Сигнали и фрустрираност

Девојке, свиди вам се неки момак и ви му шаљете сигнале, али их он не препознаје или их игнорише.
Ваш следећи корак је?
Каква би ситуација била када би вам се момак много свиђао?

ne šaljem signale da ne bi mogo da ignoriše

Девојке, свиди вам се неки момак и ви му шаљете сигнале, али их он не препознаје или их игнорише.
Ваш следећи корак је?
ako ih ne startuje ili ne prepoznaje signale gay je sigurno

Ваш следећи корак је?

Nije mi se desilo, doduse ja sam taman toliko suptilna da ne saljem nikakve signale nego pridjem ako sam raspolozna ili nadjem nekoga da nas upozna, posle sve ide svojim tokom.

Meni se sad desava da moj sopstveni decko nece da mi da :(
eh zivote..

Најјаче су ми те форе са сигналима, колико жена има које мисле да шаљу јасан сигнал, а оно пошаље ти фазон поглед.. У том случају ја шаљем сигнале 70% људи које видим на улици, јер непрекидно зверам негде..

Nije mi se desilo, doduse ja sam taman toliko suptilna da ne saljem nikakve signale nego pridjem ako sam raspolozna ili nadjem nekoga da nas upozna, posle sve ide svojim tokom.

eh zivote..

naš šta se meni danas desilo???
kupila sam sedam nektarina
130 dinara
pa nabijem nektarine i kantar na *****

eh zivote..
Биће да си га префорсирала. Терај га да пије млеко па да видиш колико ће да буде спремнији.;)

Ваш следећи корак је?

Kao što ljudi mogu da lažu, ali nikada da te Slažu, e takoC i ovo...mogu da ne "vide", odnosno, da se prave da ne primećuju. A, niko me neće ubediti da odrastao čovek ne ume da prepoznaje one male signale, odnosno govor tela, ma ajte, nismo deca. Ja sam nekako drugačiji tip cure, stidljiva i povučena, i neko ko se meni dopao, ali jako, jako, je upravo od te moje stidljivosti napravio ono što ja najviše volim kod sebe, izvukao ono najbolje od mene, jer je baš to i voleo kod mene najviše, što nisam neko ko šalje signale, već je on bio taj koji je sve naprosto prepoznao, u meni, i ja sam naprosto videla te gestove, signale, od samo, samog početka, bukvalno prvog sata, kada sam ga upoznala. Ja znala sam da je on taj. Neko ko je naprosto sjajan. Moj sledeći korak je bilo ono šta ja jesam , ono šta sam bila...ja znala sam od samog početka, odnosno, od samog početka sam videla, da sma i ja njemu draga, da mu se veoma dopadam. Ne mogu da Vam opišem koliko sam ja tog čoveka obožavala. Od osmeha, do načina kako izgovara reči...ja naprosto sam ga "gutala" očima, i upijala kao sundjer, sve ono šta je radio, govorio, svaki njegov korak, gest je bio naprosto savršeno meden, prodoran, jasan i baš na način sve, o čemu neću pisati, ali tačno sve na način na koji ja volim. Zbog njega sam zaista bila ono šta jesam, dobro se osećala u svojoj koži, jer je svaki njegov gest bio kao da sma ja radila, i svaki moj gest, ja tačno znam, da je bilo kao kec na jedanaest, šta god sada ljudi govorili, nije važno, naprosto, ali nema veze...Kada je naprosto sve krenulo da bude ružno, da se ignoriše, da se ne primećuje, ja znam, potpisujem životom, ja tačno znam i osećam u duši da taj neko znao kako je meni, ali ipak nastavljao sve, bez obzira na sve, ja se tada povlačim. Jer ja nisam kadra steći ljude, kojima ću silom faliti. ♥

Znas kako ja to radim bate'. Udjem u kafic, pun ljudi. Sednem na jedno mesto, citam novine, i cekam telepatiju. Ne pomeram se, ne odajem nikakve signale, nikakav govor tela. Samo telepatija batice i sudbina. Znaci ako se desi desice se. Mora da citamo te suptilne stvari jedno drugome. Znas ono, nema kontakta ocima, nema osmeh i uzvracanja, ne daj boze da posle toga ustanes i pridjes da se upoznas, jer ispadas napaljenko. Tako da samo Telepatija bato. Dok ne cujem taj glas iznutra od nje- :" Hej znamo se iz drugog zivota." Nista od upoznavanja.

Back