shta je potrebno da te banuju?

procitala onaj dug pipin post i bolje ukapirala copy cat.

ne pratim forum detaljno i redovno da bih mogla da kao pravilnost uocim mrznju prema zenama koja je podrzana od strane moderatora. sem toga i kad pratim obicno zaobilazim glupe i vulgarne teme, jer me prosto ne interesuju (sem kad u stadijumu krajnje dosade ne pecnem autora sa 2-3 posta).

ovo dole je citat nekog deteta koji sam davno procitala pitajboga gde:
JEDNOM CE DA NAPRAVE RAT NA KOJI NIKO NECE DA DODJE.
mislite o tome i izbegavajte teme ociglednih idiota.
NEPOSECENA TEMA NE ZIVI DUGO.
ne bavite se onim sta DRUGI treba da urade bavite se onim sto VI mozete da uradite (svesni da ovo nije skupstina republicka, nego zabavni forum, koji i jeste izmedju ostalog steciste marginalaca ciji se glas nigde drugde i ne cuje)

procitala onaj dug pipin post i bolje ukapirala copy cat.

ne pratim forum detaljno i redovno da bih mogla da kao pravilnost uocim mrznju prema zenama koja je podrzana od strane moderatora. sem toga i kad pratim obicno zaobilazim glupe i vulgarne teme, jer me prosto ne interesuju (sem kad u stadijumu krajnje dosade ne pecnem autora sa 2-3 posta).

ovo dole je citat nekog deteta koji sam davno procitala pitajboga gde:
JEDNOM CE DA NAPRAVE RAT NA KOJI NIKO NECE DA DODJE.
mislite o tome i izbegavajte teme ociglednih idiota.
NEPOSECENA TEMA NE ZIVI DUGO.
ne bavite se onim sta DRUGI treba da urade bavite se onim sto VI mozete da uradite (svesni da ovo nije skupstina republicka, nego zabavni forum, koji i jeste izmedju ostalog steciste marginalaca ciji se glas nigde drugde i necuje)
zar i ti, sine bruki..........

Back