ShooterMMA
Primećen član
- Poruka
- 574
Video sam da sam se zezno :-D , sve jedno bice dobrih borbi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni izgleda kao neki mali restoran. Mada je tamo pola inventara ubojito oruzjeMateja_Bg:Imam ja Bass Rutten's Lethal Streetfighting. Ima samo jedan problem kod njih je ono kao neki restoran, kafic? Mi pola onih stvari nemamo u lokalu![]()
![]()
![]()
![]()
djoni1980:I meni izgleda kao neki mali restoran. Mada je tamo pola inventara ubojito oruzje![]()
Ja sam mislio da si ti moj identitet odavno provalio. 8-) Mozda ce ti ovo malo pomoci: "stavi ga na njega na jedan triangel", kako bi se moj kum izrazio.ShooterMMA:Murilo mi jos nije otkrio svoj identitet![]()
Pa dobro, meni je vece merilo to sto doticni Amir takodje nastupa sa Basom i na njegovom serijalu Big DVDs of Combat, a ne na LSF. Tamo imai klipovi iz njegovih MMA borbi.djoni1980:Za one koji su gledali Bass Rutten's Lethal Streetfighting, vidim da se za Ruttena bori i onaj Iranac Amir sto je sa njim snimao doticni instrukcional![]()
ShooterMMA:Murilo
Tvoj kum Bobo iz SW, samo on moze da: Stavi ga na njega jedan triangel!!!
Sve sam blize i blize
Impresivno.ShooterMMA:Danas sam saznao tacno ko je Murillo,
iza tog imena se krije jedan od najzasluznijih ljudi za pojavu modernog BJJ-a u Srbiji, moj odlicni prijatelj koji mi je mnogo pomogao u mojoj sportskoj karijeri, mister JOHN ANDRICH.
Mister John ima jednu veliku ulogu i mesto u nasoj kratkoj BJJ istoriji, on je zasluzan sto su kod nas gostovali ljudi kao sto su Leo Neves, Fernando Pontes Margarida. Mene je licno iznenadio Margaridinim seminarom u Svedskoj 2002 godine, kada mi je rekao ma samo ti dodji ima neki Brazilac dolazi a "mozda" i odrzi seminar, kad tamo ono Margarida tada u punoj svojoj snazi i na vrhuncu karijere.
Murillo:...Shooteru mnogo si me lepo predstavio al mislim da moja uloga nije bas tako znacajna. Za razvitak modernog BJJ-a i MMA u Srbiji si definitivno ti jedan od najzasluznijih ljudi. Znam kolko si truda i rada ulagao da bi razvio sport, i uspeo si u tome. :razz:
Veliki pozdrav za Vuka ..... hoce li uskoro biti gotov sajt?![]()
http://www.showdown.ca/modules.php?name=News&file=article&sid=364