Morena_007
Aktivan član
- Poruka
- 1.585

Vidim da sanjariš svakodnevno.

Rekla si da ćeš paralelno da studiraš i radiš sa srednjom stručnom spremom.

Tvoje radno vreme je će biti od 09 do 17 časova... Naravno... Moraš i na svakodnevna predavanja da ideš, ako misliš sa studiraš + treba ti vremena za učenje... MENI BI BILA POTREBNA I RAZONODA... Za tebe ne znam!!! Zaključak: U CELOJ OVOJ PRIČI TI SI ODLUČAN STUDENT KOJI DAJE SVE ISPITE U ROKU I PRIMERAN RADNIK!!! Pitam se...

Jedino on može iz takve situacije da se izvuče kao POBEDNIK!!!
Nesigurna i veliki sanjar (ŽIVOT JE OKRUTAN... Ti si mnogo poletela i učinila ga ružičastim... On nije takav... Pobednici su SIGURNI U SEBE, PRE SVEGA!!!) U to sam ubeđena... Nisi mi svoje pomenute osobine pokazala svojim izborom sredne škole već svojim stavom... ''Ako ne budem upala na budžet''... Nema tu mesta reči ''AKO''...
Ako zaista veruješ u svoje kvalitete, bila bi sigurna da će tvoje školovanje finansirati država. Vredna, ambiciozna i POŠTENA!!! Ako poseduješ prve dve osobine ima mogućnosti da završiš fax (KAŽEM ZAVRŠIŠ, NE DA UPIŠEŠ... To je relativno i lako.) Samo da te podsetim zašto ljudi završavaju fax... Da bi posle završenih studija svojim znanjem zadovoljili i ispunili sebe saznanjem da zaista znaju to što su završili... A, ZA TO JE POTREBNO ŽRTVOVANJE I KONSTANTAN RAD!!! Isto tako... Svojim istinskim znanjem mogu sebi lagodan život da obezbede... OVDE SE NADOVEZUJEM NA POŠTENJE!!! Poštenje prema sebi! Ako si imalo poštena prvenstveno prema sebi... Shvatićeš da ne možeš ovo zadovoljstvo sebi da obezbediš kao vandredan student!!!
Žao mi je što te budim, ali vreme ti je... I ČINIM TI USLUGU!!! SIGURNOST, DEVOJKO... ŠTO PRE SHVATIŠ SVOJE GREŠKE... BOLJE PO TEBE!!!