shta je potrebno da te banuju?

Hocete bolji forum?
E pa gospodo, u tom slucaju prvo krenite od sebe i licnim primjerom se iskazite.
Ne vidim ovdje nikoga ko se suzdrzava od chata ili od ucesca u besmislenim temama.
Nasuprot tome, ozbiljnije teme imaju los ili nikakav odziv, prije nego se pretvore u beskrajnu chat trakavicu. Iduci put prije nego potrcite da besmisleno laprdate mimo teme, jer vas to u tom trenutku zabavlja, zastanite i razmislite! Potrudite se da date kvalitetan odgovor na temu, ili je ukoliko je besmislena, jednostavno preskocite!Ovaj forum ne cine samo moderatori i administratori, niti pravila koja su propisana!
Ovaj forum prije svega cine njegovi ucesnici!
Ukoliko svako od vas da svoj licni doprinos, ovaj forum ce i te kako da bude kvalitetnije i ugodnije mjesto za boravak!
Imajte to na umu sljedeci put kad od drugih budete ocekivali da cisti ista onakva g.ovna kakva i sami znate da izas.erete. Ali, naravno, g.ovna smrde samo kad su tudja!
jeste Gazdarice...sada dobro zboriš, ali sećam se kad sam ja hteo nešto da promenim, isekla si me u korenu...never mind...za ovaj podforum nema rešenja...osim možda da zbog prirode postova promeni ime u humor ili pričaonicu, pošto se velika većina trudi samo da zvuči što duhovitije, a retko kad da ozbiljno odgovori na temu...:? O temama da i ne govorim...trebalo bi svaka nova tema prvo da prođe neku kontrolu pre nego što se objavi...neam pojma...aj pozzz..:)

NEje tacna ova saga, bar ne u potpunosti.
Daj jos jednom da se pozalim na nepravedno banovanje clana galini... i to dva njegova nicka gde sam "live" prenos bana gledala :lol: Lik je napisao daleko najvise +NAJKVALITETNIJIH postova na pdf turizma (molim pajamacu ako cita da klimne glavom), a persona Jomini ga je banovala (ili vrbovala das' banuje kako li to vec ide) na osnovu razlicitih politickih stavova.
Dakle nEje tacna prica o usmeravanju, posto je decko usmeren van prostora krstarice, uz licemerne uvrede moderatora nakon bana :roll:

Ti mozesh na LJIS forumu da budesh sunce, a da na drugom forumu budesh totalna baraba, takvih primera ima mali milion. Jel' treba ceo forum da te trpi zato shto si postavila 10 dobrih tema na LJIS?

Ne lupetaj molim te...Nisi nishta bolja od njega. Svo vreme izigravash nevinashce, a u stvari i ti njega napushavash istom merom. Mislim, licemerna si do bola, pokushavash da budesh i manipulator, ali ti ne ide...
pa neko mora da ga napushava. a ja nikako nisam licemerna jer uvek kazhem ono shto mislim i zabole me dal tje se to nekom dopasti ili ne. nevinashce ne izigravam i tako.......a da, gospodzhice pa ja sam samo bila iskrena i poprilichno fina, a oni posle mene su te najstrashnije iznapushavali, narochito rasta.:-)shta tjesh, nekom je zhivot majka a nekom matjeha. uzhivajte.;-)

kolko sam na netu, mnogo puta su mi nudili da moderiram..
al meni nekako truba da se sa istim ljudima i smejem i da im s druge strane ukidam pravo na reč.
ajd u redu da se čiste spamovi , neke tehničke stvari koje guše server i iznošenje ličnih podataka, ali za sve ostalo (uvrede, psovke, trt and mrt..) postoji Ignorisanje.

sve u svemu, ne verujem moderatorima.
mislim da su plaćenici i ovi.kakos'zove...špijuni.

kolko sam na netu, mnogo puta su mi nudili da moderiram..
al meni nekako truba da se sa istim ljudima i smejem i da im s druge strane ukidam pravo na reč.
ajd u redu da se čiste spamovi , neke tehničke stvari koje guše server i iznošenje ličnih podataka, ali za sve ostalo (uvrede, psovke, trt and mrt..) postoji Ignorisanje.

sve u svemu, ne verujem moderatorima.
mislim da su plaćenici i ovi.kakos'zove...špijuni.

...ma to su sve agenti stranih obaveštajnih službi i nevladinih organizacija....8-)

pa neko mora da ga napushava. a ja nikako nisam licemerna jer uvek kazhem ono shto mislim i zabole me dal tje se to nekom dopasti ili ne. nevinashce ne izigravam i tako.......a da, gospodzhice pa ja sam samo bila iskrena i poprilichno fina, a oni posle mene su te najstrashnije iznapushavali, narochito rasta.:-)shta tjesh, nekom je zhivot majka a nekom matjeha. uzhivajte.;-)

Slusaj bre devojko, vidi ti sa tim nekim da te nauci da razlikujes iskrenost od nevaspitanja, pod jedan, pod dva, ako vec umes da uvredis onda budi spremna i da podneses uvredu, a ne lepo mi kad ja nekom zavucem, ali kad mi se vrati cuska onda jao, sta treba da bi te banovali. Ti upravo sa ljudima razgovaras na istom nivou kao i Rastaman i taj Aleksa kojilimubesebroj (primitivnom i uvredljivom), i sustina je da treba da budes spremna da jedes ono sto sama skuhas. Ne zvucis mi pametno.

Back