- Poruka
- 32.028
Девојке, свиди вам се неки момак и ви му шаљете сигнале, али их он не препознаје или их игнорише.
Ваш следећи корак је?
Каква би ситуација била када би вам се момак много свиђао?
ne šaljem signale da ne bi mogo da ignoriše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Девојке, свиди вам се неки момак и ви му шаљете сигнале, али их он не препознаје или их игнорише.
Ваш следећи корак је?
ako ih ne startuje ili ne prepoznaje signale gay je sigurnoДевојке, свиди вам се неки момак и ви му шаљете сигнале, али их он не препознаје или их игнорише.
Ваш следећи корак је?
Ваш следећи корак је?

Ваш следећи корак је?

to je kad foca hoce da budem njeg a ja volim predraga

To sto kulira ne znaci da signale ne primecuje.
Koje fazoncice, ti samo upadnes sa nekom sjebo upadicom koja cudno zvutchi i ispadas jako pametna, daj jednom obrazlozi neki svoj stav da vidim od kog si materijala sazdana, vidim da si dobra kad treba nekom da spustis.
ma koliko da sam stidljiva ja bih bar nesto rekla...bar cao![]()

Ваш следећи корак је?Каква би ситуација била када би вам се момак много свиђао?
А ако ти се много свиђа?Odheb.
Nije mi se desilo, doduse ja sam taman toliko suptilna da ne saljem nikakve signale nego pridjem ako sam raspolozna ili nadjem nekoga da nas upozna, posle sve ide svojim tokom.
Meni se sad desava da moj sopstveni decko nece da mi da
eh zivote..
А ако ти се много свиђа?
Биће да си га префорсирала. Терај га да пије млеко па да видиш колико ће да буде спремнији.Nije mi se desilo, doduse ja sam taman toliko suptilna da ne saljem nikakve signale nego pridjem ako sam raspolozna ili nadjem nekoga da nas upozna, posle sve ide svojim tokom.
Meni se sad desava da moj sopstveni decko nece da mi da
eh zivote..
Ako se ovo odnosi na moj post onda cu samo reci da mleko mnogo povecava testosteron muskarcima.eh živote teško j ebote

Ваш следећи корак је?