Shooto - MMA (Ultimate Fight)

PRIDE BUSHIDO 13
200pxbushidofinalbe5.jpg

Jedan od losijih bushida ikada !

Rezultati :
BUSHIDO 13 card:

Hector Lombard vs. Gegard Mousasi ... UD
Kazuo Misaki vs. Paulo Filho 1R by armbar
Akihiro Gono vs. Denis Kang...UD
Murilo Bustamante vs. Yoon Dong-Sik...UD
Nobuhiro Obiya vs. Luiz Buscape..UD
Yoshiro Maeda vs. Joe Pearson...1R by submission (front choke)
Sanae Kikuta vs. Jean Francois Lenogue...UD
Ikuhisa Minowa vs. Mike Barton...UD
Mitsuhiro Ishida vs. David Bielkheden...UD
Shin’ya Aoki vs. Clay French...1R by submission (triangle choke)
Takanori Gomi vs. Marcus Aurelio...SD
Welterweight GP 2006 Finals: Misaki vs Kang..SD

Sta reci . . . dosta los event . . . Filho je izdominirao Misakija bez problema posle par razmena rucnih udaraca i po kojeg niskog noznog Filho radi svoje ,jedno vrlo dobro dzudo bacanje,kontrola u parteru i zavrsetak polugom na ruku pred kraj prve runde :p , Kang je imao kik-boks okrsaj sa Ghonom sa par dobrih razmena u kojima je Kang bio bolji i snazniji cak je bilo i par letecih kolena . . . zasluzeno je prosao . . . onda jos uvek se ne zna zasto Filho odustaje :sad: ( nagadja se da je povreda noge ) Misaki i Kang rade finale . . . dosta dobar mec u kojem je Misaki bio sveziji , bilo je dosta dobrih razmena udaraca na nogama kako rucnih tako i noznih u parteru su se smenjivali sa mozda malom prednoscu na strani Misakija , Kang je imao par pokusaja submission-a , Misaki cini mi se jedan . . . Kang je dominirao 3/4 prve a Misaki druge runde ,Misaki je dobio zuti u prvoj zbog pasivnosti . . . na kraju blago kontroverzna odluka (po meni Kang je zasluzio pobedu) . . . ostale meceve necu komentarisati . . . osim naravno Gomi - Aurelio taj mec je bio dosta los , pasivan pogotovo od strane Aurelia koji je dosta vremena provodio sedeci na podu , Gomi je zasluzeno dobio ali mec je stvarno jedan od losijih u njegovoj karijeri
Nadam se da ce na SHOCKVAWE-u doci do nekog uparivanja od ovih MW polufinalista jer danas je bilo dosta kontroverzno :-? :-? :-?

Pojavljuju se informacije da ce na tom eventu doci i do borbe za LHW titulu ARONA - WAND jednom konacno da se utvrdi ko je bolji . . . mozda Fedor - Barnett cak je i Minotauro trazio revans sa Barnetom . . . u svakom slucaju jedva cekam taj Shockvawe 2006

Da, nisam josh gledao Bushido, ali kao sto Boba kaze, izgleda da je to bio jedan od najlosijih dogadjaja. Po onome sto sam mogao procitati, puno dosadnih meceva, koji su zavrsili sudijskom odlukom.
Neocekivana zavrsnica WW turnira: Misaki, koji je porazen u polufinalu od Filha, postaje sampion. Po meni, onaj ko je u istoj veceri tapkao, ne moze postati sampion. Ne znam zasto nisu napravili mec u kome bi se odredila zamena za nekog od ucesnika turnira (kao sto je bio mec Alex-Kharitonov u OW Grand Prixu). Ovo je pogresno...
Gomi je, izgleda, na mudar nacin odbranio titulu. U opreznoj borbi, u kojoj se nijedan od boraca nije izlagao prevelikom riziku, logicno je da titula ostane u rukama sampiona. Na ruku mu je islo i to sto je mec za titulu bio u 2, a ne 3 runde.

Brazilian Jiu Jitsu & Submission Wrestling Seminari

Leo Neves

POŠTOVANI PRIJATELJI ,

Pozivamo vas da prisustvujete Brazilian Jiu Jitsu Seminarima pod vodjstvom Leo Nevesa, koji ce biti održani u Kuli od 10.11. do 12. 11. 2006.

Leo Neves Crni pojas BJJ Leo Neves Team Rezultati:

2 x Paulista – Šampion Države Sao Paolo
3 mesto na prvenstvu Brazila
3 x Univrzitetski prvak Brazila
Šampion Aliance
Apsolutni evropski šampion London 2000
3 mesto na Pan Američkim igrama 2002
Extreme Fighter Champion 2002
Scandinavian Submission Wrestling Champion 2003.
3 mesto place Submission Wrestling 2004.
1 mesto Kaisho Cup Submission Wrestling 2005.
1 mesto Vale tudo EVT Danmark 2005
2 mesto Black Belt Challange/ Kaisho 2006
MMA record 1- 0 -0

KULA
10. - 12. 11. 2006.

Petak, 10. 11. 2006.
Submission Wrestling – No Gi Trening od 20:00 h do 22:00 h
Cena treninga : 10 eura

Subota, 11. 11. 2006.
Brazilian Jiu Jitsu – Kimono - Gi Trening od 18:00 h do 20:00 h
Cena treninga : 10 eura

Nedelja,12. 11. 2006.
Brazilian Jiu Jitsu – Kimono - Gi Seminar od 12:00 h do 15:00 h
Cena seminara : 15 eura

Nedelja,12. 11. 2006.
Submission Wrestling – No Gi Seminar od 17:00h do 20:00h
Cena seminara : 15 eura

Seminari će se održati u prostorijama Mixed Martial Arts Fight Centra “Kula”
Maršala tita 192(DVD),Kula
Organizator Mixed Martial Arts Fight Centar “Kula” i “Constrictor Jiu Jitsu Team”, Kula

Cene sa popustima :

1.2 Treninga: 15 eura
2.Gi + No gi Seminar : 25 eura
3.Trening + Gi ili No Gi Seminar 20 eura
4.2 Treninga + Gi +No Gi Seminar : 35 eura
5.Gledaoci : 5 eura – trening ili seminar

Uplata se izvršava na dan seminara pre početka treninga !

Informacije :

Dejan Tešić 063 10 50 979

Sportski Pozdrav !

Organizacioni Tim

Boba_N_S:
Sta reci . . . dosta los event . . . Filho je izdominirao Misakija bez problema posle par razmena rucnih udaraca i po kojeg niskog noznog Filho radi svoje ,jedno vrlo dobro dzudo bacanje,kontrola u parteru i zavrsetak polugom na ruku pred kraj prve runde :p , Kang je imao kik-boks okrsaj sa Ghonom sa par dobrih razmena u kojima je Kang bio bolji i snazniji cak je bilo i par letecih kolena . . . zasluzeno je prosao . . . onda jos uvek se ne zna zasto Filho odustaje :sad: ( nagadja se da je povreda noge ) Misaki i Kang rade finale . . . dosta dobar mec u kojem je Misaki bio sveziji , bilo je dosta dobrih razmena udaraca na nogama kako rucnih tako i noznih u parteru su se smenjivali sa mozda malom prednoscu na strani Misakija , Kang je imao par pokusaja submission-a , Misaki cini mi se jedan . . . Kang je dominirao 3/4 prve a Misaki druge runde ,Misaki je dobio zuti u prvoj zbog pasivnosti . . . na kraju blago kontroverzna odluka (po meni Kang je zasluzio pobedu) . . . ostale meceve necu komentarisati . . . osim naravno Gomi - Aurelio taj mec je bio dosta los , pasivan pogotovo od strane Aurelia koji je dosta vremena provodio sedeci na podu , Gomi je zasluzeno dobio ali mec je stvarno jedan od losijih u njegovoj karijeri
Nadam se da ce na SHOCKVAWE-u doci do nekog uparivanja od ovih MW polufinalista jer danas je bilo dosta kontroverzno :-? :-? :-?

Pojavljuju se informacije da ce na tom eventu doci i do borbe za LHW titulu ARONA - WAND jednom konacno da se utvrdi ko je bolji . . . mozda Fedor - Barnett cak je i Minotauro trazio revans sa Barnetom . . . u svakom slucaju jedva cekam taj Shockvawe 2006

Odlican izvjestaj, Boba_N_S !

Slazem se sa Djonijem, ne moze biti prvak onaj tko je izgubio u 1/2 finalu (Misaki). Ocito su japanci sve poduzeli da pobjednik bude njihov sunarodnjak. Ako se Filho ozljedio, trebali su odgoditi match za Shockwave 2006, tj. NYE. Slicno kao i Fedor kada je bio "No contest", 2004 g. protiv Minotaura. Blamaza !

Uvjeren sam da ce Shockwave biti dobar event, jer moraju konkurirati K-1 eventu koji se takodjer odrzava 31.12. za japance s vrlo atraktivnom borbom izmedju Akiyame i Sakurabe. Prema tome, PRIDE mora sloziti dobar event ako se misle "tuci" za gledanost. Barnett vs. Minotauro bi bio izvanredan match. Reci mi gdje si saznao za informaciju o mogucem trecem susretu izmedju Arone i Silve za title fight ?

Pozdrav od glavnog moderatora partnerskog ultimate-fight foruma ! ;-)

Pozdrav Reaktivac. Arona je dao interview za brazilski Tatame, evo kratkog teksta sa site-a:
Ricardo Arona wants belt dispute
After defeating Alistair Overeem in one of the super fights of the Pride GP Open Weight, the Brazilian Tiger Ricardo Arona now is training hard for his possible confrontation against Wanderlei Silva on December 31st. "The Japanese press and the DSE, the Pride company organization, did divulge at the Daily Sports Newspaper that they want me for this belt dispute", said the BTT black belt, who also said: "I think Minotouro is a great athlete, but he came into this history after me. And this belt dispute between me and Wanderlei is an old history and it can't be different, we must solute it now, no more talking. Even with all the facts we have a total result of 1x1 and this new bout would be the big one", said Arona in exclusive interview to site TATAME that you may check out during this week.
Dakle, rekao je da misli da ima prednost u odnosu na Minotora, s obzirom da njegov sukob sa Wandom dugo traje i da je trenutni rezultat iz 2 borbe 1-1.

Ne znam da li ste gledali veceras, bila je emisija Kljuc na RTS1. Drug mi je javio da je tema "Ultimate fight", pa sam propustio pocetak. Kao "predstavnici" UF bili su Luka Bastinac i neki tip kome sam u medjuvremenu zaboravio ime :) Ja sam ocekivao da ce da nastupi medijski linc, ali nije bas tako bilo, mada mi se i dalje cini da su stavljali akcenat na pogresne stvari, a i bilo je dosta netacnih podataka. Nije mi se bas dopalo ni to sto su ovi koji su "branili" UF, to radili poredeci ga sa rimskim gladijatorima, navodeci kao primer neko takmicenje u Japanu gde se bore gumenim nozevima i palicama (nisam shvatio kakve to ima veze sa UF), itd. Ukratko, najbolje od svega je bilo to sto su uopste raspravljali na prvom programu RTS o ultimat fajtu :) Ova emisija verovatno ima reprizu, pa ako ste zainteresovani, pokusajte da nadjete u programu kad ide repriza.

djoni1980:
Pozdrav Reaktivac. Arona je dao interview za brazilski Tatame, evo kratkog teksta sa site-a:

Dakle, rekao je da misli da ima prednost u odnosu na Minotora, s obzirom da njegov sukob sa Wandom dugo traje i da je trenutni rezultat iz 2 borbe 1-1.

Ne znam da li ste gledali veceras, bila je emisija Kljuc na RTS1. Drug mi je javio da je tema "Ultimate fight", pa sam propustio pocetak. Kao "predstavnici" UF bili su Luka Bastinac i neki tip kome sam u medjuvremenu zaboravio ime :) Ja sam ocekivao da ce da nastupi medijski linc, ali nije bas tako bilo, mada mi se i dalje cini da su stavljali akcenat na pogresne stvari, a i bilo je dosta netacnih podataka. Nije mi se bas dopalo ni to sto su ovi koji su "branili" UF, to radili poredeci ga sa rimskim gladijatorima, navodeci kao primer neko takmicenje u Japanu gde se bore gumenim nozevima i palicama (nisam shvatio kakve to ima veze sa UF), itd. Ukratko, najbolje od svega je bilo to sto su uopste raspravljali na prvom programu RTS o ultimat fajtu :) Ova emisija verovatno ima reprizu, pa ako ste zainteresovani, pokusajte da nadjete u programu kad ide repriza.

Pa, trebao bi Arona dobiti priliku, pogotovo jer je Silva po mnogima dobio nezasluženo split decisionom.

Dobro je da je i kod vas počelo medijsko promoviranje MMA. 8-) :D

Pozdrav i tebi u moje ime i u ime svih forumaša www.ultimate-fight.hr foruma.

poredjenje UF i borbe sa gumenim oruzjem je bilo zbog toga da bi se pokazalo da postoje i radikalnije stvari i da ce ih tek biti. Luka je hteo time da kaze da ovo nije radikalno koliko neke stvari, mada ne znam kakva mu je to uopste apologija. Tip pored luke je Ivan Socho, kik boxer. Navodno svetski prvak, ali ne znam samo u kojoj to federaciji... Ono sto recimo nisu rekli, jer nisu ni znali, a to je da je Tatjana Petrovic devet godina trenirala Kjokoshinkaj karate, pre svoje Shoto Kan takmicerske karijere. A to mi je kao neki miroljubiv stil karatea. E, ako onda takav neko moze da prica o nasilju, onda nije normalno. Druga stvar, taj njen prijatelj o kome je pricala, je Veselin Micovic, poznati karatista. Ako je neko bio siledzija na tatamiju, to je bio Vesa. Za vreme 90-ih se znalo recimo, da ako povedes u mecu protiv Micovica, da ce te nokautirati. On ce mozda biti diskvalifikovan (i to samo za to takmicenje i samo u toj kategoriji u kojoj je bila borba), a ti ces zavrsiti u bolnici (ima zaista zestok udarac, i neke ljude su bukvalno na nosilima iznosili sa tatamija kad ih udari). Odatle bi moglo da se postavi pitanje kakav je taj karate uospte sport, pa dovesti u pitanje sve borilacke sportove...

Optimus:
poredjenje UF i borbe sa gumenim oruzjem je bilo zbog toga da bi se pokazalo da postoje i radikalnije stvari i da ce ih tek biti. Luka je hteo time da kaze da ovo nije radikalno koliko neke stvari, mada ne znam kakva mu je to uopste apologija. Tip pored luke je Ivan Socho, kik boxer. Navodno svetski prvak, ali ne znam samo u kojoj to federaciji... Ono sto recimo nisu rekli, jer nisu ni znali, a to je da je Tatjana Petrovic devet godina trenirala Kjokoshinkaj karate, pre svoje Shoto Kan takmicerske karijere. A to mi je kao neki miroljubiv stil karatea. E, ako onda takav neko moze da prica o nasilju, onda nije normalno. Druga stvar, taj njen prijatelj o kome je pricala, je Veselin Micovic, poznati karatista. Ako je neko bio siledzija na tatamiju, to je bio Vesa. Za vreme 90-ih se znalo recimo, da ako povedes u mecu protiv Micovica, da ce te nokautirati. On ce mozda biti diskvalifikovan (i to samo za to takmicenje i samo u toj kategoriji u kojoj je bila borba), a ti ces zavrsiti u bolnici (ima zaista zestok udarac, i neke ljude su bukvalno na nosilima iznosili sa tatamija kad ih udari). Odatle bi moglo da se postavi pitanje kakav je taj karate uospte sport, pa dovesti u pitanje sve borilacke sportove...

Iz njenih komentara ja sam pre svega primetio ljubomoru, a ne neke argumente. MMA je sport koji dolazi i prevazici ce sve ostale borilacke sportove, a to mnoge boli (nema vise monopola). Tanjina prica o plemenitosti istocnjackih borilackih sportova je malo naivna, "branili svoje Sogune (to znaci da je bilo vise Soguna)", cemu su sluzile borilacke vestine nego ratu.

Malo je cudno da covek koji treba da brani MMA kaze da je on nasilan, krvavi sport i da je proizvod nasilnog drustva. Zar to nije bila uloga suprotne strane ? :shock:

Soco je bio sasvim OK, i njegovi argumenti su bili na mestu, mada on nije iz MMA sporta.

Sinocna emisija . . . pa hm mogla je i bolje da prodje . . . falilo je kompetetnih ljudi iz MMA sporta ,ovi sto nas branise nisu bas uspeli ( Soco je bio OK ali on i nije iz MMA). . . naravno dosta netacnih podataka i nepotrebnog prljanja ovog sporta . . . Mark ovo trazi Tvoje vece angazovanje ( kao da vec nije veliko)

inace gledao sam i to DSFu , nije bilo lose . . . eto i kod njih se zahuhtava . . .

i naravno pozdrav Reaktivcu !

Upravo sam pogledao Kljuc i nisam zadovoljan nacinom kojim je "branjen" MMA.

Evo par zamerki :

1. Luka Bastinac je rekao da su u MMA primarne zavrsnice kao na primer poluge na ekstremitetima i gusenja koja se mogu naci u rvanju, judo-u i BJJ-u.

To nije tacno i svaki borac ima primarni stil a u rvanju gusenja ne postoje.

2. MMA nije dozvoljen samo u dve Americke drzave. Evo i liste drzave gde jeste i nije dozvoljen :

http://www.ikfkickboxing.com/USAStates.htm

3. Ivan Soco nije lose pricao, ali rekao je da je trener Srpske Vale Tudo reprezentacije!!!!????!!?!?!?!

4. Kada su poredili MMA sa Rimom i Gladijatorima niko se nije setio da kaze da su Gladijatori u vecini slucajeva bili robovi koji su bili primorani da se bore.

Ako se setim jos nekog detalja napisacu.

Mateja_Bg:
Ludilo, kako li im jaja izdrze :lol: :lol: :lol: . Kako ga Genki udari ja napravim neku ovako facu :cry: :D :D :D
To se i ja pitam :lol: Mogao bih da shvatim da su ojacali vrat treningom, ali za jaja ne mogu da shvatim :lol: A opet, Genki Sudo je u pitanju, tako da ne verujem da je neka farsa. Neki od komentara koji se mogu procitati je da to funkcionishe samo kad ovi koji primaju udarce stoje mirno. Ali i dalje je impresivno :o

ost-cro-txt.jpg
Mirko Filipović želi se boriti s Fjodorom u svjetskoj prijestolnici kocke. - Rekao sam ljudima iz Pridea da se u Las Vegasu želim boriti s Fjodorom za naslov, i to već u njihovu prvom sljedećem terminu 24. veljače. Ta bi borba zacijelo bila dobar mamac za publiku u borbi za prodor na američko tržište - ističe Cro Cop.

Nakon operacije stopala, Mirko već lagano trenira, a u ponedjeljak počet će boksati, pa s nestrpljenjem najavljuje svoj nastup u Tokiju na Staru godinu. - Ne želim ostati kod kuće, navikao sam se boriti u to doba godine - kazuje Mirko. (db)

Sranje ako ce da se bore u Las Vegasu!!!!!!!!!!!!!!! :sad: :-( :sad: :-( :sad:

Stephan Bonnar has been suspended for nine months by the Nevada State Athletic Commission as a result of Bonnar's positive test for anabolic steroids following his fight against Forrest Griffin at UFC 62. Bonnar has also been fined $5,000 by the commission.

The NSAC chose to make the suspension retroactive to the date of the fight, so Bonnar's suspension expires in May 2007. Bonnar tested positive for anabolic steroids after his unanimous decision loss to Griffin on August 26th.

While Bonnar's representatives had previously issued a formal written response to the NSAC in which they neither admitted nor denied that Bonnar had knowingly used anabolic steroids, Bonnar admitted at a disciplinary hearing on Friday that he knowingly used anabolic steroids, and then he apologized to the commission and asked for forgiveness.

Even before his positive drug test results came back, Bonnar had already been medically suspended for six months by the NSAC due to a broken right thumb.

The maximum possible fine that could have been levied was $250,000, but it's extremely rare for fines of more than $5,000 to be issued by the NSAC for drug offenses. Bonnar's purse for the fight was $16,000.

Prior to today's disciplinary hearing, Spike TV had already released Bonnar from his contract as a broadcaster on SpikeTV.com, which is separate from his contract with Zuffa as a UFC fighter.

The anabolic steroid for which Bonnar tested positive is Boldenone, which is a steroid used by veterinarians to rehabilitate injured horses. According to the Food and Drug Administration, "Federal law restricts this drug to use by or on the order of a licensed veterinarian." Due to potential health risks for humans, the FDA has gone so far as to say that Boldenone "should not be administered to horses intended for human consumption."

Boldenone is not generally a popular drug among bodybuilders because of the fact that traces of the drug remain in the user's system for several months after use. Bonnar is just the second fighter in MMA, boxing, or kickboxing since 2000 to test positive for Boldenone in the state of Nevada (the first was Josh Barnett).

As with all NSAC drug-related suspensions, Bonnar will not be automatically reinstated in May 2007 when his suspension term expires. After the term expires, Bonnar becomes eligible to re-apply for a fighter's license in Nevada. This step requires a urine sample to be provided and for it to come back negative for all banned substances before the fighter can be re-licensed.

That is exactly what happened in Josh Barnett's case when he wanted to fight on Pride's Las Vegas card in October. Barnett tested negative for all banned substances, both before the Pride event and after the Pride event.

Out of the seventeen fighters who competed on the UFC 62 card alongside Bonnar, three of them were drug-tested (Forrest Griffin, Chuck Liddell, and Renato "Babalu" Sobral), and all of their drug tests came back negative.

Bonnar's case is unfortunately part of a growing trend of fighters testing positive for anabolic steroids. Earlier this year, Kimo Leopoldo tested positive for steroids prior to a scheduled WFA event in California. Two months after Bonnar tested positive for steroids, Vitor Belfort and Pawel Nastula tested positive for steroids following the Pride USA event on October 21st. The cases of Belfort and Nastula are still pending before the Nevada State Athletic Commission.

Aleksander Emelianenko: Destination UFC
Date submitted: 07 November 2006
Submitted by: MMA Universe
In a recent interview, Aleksander Emelianenko spoke of his plans to move to the UFC.

Emelianenko disclosed that his management are currently in negotiations with the Ultimate Fighting Championship, and are working on getting him a multi-fight contract that could see him fighting for the UFC Heavyweight title soon.

Aleksander said that he wants to fight the best the UFC has to offer. On facing the current UFC Heavyweight champion, Tim Sylvia, the Russian said:

“Tim is a good fighter, but... let's just say that if I get the opportunity to fight him, I will take his title away with pleasure.”

Aleksander inferred that he wanted to step out of his brother, Pride Heavyweight Champion, Fedor Emelianenko's shadow in Pride and make a name for himself.

Aleksander said that both he and Fedor’s goal is to proudly carry on the family name for years to come. Aleksander said that wants to win the UFC Heavyweight Title and then fight for many years to come. He also predicts that Fedor will remain undefeated until he retires, by that time their little brother Ivan Emelianenko, who the pair are personally training in Grappling, Sambo and Boxing, will be ready to take over.

Nisam znao da imaju jos jednog brata. Jel je on imao neke borbe ili jel neko zna nesto o njemu?????????

Nisam video deo kada je rekao da je trener ( Soco) ! Hehehe . . .
Znamo svi da je emisija dosta losa bila ne moras da navodis greske, bar ne nama . . .

Znaci komentatorski debi danas ! Jedva cekam . . . verujem da si to dobro odradio

Toni , da imaju jos jednog brata on je valjda tu negde 18-19 godina , nadajmo se da ima kvalitet .

Ja takodje ne bih voleo da se bore u Las Vegasu . . .Mirku je u interesu da se sto vise promovise u Americi . . .

Sto se tice proslog Pride-a u Americi i steroida :
The Nevada State Athletic Commission will be filing a complaint against MMA star and sometimes pro wrestler Kevin Randleman regarding what is alleged to be a fake urine sample he provided in his 10/21 drug test.

Keith Kizer of the Nevada State Athletic Commission got the doctor's report earlier today that the urine sample contained no hormones, and therefore, it is believed to not be either his urine or the urine of a living human being.

Pride has already been contacted and Randleman either has, or will be imminently, on the charge of faking the test, which would be expected to carry similar penalties as a drug test positive.

Randleman is the third of the ten fighters who either came up dirty or had problems in the testing from the Pride show. Ironically, like Vitor Belfort and Pawel Nastula, Randleman also lost his fight on that show, by submission, to Mauricio Shogun Rua.

source:
www.wrestlingobserver.com

Hehehe, bas sam se zacudio kako to da je on prosao . . .sada je vec jasnije

E, ja nemam iskustva sa MMA, sve sto znam sam citao na netu i na forumu od vas i odusevljen sam. :D Imam iskustva sa borilackim vestinama i ranije kada sam gledao UFC na Sport Klubu sam gasio ton zbog likova koji komentarisu, a ocigledno nemaju pojma... (bar po meni, to sam primetio i za komentare za boks) Svaka cast za ovo veceras... Trebalo je da dodje tamo neko ko zna sta prica, a ne samo da nagadja nesto bezveze :D Ali zapao ti je bolji lik, onaj drugi je bio veci smarac... :D Aj samo ako nije problem opet napisi u kojim terminima ima UFC na Sport Klubu. Veliki pozdrav i puno srece samo nastavi tako!!!

Slične teme

Back