tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
metallica - master of puppets
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saki8050:HIIIIIM - RAJT HIR IN MAJ ARMS
Bolesno! Izvini ali HIM je prava beda od benda.Lik bolje da je osnovao neki mračni gotik bend.Bolje bi mu bilo.:shock: :shock: :shock: ti bash nemash pametnija posla nego da mene pratish po 4umu :shock::shock::shock:....DA HIM! Nema tu sada izviniProtektor:Bolesno! Izvini ali HIM je prava beda od benda.Lik bolje da je osnovao neki mračni gotik bend.Bolje bi mu bilo.
Ljudi nešto ste mi omekšali sa ukusom ali nema veze.O ukusima se ne raspravlja.
Trenutno slušam HateBreed - Live for this , a od albuma po ko zna koji put KUD Idijote - Kako je govorio Zaratustra?
i shto bi mu bolje bilo da je osnovao takav bend? ha? Otkud pa ti znash...da ne gledash mozhda u pasulj ili kuglu
....I Grupa HIM ima puuuuno obozhavaoca tako da bash i ne bih rekla da bi mu bilo bolje...Znam sada cjesh recji kada ima debila poput mene ali zabole me i ovako...znam da me samo provocirash ali me u njih i denira nemoj dirati
i da HIM Obozhavam...a pored HIM-a slusham i josh mnoooooooooogo toga a zato poshto ne znash bolje ti je cjuti!