Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.857
Da li je tachno da se politicharima i onima koji su duboko u nju zagazili, deshavaju promene u organizmu, recimo, prevremena ejakulacija ili impotencija? 

Da li je tachno da se politicharima i onima koji su duboko u nju zagazili, deshavaju promene u organizmu, recimo, prevremena ejakulacija ili impotencija?![]()
Da li je tachno da se politicharima i onima koji su duboko u nju zagazili, deshavaju promene u organizmu, recimo, prevremena ejakulacija ili impotencija?![]()
e znala sam da na ovoj temi nece biti odgovora..ok, tebi verujem..ovi ostali me brinu![]()
Као женско за десет година у политици нисам имала последице али сам ипак одустала одмах после 30-те. Не знам шта је са овим старијим женама, мени се чини да су све некако неуротичне и незадовољене. А мушки део заиста делује импотентно мада оно што је ипак најуочљивије је да су добрим делом угојени и како напредују политички тако су све већи и већи.
Ucinilo mi se da je Dragan Todorovic jako naglo smrsao.Sad znam i zbog cega!![]()
na vreme si se trglaКао женско за десет година у политици нисам имала последице али сам ипак одустала одмах после 30-те. Не знам шта је са овим старијим женама, мени се чини да су све некако неуротичне и незадовољене. А мушки део заиста делује импотентно мада оно што је ипак најуочљивије је да су добрим делом угојени и како напредују политички тако су све већи и већи.
Немој прерано да се радујеш, види Вјер'цу и Војводу![]()
![]()
Taman ih jos pustimo na Safari
Vojvoda smrso sa XXX na 113 kilograma....tezak zivot vodi
na vreme si se trgla
pa da..sve to neebano ili nedoyebano
jeste..kakav fenomen..sve su veci i sve im je manji
samo to ne mosh se ugoji![]()
na vreme si se trgla
pa da..sve to neebano ili nedoyebano
jeste..kakav fenomen..sve su veci i sve im je manji
samo to ne mosh se ugoji![]()
pihh shto si oshtarPa dobro onda nekog medveda.......
bash ga veshto pokrijuZato se goji ostalo, da se pokrije nedostatak![]()
А Вјер'ца се од како је избегла угојила 46 кила. Тежак живот воде избеглице, нема штаИ Јовановићка се дупло проширила од како седи тамо горе до докторке
![]()
pihh shto si oshtar
bash ga veshto pokriju![]()
![]()
Sadrzaj spojlera nije za ljude mladje od 18 godina
![]()
Zamisli trenja dok pokusavaju da se izvuku sa poslanickog mesta!
Go and take the chare with you!![]()
Zamisli trenja dok pokusavaju da se izvuku sa poslanickog mesta!
Go and take the chare with you!![]()