Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
He, he... navikli bosanci da se dozivaju po brdima!
(.) (.) (.) (.) (.)
evo sise od bradavicaste svinje
el dosta
sisa do sise sisica
kroz prostor i kroz vreme
i uvek nova pitanja i uvek nove teme
i tako dan za danom pred kockastim ekranom
tatatttira
tatattira
sisa do sise sisicaa!
e stvarno ja sto mogu da se pentram po brdima pa to je chudo...gori sam od divokoze![]()
Pa, ti si valjda Crnogorac?? Kod tebe nema brda, nego goleti!![]()
Hocete bolji forum?
E pa gospodo, u tom slucaju prvo krenite od sebe i licnim primjerom se iskazite.
Ne vidim ovdje nikoga ko se suzdrzava od chata ili od ucesca u besmislenim temama.
Nasuprot tome, ozbiljnije teme imaju los ili nikakav odziv, prije nego se pretvore u beskrajnu chat trakavicu. Iduci put prije nego potrcite da besmisleno laprdate mimo teme, jer vas to u tom trenutku zabavlja, zastanite i razmislite! Potrudite se da date kvalitetan odgovor na temu, ili je ukoliko je besmislena, jednostavno preskocite!
Ovaj forum ne cine samo moderatori i administratori, niti pravila koja su propisana!
Ovaj forum prije svega cine njegovi ucesnici!
Ukoliko svako od vas da svoj licni doprinos, ovaj forum ce i te kako da bude kvalitetnije i ugodnije mjesto za boravak!
Imajte to na umu sljedeci put kad od drugih budete ocekivali da cisti ista onakva g.ovna kakva i sami znate da izas.erete. Ali, naravno, g.ovna smrde samo kad su tudja!
i moj ti usput.evo ja odlazim posto do sada nisam nikada odgovorio normalno na temu...vidim da mi mjesto nije ovdje....mnogo sam glup pa se ne uklapam u ove vase rasprave koje su argumentovane i bazirane na naucnoj osnovi...cao cao...![]()
da, slazhem se, da smo ga ignorisali, brzhe bi ga se reshili.copy cat mozes da probas da ga ne citas,ili da ga svi stavimo na grupni ignore dok ne se ne smori,ili da ga svi sutnemo u prolazu,kao sto sada radimo mada tako samo zadrzavamo smaraca...
da, upravo sam i sama napisala neshto slichno.i on sam ne bi zauzeo toliko prostora da mu ljudi revnosno ne odgovaraju na teme...
evo ga aleksin drugar. koji uopshte nije u toku sa njegovim postovima. selo moje lepshe od pariza.Cini mi se da je taj Aleksa pogodio bolnu tacku i rekao istinu, cim se tolika prasina digla i tolike zene pi~zde.
Zasto banovati coveka koji spasava i otvara oci naivnim muskarcima... bar na jedan nacin... ne znam ... kako god bilo![]()
Ok svi ste vi muski sirovine , svi gorenavedeni + gustav. Sve bih vas ja u jednu sobu , vezala za krevet , ali da lezite na stomaku. I pustila grupu besnih homosexualaca na vas. A kad oni odu , onda malaricne komarce....i no problemo![]()
I svi ste vi latentni homosexualci. Ne pushta vas fantazija da nekoga hebete u goozu...
Zato i mrzite zene. A plashite se ljubavi prema muskarcima iz straha od reakcije sredine.
Jednom recju gey jadne shonje.