Sigurna tema

Mene ne mračiš. Volela bih da mogu da ti pomognem nekako.

Razumem da te muči usamljenost, teško je biti sam... ali to je samo privremeno. Proći će jer tvoja sreća tebe čeka.

Jesi li razmišljala da odeš u inostranstvo? Onda bi sa jednim poslom imala dovoljno za sebe i decu.
RazmisljalA
Ali majka mi je sada imala posle bozica izliv krvi na mozak, plus krenula u tu privu sa ovim likom i batalih te ideje jer sam mislila da sam nasla osobu koja vredi
Ne znam
Da, jesam usamljena i sustinski neispunjena u tom nekom smislu.
Imam decu, imam posao, prijatrlje
Ali mi to nije dovoljno
Mozda mi treba vremena samo da me prodje to

Zašto da ne? Ako ti se loša iskustva ponavljaju samo se pozabavi introspekcijom.
zena si, valjda znas da svaka intimna introspekcija koju same uradite uvek po difoltu izazove jos jaci ocaj tuge i beznadja osim ako nisi jaka zena kamenog srca.

naci svoj odraz u drugome je isto tolko nemoguca mislija, ali samo tad ce ta introspekcija potpomognuta njegovim razumevanjem, ma koliko on verovao ili ne, biti ona koja moze da urodi plodom.

RazmisljalA
Ali majka mi je sada imala posle bozica izliv krvi na mozak, plus krenula u tu privu sa ovim likom i batalih te ideje jer sam mislila da sam nasla osobu koja vredi
Ne znam
Da, jesam usamljena i sustinski neispunjena u tom nekom smislu.
Imam decu, imam posao, prijatrlje
Ali mi to nije dovoljno
Mozda mi treba vremena samo da me prodje to

Rekla bih ti da se vratiš ideji da odeš iz Srbije. Ne samo zbog para već i zato što su ovde ljudi mnogo normalniji, otvoreniji, manje predrasuda, više uživanja u životu.

Po tome kako si predstavila tvoju situaciju očigledno da postoji i ekonomski momenat koji igra ulogu u započinjanju veze.

I plus deca će ti imati sigurnu budućnost.

neka ti radi motor pa pipni plus klemu. ako je vruća onda ne puni dobro jer klema nije dobra, tj. kablovi koji u nju ulaze nisu dobro stegnuti. ako imaš voltmetar izmeri na klemama, treba da bude više od 14V kad alternator radi
Radio mi alternator, promenio sve lezajeve, promenio sve remenice, kupio nov akumulator...puni dobro ali rece da zbog tog suspleha, baca vodu na spojeve, dzekove. Evo celo vece sam vozio i ne pali. Samo juce kad je bila kisa.

zena si, valjda znas da svaka intimna introspekcija koju same uradite uvek po difoltu izazove jos jaci ocaj tuge i beznadja osim ako nisi jaka zena kamenog srca.

naci svoj odraz u drugome je isto tolko nemoguca mislija, ali samo tad ce ta introspekcija potpomognuta njegovim razumevanjem, ma koliko on verovao ili ne, biti ona koja moze da urodi plodom.

Ima i inteligentnih žena, nisu sve spetljane u život pa da ne znaju da vide gde je problem.

Rekla bih ti da se vratiš ideji da odeš iz Srbije. Ne samo zbog para već i zato što su ovde ljudi mnogo normalniji, otvoreniji, manje predrasuda, više uživanja u životu.

Po tome kako si predstavila tvoju situaciju očigledno da postoji i ekonomski momenat koji igra ulogu u započinjanju veze.

I plus deca će ti imati sigurnu budućnost.
Znaci odavno joj to govorim, jer ona sa svojim poslom i iskustvom moze da bira gde ce.

Ma ja zivim pod stresom
Sama s decom
Radim i po tri posla da imam za nas
Njihov tata postoji na papiru

Pet godina sam sama
Uvek imam nekoga
Ti mi nije tesko naca ali to su sve kombinacije i seks
Emotivno mi treba neko
Zaista

Idem da vas ne mracim
Pitanje je sta je ono sto nama treba i da li je to "neko".
Taj deo mi nerazumljiv: emotivno mi treba neko, sta to konkretno znaci?

Pitanje je sta je ono sto nama treba i da li je to "neko".
Taj deo mi nerazumljiv: emotivno mi treba neko, sta to konkretno znaci?
Taj deo je jako razumljiv ; zena koja je sama sa decom, ne moze se osloniti na nikoga , nego na samu sebe, razocarana,radi da bi ona , i deca preziveli,uvece kada ide da spava , verovatno razmislja, sta ce biti sa decom, ako se njoj sta desi, da li ce imati dovoljno para.....sigurno bi bila sretnija da moze cutati sa nekim, i da je neko drzi

A sta tu nijje jasno?
Da sam ranjiva?
Zasto ti je cudno sto zelim da imam nekoga?

Izvinjavam se na uplitanju ali mislim da je pitanje zapravo da li ti uopšte želiš i imaš vremena da ti se neko upliće u duboku intimu.

Moja sestra je starija od mene, samohrana majka, posvećena poslu, ali ne želi ozbiljnu vezu jer ne želi da joj se neko petlja u privatni ževot.

Taj deo je jako razumljiv ; zena koja je sama sa decom, ne moze se osloniti na nikoga , nego na samu sebe, razocarana,radi da bi ona , i deca preziveli,uvece kada ide da spava , verovatno razmislja, sta ce biti sa decom, ako se njoj sta desi, da li ce imati dovoljno para.....sigurno bi bila sretnija da moze cutati sa nekim, i da je neko drzi

To nije tačno. Veza je obostrano ulaganje vremena, emocija, energije, strpljenja, razumevanja. Koliko je ona u stanju da nekog drži i podržava toliko je i druga strana to “u obavezi da uzvrati”.

Ne smeš da razmišljaš na taj način, kako to prazna jer si sama. Nađi sreću u sebi.

Zar da čekaš na današnje muškarce da te usreće, vidiš da su svi šonjavi i blesavi.

Ako ti naiđe neki baš ekstra onda mu daš šansicu, ako ne naiđe molim lepo, imaš svoj život, mir, ispunjena si.

Ja sam sungl već godinama (bez ozbiljne veze) i plus nemam dece, biološki sat otkucava, ali šta da radim? Da se deprimiram? Pa sutra mogu da odem pod zemlju i zato ne dam nikome i ničemu da me spušta i kvari raspoloženje.
U pravu si
Ovo je jedan ovakav
Do sada sam nailazila na ove jebbace
Sto sem seksa nemaju cime da se pohvale
Razgocor nula bodova

Nabavicu psa

U pravu si
Ovo je jedan ovakav
Do sada sam nailazila na ove jebbace
Sto sem seksa nemaju cime da se pohvale
Razgocor nula bodova

Nabavicu psa

Uživaj u sehu i ne brini jer će neko normalan sigurno naići, samo polako… ti si lepa, pametna, dobra, veliki borac- glavu gore i budi srećna jer si mnogo postigla u životu!

Ne dozvoli da te bilo šta potrese.
Ti si jača od svakog problema! Kakva praznina?!

Molim te, ti slepci te nisu dostojni.

Back