milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Ako je ONAJ pp,potpuno te razumem,mene bi bilo sramota da sam meni ono poslala!Enrique.:da mi se iznenada, ne znam ni sam kako, vrati ceo text koji sam otkucao u pp pre nego što mi se krstarica zabola...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ONAJ pp,potpuno te razumem,mene bi bilo sramota da sam meni ono poslala!Enrique.:da mi se iznenada, ne znam ni sam kako, vrati ceo text koji sam otkucao u pp pre nego što mi se krstarica zabola...![]()

Idi kod šefa,možda te on izmasira!sanja:masaza, od kad sam usla u kanc. nisam ustala od racunara![]()

prosvrckaj se malo...i ustani od tog racunara....istegni se i ni pod razno ne idi kod sefasanja:masaza, od kad sam usla u kanc. nisam ustala od racunara![]()

BELFABIO:mene bi usrecilo da mi sad neka dobra riba............ereem![]()

pobjegni sa casa i spavaj koliko hocesVenerica Bgd:da mi kazu da mogu kuci...i tako ja srecna i vesela odem u svoj krevetic i pokrijem se jorganom i spavkam po malo![]()
Venerica Bgd:da mi kazu da mogu kuci...i tako ja srecna i vesela odem u svoj krevetic i pokrijem se jorganom i spavkam po malo![]()

Steffan:Znas Tara, u nekim zemljama taj tip razumevanja je zakonom zabranjen...![]()
...nije li to slucaj i sa nasom....