam
Mislim da nikada vise necu sebi dopustiti da mi se neko priblizi

Zašto da ne? Ako ti se loša iskustva ponavljaju samo se pozabavi introspekcijom.

Šta se ponavlja? Koji je tvoj obrazac ponašanja ili razmišljanja koji te je doveo do ovog momenta? Kad neko kaže "nikad" razmišlja u apsolutnim terminima- fatalistički, plaši se ponavljanja iskustva- to je naučena bespomoćnost.

Po tvojim postovima bih rekla da nisi glupa žena, samo usmeri svoj fokus u pravom pravcu- na sebe. Upoznaj sebe. Razmisli šta ti u stvari hoćeš. Definiši sebe i svoje ciljeve. I obavezno razmisli postoji li nešto iz prošlosti što te pritiska i utiče na tvoje odluke. Ako nemaš mogućnosti da ideš na terapiju onda piši dnevnik svake večeri ili u toku dana kad stigneš, i posle par nedelja pročitaj i što objektivnije razmisli da li je to ok i ako nije- zašto. Pisanje dnevnika je psihičko razgibavanje i vremenom postane navika mentalne higijene.

Izvini ako sam ti malo ušla u privatnu sferu ali da znaš greška je samo ako ništa ne naučiš iz tog iskustva. Pretvori "grešku" u tvoju dobit ;)

Ma ja zivim pod stresom
Sama s decom
Radim i po tri posla da imam za nas
Njihov tata postoji na papiru

Pet godina sam sama
Uvek imam nekoga
Ti mi nije tesko naca ali to su sve kombinacije i seks
Emotivno mi treba neko
Zaista

Idem da vas ne mracim

Mene ne mračiš. Volela bih da mogu da ti pomognem nekako.

Razumem da te muči usamljenost, teško je biti sam... ali to je samo privremeno. Proći će jer tvoja sreća tebe čeka.

Jesi li razmišljala da odeš u inostranstvo? Onda bi sa jednim poslom imala dovoljno za sebe i decu.

Back