gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Ja sad slusam Kolju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel znaš da joj je Doli Parton tetka?super joj je ova obrada, moma mi je otkrio
Nije povukla sise na tetkua jel znaš da joj je Doli Parton tetka?
Da svrati u nasu sigurnu kucu...Zasto doprinos za Majli?
To makar nije problemNije povukla sise na tetku![]()
Tebi i komarac dobro zvuciDa, i meni se dopada, baš dobro zvuči.
Uzmi bolovanje...Ne ide mi se veceras na posao.
Treba mi neka zastita od rada![]()
Prelepa, da sam lezba, bila bi moj tipnasla sam autoportret kad sam bila mlada lezba ja, obratite paznju na taj smekerski stav
Pogledajte prilog 1190716
Beži bre.Tebi i komarac dobro zvuci
samo treba da doplatiTo makar nije problem![]()
pricas sa pametnom osobom, to ti uvek kazemsamo treba da doplati
sad će Emilija da mi se krsti jer repliciram sama sebi![]()
Ja mislio da joj je kuma...a jel znaš da joj je Doli Parton tetka?
Imaš neiskorišćeno bolovanje od prošle godineNe ide mi se veceras na posao.
Treba mi neka zastita od rada![]()

haha, preneću jojpricas sa pametnom osobom, to ti uvek kazem
Šta ti dete slušaš...Pesma je cist seks
da, kuma, al neko mi je rekao i da je tetka, ta dva se ne isključujuJa mislio da joj je kuma...
daa, znamo kojaevo pesma koju je volela jedna eks forumasica, draga srcima nasim

Znas kad sam prekinula sa prvim deckom, a imali smo vezu od nekoliko godina i bilo mi je tesko. Jos sam o nama razmisljala kao „mi“, a on se nakon 2 nedelje sa novom devojkom nacrtao u mom kafic u kraju. Stvarno sam se rastuzila. Nisam bila ljubomorna, mada sam posesivan tip, vec me je duboko pogodilo. Ne znam ni ja sta sam tada ocekivala, kako to ide sa prekidima, da valjda i on tuguje i bude sam.E al kakve su to psiholoske igrice.
Natovaris na vrat nekome kako ti se svidja i kako si mu potreban, i taj neko kad oseti i zna da to nije iskreno, ti ga napravis budalom i obolelim
A ti vec ugovaras novu stajgu![]()