Šta mislite kada će i kako NR Kina da oslobodi Tajvan?

Pa čudno kako te kolonije uvijek imaju izbore, slobodne medije i bolji standard od "oslobođenih" teritorija.
A ako je Tajvan kolonija, neka mene eksploatiraju 5G mrežom, visokim plaćama i čipovima koji zapravo rade.
Uz to, pitam se onda što je tek Srbija ako je Tajvan kolonija.
Srbija po radikalima je C posle 3,14....ebiga vi hrvati mesate C i C tako da vama svejedno...

Moj predlog za rešenje Tajvanske krize je da se Tajvan ujedini sa Kinom u zamenu za slobodne demokratske izbore u ujedinjenoj zemlji.
Uuuuuu, al si ti pomesao nevidljivost i slobodu.....KP Kine jeste nevidljiva....ali tesko da tamo moze hoces ovo hoces ono....

Ebiga mi imamo nevidljivu diktaturu, koja bas i nije nevidljiva kad hoces da se lecis....nema bato nema bato...
Al zato imamo medije i net , sine....da kazu da sam trudan, sutra bi mi pola drugara kupovalo deciju garderobu i opremu...

Mentalitet i tranzicija, a kazu mi i oni posteniji hrvatti , da to isto moze i posteniji hrvat da kaze, znaci nista od toga da cujem to na forumu...
Svaka zemlja ima svoje probleme.. vi imate mentalitet i tranziciju, a mi imamo debate je li bolji ćevap ili pljeskavica. Ali bar kod nas znaju da se BDP ne diže guslanjem, a kod vas još traže čarobni akord.

Kina je nedavno bitno napredovala u proizvodnji čipova. Ne treba ima američka baza iz samu obalu.
Jeste, napredovala je, mada kad je kina u pitanju , ja mozda tu jesam oprezan, ali meni se cini bratte da prisluskuju i kradu tone dokumenata i mailova i prepiski sa neta....
Jedno vreme sam imao nadgledanje neta, i a prodje 01 nocu , samo krenu hiljade i hiljjade pokusaja da nadju neke mailove i dokumenta, doc , ppt, cad formate i slicno...

Svaka zemlja ima svoje probleme.. vi imate mentalitet i tranziciju, a mi imamo debate je li bolji ćevap ili pljeskavica. Ali bar kod nas znaju da se BDP ne diže guslanjem, a kod vas još traže čarobni akord.
Da vidis ti sta moze Vucic , to je neverovatno , samo izviru milijarde....uz toliku praznu pricu i tako losu organizaciju , a samo korupcija, ovo je cudo nevidjeno , to ti kazem iz prve ruke...svi veruju da su se obogatili , cak i penzosi , cudo jos nisu probali da pokupuju hrvatsko primorje, osilili se , eno pokupovali pola Bara, razvaljuju samo tako , kupe pa onda odmah kuc kuc kod komsinice ako je manje od 30, odmah komsijski da se ogrebu za fuka...ili kafu ,

Back