Sigurna tema

Znas kad sam prekinula sa prvim deckom, a imali smo vezu od nekoliko godina i bilo mi je tesko. Jos sam o nama razmisljala kao „mi“, a on se nakon 2 nedelje sa novom devojkom nacrtao u mom kafic u kraju. Stvarno sam se rastuzila. Nisam bila ljubomorna, mada sam posesivan tip, vec me je duboko pogodilo. Ne znam ni ja sta sam tada ocekivala, kako to ide sa prekidima, da valjda i on tuguje i bude sam.

E, onda kroz veze mojih drugarica i jedno moje poluiskustvo vidim da moze mnogo gore i ruznije i da su ljudi u stanju da smene druge ljude kao na traci. Brzina kojom se zapljunu na prethodnu vezu je neverovatna. Ali takvi su. Nepostojani. Zaljubljivi. Samozivi. Ali se lako emotivno izbrisu iz srca, jer onda bar znas da to nikako nije muskarac za tebe. Za njima se ne pati. Eto, jedna dobra stvar u svemu tome.
I hajde, takvi su, sta da rade, njima je najteze, svuda podji, nigde dodji.
Vise je to muljanje koje ti doticni radi ruzno i stvar nepostovanja.
Ne znam dinamiku vase veze, ali ne dozvoli da te povredjuje.
Prosto receno - Nek‘ jede go*na.
Da.
Vidi moze i gore.
Moze da se desi i da se danas posvadjate i prekinete kontakt, a da on vec za 15 minuta drugu muva i govori joj kada bi mogli da se vide, i prosipa fore koje si vec cula i sama x puta....
I sto kazes ne radi se o ljubomori. Prosto rastuzi te, jer nema ni toliko dostojanstva i na kraju, sto da ne, postovanja, da bude bar malo covek a ne *****, ali ok.
Zivot ide dalje, hehe, ja bar brzo zaboravim i nastavim, ali takva sam da moram prvo da kazem 🙂

Da.
Vidi moze i gore.
Moze da se desi i da se danas posvadjate i prekinete kontakt, a da on vec za 15 minuta drugu muva i govori joj kada bi mogli da se vide, i prosipa fore koje si vec cula i sama x puta....
I sto kazes ne radi se o ljubomori. Prosto rastuzi te, jer nema bi toliko dostojanstva i na kraji, sfo da ne, postovanja, da bude bar malo covek a ne *****, ali ok.
Zivot ide dalje, hehe, ja bar brzo zaboravim i nastavim, ali takva sam da moram prvo da kazem 🙂
Ma znam.
To sto te je rastuzilo ce ti i pomoci da prestane da ti znaci. I to je onda to.
Nece odmah, ali hoce.

I onda budes u fazonu - sve najbolje ti zelim :) :) i boli te uvo, jer vise nicim ne dopire do tebe, a to je jedino bitno.

Ali lici mi na tipa koji ce te mozda opet cimnuti da vidi da li moze.

Ma znam.
To sto te je rastuzilo ce ti i pomoci da prestane da ti znaci. I to je onda to.
Nece odmah, ali hoce.

I onda budes u fazonu - sve najbolje ti zelim :) :) i boli te uvo, jer vise nicim ne dopire do tebe, a to je jedino bitno.

Ali lici mi na tipa koji ce te mozda opet cimnuti da vidi da li moze.
Cimao je dovoljno,
Sad je zaista gotovo jer u suprotnom bih samu sebe proglasila najvecom budalom.
Nek uziva sada u potpunoj slobodi i nek radi sta god hoce.
Ja sam vec mnogo bolje.
Jedna vrata zatvoris a neka nova se otvore 😊
Uvek bilo

Cimao je dovoljno,
Sad je zaista gotovo jer u suprotnom bih samu sebe proglasila najvecom budalom.
Nek uziva sada u potpunoj slobodi i nek radi sta god hoce.
Ja sam vec mnogo bolje.
Jedna vrata zatvoris a neka nova se otvore 😊
Uvek bilo
Ovo ce sad zvucati surovo, ali ce ti pomoci - Dok tebe boli dusa, njega boli… Paja. I on stvarno uziva.
Ali ces i ti i to je to.

Moja luda Mila je znala da kaze kako joj nakon patnje njena blazena ravnodusnost toliko prija da se po citavu noc samozadovoljava koliko se dobro oseca u svojoj kozi. :) :)

Back