Shta bi radili?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Happiness..

Veoma poznat
Poruka
11.832
Bili ste u vezi koja se neslavno zavrshila, tj okonchala raskidom :P

i to sve ok, dok niste saznali da se trudni..ovo se odnosi na zene :P
da li bi cutale, abortirale, rodile ili obavestile bivsheg i/ili radili po svome?etc :P

i mushkarci mogu da odgovore shta bi i kako bi :P

:lol: Sad ce da naidje svadja tj uragan. Abortirala bih u ovim godinama koliko god da je ta veza bila divna. Da li bih rekla ocu? Da , sigurno, ali samo kao obavestenje a ne problem za razmatranje. Sada ne bih rodila sigurno ;)

p.s. Nadam se da se tema nece pretvoriti u pricu o kontracepciji :roll:

Kontracepciju ne bih koristila samo sa covekom kojeg volim, zato verovatno ne bih mogla da abortiram . Znaci ako bi normalno (bez pretnji, izdaje, agresije ili zbog nekog nenormalnog saznanja) raskinuli rekla bih mu i ako bi zeleo da ponovo pokusamo ja ne bih ma koliko da mi je tesko :(

Bili ste u vezi koja se neslavno zavrshila, tj okonchala raskidom :P

i to sve ok, dok niste saznali da se trudni..ovo se odnosi na zene :P
da li bi cutale, abortirale, rodile ili obavestile bivsheg i/ili radili po svome?etc :P

i mushkarci mogu da odgovore shta bi i kako bi :P

:Dglavno pitanje

Sve zavisi od količine ljubavi koju gajim prema dotičnom i od ličnog zdravstvenog stanja :D

Naravno da bih ga obavestila:lol: ali odluka je na kraju naravno moja :D

ali ako bi me obavestila pa ipak opet abortirala ili ako me ne bi obavestila a saznam da je abortirala osecao bi gadjenje prema njoj i prezir i ne bih se uopste cudio sto sam raskinuo sa takvom zenskom

u preostalom slucaju ako bi ona ipak rodila i posumnjam da je dete moje trazio bi da se utvrdi ocinstvo i svoja prava nad detetom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back