Shta danas uraditi za ljubav?

Danas tj,veceras obasucu ga sa pregrst neznosti i iznenaditi ga jednom romanticnom porukicom sakrivenom u njegovoj jakni ili mozda negde u kolima....I naravno,potrudicu sa da i danas budem najlepsa i najbolja devojcica za njega...i samo njegova...On to ume da ceni.I dok god bude takav,necu prestati da se trudim,da mu udovoljavam,da budem njegov andjeo..On to zasluzuje.:)

NikadNijeKasno:
Danas tj,veceras obasucu ga sa pregrst neznosti i iznenaditi ga jednom romanticnom porukicom sakrivenom u njegovoj jakni ili mozda negde u kolima....I naravno,potrudicu sa da i danas budem najlepsa i najbolja devojcica za njega...i samo njegova...On to ume da ceni.I dok god bude takav,necu prestati da se trudim,da mu udovoljavam,da budem njegov andjeo..On to zasluzuje.:)

Kako je divna poruka!
Zelim ti da se stalno tako osecas!

Ja iskreno mislim da se ljudi malo plase ljubavi iako je bez pogovora svi zele i ocekuju. Plase jer su nekad ranije bili povredjeni, ostavljeni, prevareni,i u sustini razocarani su u ljubav! Retki su oni ,pored dece, koji znaju cisto i bezuslovno da vole!

Dina81:
Ja iskreno mislim da se ljudi malo plase ljubavi iako je bez pogovora svi zele i ocekuju. Plase jer su nekad ranije bili povredjeni, ostavljeni, prevareni,i u sustini razocarani su u ljubav! Retki su oni ,pored dece, koji znaju cisto i bezuslovno da vole!
Chisto i bezuslovno voleti je predati sebe,otvoriti se,verovati i josh poneshto...a toga se ljudi boje,nesigurni su u sebe i onda nastane kalkulisanje a to je daleko od ljubavi...i opet ostaje praznina u choveku koju zeli da popuni...
"Ne volim te zbog tebe,vec zbog onog osecaja koji imam kada si pored mene"

istrazivach:
Shta cete uraditi danas da voljenoj osobi pokazete koliko vam je stalo do nje...nemojmo se zavaravati,shto propustish danas,sutra je mozda vec navika...dan kasnije vec mozda i monotonija...neka svaki dan donese nekome neshto novo i lepo...Shta cete vi uraditi i chime pokazati danas,voljenoj osobi da vam je stalo do nje...svakog dana neshto novo ,drugachije...neka je sitnica,ali vredi...
Nista lepse nego kad imas tako nekog kraj sebe koji te paznje koje mu uputis ume istinski da ceni...Sta ti vredi i ljubav i sve ideje da ona bude potpunija i lepsa ako to neko shvati povrsno...Nadam se da je tvoja ljubav prava i da zasluzuje da je svaki dan lepo iznenadis...

Dina81:
Posle svakog slomljenog srca, covek/zena u sledecu ljubav ulazi malo rezervisanije. To je instinktivno, nema tu nekog razmisljanja. Ali ako se taj zid, svaki put sve visi i deblji, probije, ta ljubav ce biti jaca nego sve prosle zajedno. To je neka moja teorija.

ariela:
Nista lepse nego kad imas tako nekog kraj sebe koji te paznje koje mu uputis ume istinski da ceni...Sta ti vredi i ljubav i sve ideje da ona bude potpunija i lepsa ako to neko shvati povrsno...Nadam se da je tvoja ljubav prava i da zasluzuje da je svaki dan lepo iznenadis...
Voleo bih da nema laznih ljubavi...da ljudi konachno skapiraju ko su i shta zele bez muljanja i zavlachenja,bez matematike i prorachuna...svima bi nam bolje bilo

Back