Shta slushash sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
saki8050:
HIIIIIM - RAJT HIR IN MAJ ARMS
:?: Bolesno! Izvini ali HIM je prava beda od benda.Lik bolje da je osnovao neki mračni gotik bend.Bolje bi mu bilo.
Ljudi nešto ste mi omekšali sa ukusom ali nema veze.O ukusima se ne raspravlja.
Trenutno slušam HateBreed - Live for this , a od albuma po ko zna koji put KUD Idijote - Kako je govorio Zaratustra?

Protektor:
:?: Bolesno! Izvini ali HIM je prava beda od benda.Lik bolje da je osnovao neki mračni gotik bend.Bolje bi mu bilo.
Ljudi nešto ste mi omekšali sa ukusom ali nema veze.O ukusima se ne raspravlja.
Trenutno slušam HateBreed - Live for this , a od albuma po ko zna koji put KUD Idijote - Kako je govorio Zaratustra?
:shock: :shock: :shock: ti bash nemash pametnija posla nego da mene pratish po 4umu :shock::shock::shock:....DA HIM! Nema tu sada izvini :p i shto bi mu bolje bilo da je osnovao takav bend? ha? Otkud pa ti znash...da ne gledash mozhda u pasulj ili kuglu :lol:....I Grupa HIM ima puuuuno obozhavaoca tako da bash i ne bih rekla da bi mu bilo bolje...Znam sada cjesh recji kada ima debila poput mene ali zabole me i ovako...znam da me samo provocirash ali me u njih i denira nemoj dirati :lol: :lol: :lol: i da HIM Obozhavam...a pored HIM-a slusham i josh mnoooooooooogo toga a zato poshto ne znash bolje ti je cjuti!
>>>Iron Maiden - Out Of The Silent Planet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back