Shooto - MMA (Ultimate Fight)

Jel zna neko pod kojim ce pravilima biti borba izmedju Royca i Hughesa?

Znam da je Royce ranije trazio posebna pravila za neke borbe, kao npr protiv Sakurabe i Yoshide. U bilo kom slucaju mislim da ce Royce izaci kao pobednik. :p :p :p

ShooterMMA:
Murilo mi jos nije otkrio svoj identitet :D
Ja sam mislio da si ti moj identitet odavno provalio. 8-) Mozda ce ti ovo malo pomoci: "stavi ga na njega na jedan triangel", kako bi se moj kum izrazio. :roll:

djoni1980:
Za one koji su gledali Bass Rutten's Lethal Streetfighting, vidim da se za Ruttena bori i onaj Iranac Amir sto je sa njim snimao doticni instrukcional :lol:
Pa dobro, meni je vece merilo to sto doticni Amir takodje nastupa sa Basom i na njegovom serijalu Big DVDs of Combat, a ne na LSF. Tamo imai klipovi iz njegovih MMA borbi.
No dobro, MIlteich se dosada vec dokazao kao trener, a u sustini i Bas, buduci da je trenirao Marka Kerr-a u doba dok je jos bio super borac, a doprineo je i mnogim uspesima raznih drugih boraca, no dobro...jos cemo videti.

Danas sam saznao tacno ko je Murillo,

iza tog imena se krije jedan od najzasluznijih ljudi za pojavu modernog BJJ-a u Srbiji, moj odlicni prijatelj koji mi je mnogo pomogao u mojoj sportskoj karijeri, mister JOHN ANDRICH.

Mister John ima jednu veliku ulogu i mesto u nasoj kratkoj BJJ istoriji, on je zasluzan sto su kod nas gostovali ljudi kao sto su Leo Neves, Fernando Pontes Margarida. Mene je licno iznenadio Margaridinim seminarom u Svedskoj 2002 godine, kada mi je rekao ma samo ti dodji ima neki Brazilac dolazi a "mozda" i odrzi seminar, kad tamo ono Margarida tada u punoj svojoj snazi i na vrhuncu karijere.

Pa dobrodosao na nas forum, vidim da pomalo pises, a mogao bi mnogo toga reci !

Samo da vas obavestim da u ovu subotu nas proslavljeni UF sampion i prijatelj mnogih od nas Miodrag Petkovic Pele radi mech u Americi (Indijana), kazu de ce njegov mec doci da gleda mnogo nasih ljudi tamo preko bare. Pozelimo mu srecu i da pobedi amera. Mozda je ovo klucni trenutak u njegovoj karijeri.

Sretno !!! :twisted:

ShooterMMA:
Danas sam saznao tacno ko je Murillo,

iza tog imena se krije jedan od najzasluznijih ljudi za pojavu modernog BJJ-a u Srbiji, moj odlicni prijatelj koji mi je mnogo pomogao u mojoj sportskoj karijeri, mister JOHN ANDRICH.

Mister John ima jednu veliku ulogu i mesto u nasoj kratkoj BJJ istoriji, on je zasluzan sto su kod nas gostovali ljudi kao sto su Leo Neves, Fernando Pontes Margarida. Mene je licno iznenadio Margaridinim seminarom u Svedskoj 2002 godine, kada mi je rekao ma samo ti dodji ima neki Brazilac dolazi a "mozda" i odrzi seminar, kad tamo ono Margarida tada u punoj svojoj snazi i na vrhuncu karijere.
Impresivno. :D

Btw. u sledeci petak, 5.5 pocinje Pride Open weight Grand Prix. Izgleda da Pride ima dosta problema u sastavljanju parova, a pored velikog broja povreda (Maurizio Shogun Rua, Sergei Kharitonov, Fedor Emelianenko), svoje ucesce je otkazao i Wanderlei Silva ( za kojeg se pricalo da ce se u prvom kolu boriti sa Markom Colemanom). Tako da 7 dana pred pocetak turnira, jos se ne zna ko ce nastupati.
Trenutno potvrdjeni parovi su:
Mirko Filipovic - Ikuhisa Minowa
Hidehiko Yoshida - Nishijima
Alexandar Emelianenko - Josh Barnett
Kazuyuki Fujita - Josh Thompson
Alistair Overeem - Fabrizio Werdum

Prica se da bi se Antonio Rodrigo Nogueira mogao boriti sa Zuluzhinom, a Mark Hunt sa Tsuyoshi Koshakom.
Turnir se odrzava u jutarnjim casovima po nasem vremenu, a najmanje 1 borba ( vrlo verovatno 2-3 borbe )bice uzivo prikazane na hrvatskoj TV Nova.

Cao Momci

Shooteru mnogo si me lepo predstavio al mislim da moja uloga nije bas tako znacajna. Za razvitak modernog BJJ-a i MMA u Srbiji si definitivno ti jedan od najzasluznijih ljudi. Znam kolko si truda i rada ulagao da bi razvio sport, i uspeo si u tome. :razz:

Veliki pozdrav za Vuka ..... hoce li uskoro biti gotov sajt? :D

Ako nekog zanima nasao sam sajt sa Peletovom borbom u Indijani. Posto ce se takmicenje odrzati 30 minuta od centra Chicaga verujem da ce biti puno nasih ljudi tamo da navijaju za njega. I mi cemo odavde.

http://www.showdown.ca/modules.php?name=News&file=article&sid=364

Murillo:
...Shooteru mnogo si me lepo predstavio al mislim da moja uloga nije bas tako znacajna. Za razvitak modernog BJJ-a i MMA u Srbiji si definitivno ti jedan od najzasluznijih ljudi. Znam kolko si truda i rada ulagao da bi razvio sport, i uspeo si u tome. :razz:

Veliki pozdrav za Vuka ..... hoce li uskoro biti gotov sajt? :D

http://www.showdown.ca/modules.php?name=News&file=article&sid=364

Evo da se ne "svadjate" ja cu reci istinu: vas dvojica ste sigurno najzasluzniji za sve ovo pozitivno sto se desava kod nas :)...

Nemoj me pitati za sajt, sramota me vise da pricam o tome. Zavrsen je jos pre mesec dana, ali ostaje samo da ga postavim... Moracu to da odradim posle praznika.

Inace da vas podsetim niste mi poslali vase "sportske" podatke!!
Kad vec spominjem ovo da obavestim i ostale, mada ce procitati o svemu kada sajt bude postavljen.. jednoga dana :D. Nasa ideja je da u okviru sajta objedinimo i objavimo podatke o svim ljudima (musko-zensko) koji su deo svoga zivota posvetili treniranju MMA i BJJ, a koji su poreklom sa ovih nasih prostora bez obzira na mesto stanovanja. Tako bi znali gde nas sve ima i bili bi smo u stalnom kontaktu ovde na Forumu, pomazuci tako napretku Shooters MMA i BJJ u Srbiji... Dakle javite se ako ste zainteresovani, na adresu - bjjkbeograd@yahoo.com

Stepski Vuce

Ideja oko ove baze podataka je odlicna i trebalo bi se sto vise ljudi javiti, dobri kontakti nikad nisu skodili, a mozda na taj nacin omogucimo nekim od nasih mladjih takmicara da izadju na inostranu scenu.

Koristim priliku da najavim da se za maj mesec planira "BJJ i SW seminar" koji ce voditi nama vec poznati Leo Neves.

Na seminaru ce se obradjivati BJJ (Gi) kao i SW (no Gi). Tacan datum ce se naknadno objaviti, planirano je negde oko 20. maja, ali termin cemo morati uskladiti sa nasim predstojecim SW takmicenjem. Seminar ce se najverovatnije odrzati u 2 dana, jedan dan u Kuli drugi u Beogradu.

Ocekujemo i neka gradiranja :-D , ljudi koji su vec odavno to zasluzili.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane bez obzira dali su BJJ, MMA, SW, Rvaci, Dzudisti ili neki od udarackih sportova (ili vestina) a koji bi zeleli da unaprede svoj Ground Game da nam se jave.

Poznajuci Lea, na seminaru ce se sigurno imati sta nauciti.

Za prijave i vise obavestenja pisite na jovanbjjsr@yahoo.com ili
shootermma@gmail.com

Trenutno neznam drugi mail ali cu ga naknadno objaviti

Pozdrav svima.

Ideja za bazu podataka je sjajna i svi treba medjusobno da se pomazemo.

Nadam se da ce Pele promeniti nesto u njegovoj strategiji jer ako to ne uradi moze ga kostati protiv nekog malo boljeg borca. U svakom slucaju zelim mu uspeh.

Sto se tice Leovog seminara ako ce biti 20.05. nazalost necu prisustvovati s obzirom da se vracam 23.05.

Dobrodosao na forum John.

Danas sam odrzao Judo seminar u Stenungsund-u(grad nedaleko od Geteborga) ljudima koji treniraju BJJ. To je klub od Martin Janson-a koji je SW trener u Gladius-u. Jako lepo saradjujemo. On meni pomaze oko partera a ja mu drzim privatne Judo casove posto decko ima ambicija za BJJ i SW takmicenjima. Veoma je talentovan i brzo kapira.
Odrzao sam 2 puta po 2 sata i mislim da se svidelo ljudima.
Martin mi je predlozio da odradim i jedno BJJ takmicenje u kategoriji plavih pojaseva koje ce se odrzati vikend posle EVT-a. Ako budem raspolozen i zdrav odradicu i to.

Bograta2

To je dobra vest da si odrzao Judo seminar i da imas dobru saradnju sa Martinom, to sto si odrzao seminar to znaci da oni cene tvoje znanje, ali i govori o njima da su otvoreni za saradnju.
Kako je tvoje zdravstveno stanje, hoces li biti u solidnoj formi za mec? Ja se nadam da hoces!
Za Peleta si u pravu, ali posto sada na to nemozemo uticati, mozemo mu pozeleti sve najbolji. Inace jos uvek nisam dobio rezultat meca.

Frank Gotch

Hur ar leget i tebi.

Dobro je da si se javio posle duzeg vremena. Mislim da nebi bilo u redu a da ne napisem neku rec i o tebi. Franck Gotch ili ti Nikola Lucaj, koliko je John zasluzan za pojavu modernog BJJ-a u Srbiji toliko je Nikola zasluzan za pojavu Shootfighta i Krav Mage u Srbiji. Ovaj covek me je povezao sa Augustom Walenom (Shooters MMA) i Eyalom Yanilovim (IKMF Krav Maga). Jednostavno covek je nesebicno pomogao kako bi danas imali Shooterse u Srbiji.
Shootersi u Srbiji su ti zahvalni za tvoj trud!

Drako

Novi sport je MMA, ne postoje stilovi u klasicnom smislu, u modernim vremenima postoje timovi ili ti skole, ali sve je to MMA. Jedna od najstarijih a cini mi se i prva MMA skola je Shooto-Shootfight skola, nastala je u Japanu i preko Amerike stigla i u Evropu. S tim sto je shooto/shootfight prerastao i u sport, pa tako sada imamo shooto i shootfight takmicenja.

Kao sto sam ranije napisao te MMA skole su dobijale razlicita imena u razlicitim zemljama: shooto, shootfight, chute boxe itd. A svima je njima zajednicko da su to MMA.

Svaki tim ima svoj MMA koncept, tako naprimer Chute Boxe je najvise oslonjen na tai boks, BTT na BJJ, Team Quest na rvanje, Shootersi se podjednako oslanjaju i na stand up i na ground game itd., itd.

Ali jos jednom ponavljam svi ovi timovi posvecuju paznju i boksu i tai boksu i rvanju i bjj-u, kod japanaca cak i no gi judo-u, samo je pitanje na cemu su stavili akcenat.

Nadam se da ti je sada malo jasnije.

Samo da objavim

Dobri rezultati nasih mladih Shootersa na proslom Kik boks i Ful kontakt SCG sampionatu.

Petar Zivkovic clan Shooto kluba Milos Obilic (Topola) je postao prvak SCG u Kik boksu disciplona Low kik, B klasa. Datum takmicenja 22.04.2006 godine.

Shooto klub Car Dusan Silni (CDS) je dobio jos jednog izuzetno perspektivnog borca Dusana Dzakica, inace ovogodisnjeg seniorskog prvaka SCG u Ful kontaktu, B klasa . Datum takmicenja 19.03.2006 godine.

Cestitamo im !!! :x

Saznali smo ime protivnika naseg Bograta2 na predstojecem Cage Challeng-u, bice to:

Name:
Andersson Per
School:
Uppsala Shootfighting

Country:
Sweden

Amateur MMA Record:
Total Wins Losses Draw
4 4 0 0

Bice ovo dobar mec dva dobra borca.

Pozdrav Bogratu2 i Srbija je uz tebe !!!

Hvala sto si me fino predstavio ShooterMMA, ali i kao sto je rekao Murillo, i po moje misljenje, za razvitak MMA, BJJ, i KM u Srbiji ti si zasluzan priznanje jer se trudis svakodnevno. Pokazujes game i jos malo bices prvi na ROM-listu ;-)

Murillo, ja dolazim za jedno mesec dana. Super je da se pridruzio Patrik jer on ima pravi osecaj za MMA i drzi visok nivo. Verujem da ce biti dobar trening ovog leta :-P

keep 'm' scratchin

Back