Grch
Obećava
- Poruka
- 86
....tako da deco, ne preskačite nego uživajte.... E kad bi meni sad Karenjina bila lektira... Nego glupi ''Starac i more...''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja je danas imala za lektiru...smoooorMakijavelli:Sekspir-Hamlet
ja sam je qpila mami za rodj....samo zato sto 1 knjizara nije radila,za jednu sam zaboravila dapostoji,jednu su zatvorili,a u ovoj sve neke bzvz knjige,tako da sam jedino ovo nasla sa normalno zvuci...((:HELENA33:jao, neku knjigu carica... zao mi da prekinem a pocela da smara...![]()
hehe... kad vidi mama od cega se podmladjuje bice veselo...Pajper:ja sam je qpila mami za rodj....samo zato sto 1 knjizara nije radila,za jednu sam zaboravila dapostoji,jednu su zatvorili,a u ovoj sve neke bzvz knjige,tako da sam jedino ovo nasla sa normalno zvuci...((:

maaa i tako je stalno zezam da je stara...ijuu kako ludi od togaHELENA33:hehe... kad vidi mama od cega se podmladjuje bice veselo...shalim se, mojne se ljutish...
![]()

ma radi se o sexualnim aktivnostima zene koja je vec zasla u neke "neverovatne" godine... mislim neverovatne za takvu vrstu aktivnosti... posebno jer se radi o likovima koji su po 40 godina mladji od nje i sl...Pajper:maaa i tako je stalno zezam da je stara...ijuu kako ludi od toga![]()

hehe... bolje je zameni za nesto drugo na vreme...Pajper:ijuuuu..
qq meni sta sam joj qpila![]()
Maaa,svejedno. Sad je i tako gotovo... Mada gledacu da je procitam kad stignem...ili bar malo da procitam,cisto da vidim o cemu se radi....HELENA33:hehe... bolje je zameni za nesto drugo na vreme...
shalim se malo, ali stvarno knjiga nije nesto... bash ga je autorka preterala... josh sam se ja razmisljala na polovini knjige da prekinem citanje, a najvece gluposti nakon toga dolaze...
neozbiljko:Jel ćitaš u ćitaonici?