Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.375
...ja se samo nadam da nisi ti iz moje priche pile...?
u tvom potpisu jasno stoji da si bi, tako da...khm..aj sad necemo pred ljudima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ja se samo nadam da nisi ti iz moje priche pile...?
u tvom potpisu jasno stoji da si bi, tako da...khm..aj sad necemo pred ljudima![]()

a meni treba preshtijati bashtu i potanjirati da sadim kuruze![]()
emocije su ko i nevinost kod riba
ko je nevina tvrdi da nije koja nije tvrdi da jeste
samo žešće poslove...to možeš i sam...valjda...

(((A koja nije nevina i ne tvrdi da jeste...nije riba.....
Ovaj Geteovac baš pun životnog iskustva... Bežao ko Milan u onoj narodnoj "ćale mi se naoruž'o"....Razlikuje nevinu od ne-nevine na osnovu sintakse.....Vau...![]()

a meni treba preshtijati bashtu i potanjirati da sadim kuruze![]()

grudi me bre bole![]()

...ja se samo nadam da nisi ti iz moje priche pile...?![]()

...a shta je to sintaksa...?![]()
Samo ako ne treba mnogo da se razmišlja...računaj na mene...![]()

Tu se obrati čika Doktoru...Možda ti ne naplati pregled ako mu posadiš kukuruz....![]()

Svašta mi pada na pamet kada je Pile u pitanju![]()

eh nije to telesna bol draga moja.. whatever to je duhovna teskoba ne ocekujem da zenska pamet to shvati![]()
) znam šta te i kako boli. A ni u pasulj ne umem da gledam, u karte još manje...ponekad malo zvirnem u čarobnu kuglu...ali samo zarad "krupne divljači"......

Svašta mi pada na pamet kada je Pile u pitanju![]()

Izvini, moja ograničena žeMska pamet, i pored svih svojih, avaj, ograničenja.....ne ide pod ruku sa čitanjem misli....pa da na neviđeno (i nepipnuto) znam šta te i kako boli. A ni u pasulj ne umem da gledam, u karte još manje...ponekad malo zvirnem u čarobnu kuglu...ali samo zarad "krupne divljači"......
PS. Mali savet: nek ti devojka smrša pa će manje da te bole grudi ili preferirajte misionarsku....![]()