TONI '90
Zainteresovan član
- Poruka
- 145
Kakvi su to likovi do 61kg????ShooterMMA:Men
-61 kg
1st place, Marcus Lindskrog, Kaisho
2nd place, Frederik Nisser, Kaisho
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi su to likovi do 61kg????ShooterMMA:Men
-61 kg
1st place, Marcus Lindskrog, Kaisho
2nd place, Frederik Nisser, Kaisho
, Kang je imao kik-boks okrsaj sa Ghonom sa par dobrih razmena u kojima je Kang bio bolji i snazniji cak je bilo i par letecih kolena . . . zasluzeno je prosao . . . onda jos uvek se ne zna zasto Filho odustaje :sad: ( nagadja se da je povreda noge ) Misaki i Kang rade finale . . . dosta dobar mec u kojem je Misaki bio sveziji , bilo je dosta dobrih razmena udaraca na nogama kako rucnih tako i noznih u parteru su se smenjivali sa mozda malom prednoscu na strani Misakija , Kang je imao par pokusaja submission-a , Misaki cini mi se jedan . . . Kang je dominirao 3/4 prve a Misaki druge runde ,Misaki je dobio zuti u prvoj zbog pasivnosti . . . na kraju blago kontroverzna odluka (po meni Kang je zasluzio pobedu) . . . ostale meceve necu komentarisati . . . osim naravno Gomi - Aurelio taj mec je bio dosta los , pasivan pogotovo od strane Aurelia koji je dosta vremena provodio sedeci na podu , Gomi je zasluzeno dobio ali mec je stvarno jedan od losijih u njegovoj karijeri TONI '90:Kakvi su to likovi do 61kg????
ShooterMMA:Verovatno mali :-D :wink:
Martin Janson won Dutch Open in SW
inace planiramo ovog momka u buducnosti da dovedemo i treniramo sa njim, odlican je borac i pobedio je mnoge crne pojaseve iako on sam nema crni pojas
Boba_N_S:Sta reci . . . dosta los event . . . Filho je izdominirao Misakija bez problema posle par razmena rucnih udaraca i po kojeg niskog noznog Filho radi svoje ,jedno vrlo dobro dzudo bacanje,kontrola u parteru i zavrsetak polugom na ruku pred kraj prve runde, Kang je imao kik-boks okrsaj sa Ghonom sa par dobrih razmena u kojima je Kang bio bolji i snazniji cak je bilo i par letecih kolena . . . zasluzeno je prosao . . . onda jos uvek se ne zna zasto Filho odustaje :sad: ( nagadja se da je povreda noge ) Misaki i Kang rade finale . . . dosta dobar mec u kojem je Misaki bio sveziji , bilo je dosta dobrih razmena udaraca na nogama kako rucnih tako i noznih u parteru su se smenjivali sa mozda malom prednoscu na strani Misakija , Kang je imao par pokusaja submission-a , Misaki cini mi se jedan . . . Kang je dominirao 3/4 prve a Misaki druge runde ,Misaki je dobio zuti u prvoj zbog pasivnosti . . . na kraju blago kontroverzna odluka (po meni Kang je zasluzio pobedu) . . . ostale meceve necu komentarisati . . . osim naravno Gomi - Aurelio taj mec je bio dosta los , pasivan pogotovo od strane Aurelia koji je dosta vremena provodio sedeci na podu , Gomi je zasluzeno dobio ali mec je stvarno jedan od losijih u njegovoj karijeri
Nadam se da ce na SHOCKVAWE-u doci do nekog uparivanja od ovih MW polufinalista jer danas je bilo dosta kontroverzno :-? :-? :-?
Pojavljuju se informacije da ce na tom eventu doci i do borbe za LHW titulu ARONA - WAND jednom konacno da se utvrdi ko je bolji . . . mozda Fedor - Barnett cak je i Minotauro trazio revans sa Barnetom . . . u svakom slucaju jedva cekam taj Shockvawe 2006
Dakle, rekao je da misli da ima prednost u odnosu na Minotora, s obzirom da njegov sukob sa Wandom dugo traje i da je trenutni rezultat iz 2 borbe 1-1.Ricardo Arona wants belt dispute
After defeating Alistair Overeem in one of the super fights of the Pride GP Open Weight, the Brazilian Tiger Ricardo Arona now is training hard for his possible confrontation against Wanderlei Silva on December 31st. "The Japanese press and the DSE, the Pride company organization, did divulge at the Daily Sports Newspaper that they want me for this belt dispute", said the BTT black belt, who also said: "I think Minotouro is a great athlete, but he came into this history after me. And this belt dispute between me and Wanderlei is an old history and it can't be different, we must solute it now, no more talking. Even with all the facts we have a total result of 1x1 and this new bout would be the big one", said Arona in exclusive interview to site TATAME that you may check out during this week.
Ja sam ocekivao da ce da nastupi medijski linc, ali nije bas tako bilo, mada mi se i dalje cini da su stavljali akcenat na pogresne stvari, a i bilo je dosta netacnih podataka. Nije mi se bas dopalo ni to sto su ovi koji su "branili" UF, to radili poredeci ga sa rimskim gladijatorima, navodeci kao primer neko takmicenje u Japanu gde se bore gumenim nozevima i palicama (nisam shvatio kakve to ima veze sa UF), itd. Ukratko, najbolje od svega je bilo to sto su uopste raspravljali na prvom programu RTS o ultimat fajtu
Ova emisija verovatno ima reprizu, pa ako ste zainteresovani, pokusajte da nadjete u programu kad ide repriza.djoni1980:Pozdrav Reaktivac. Arona je dao interview za brazilski Tatame, evo kratkog teksta sa site-a:
Dakle, rekao je da misli da ima prednost u odnosu na Minotora, s obzirom da njegov sukob sa Wandom dugo traje i da je trenutni rezultat iz 2 borbe 1-1.
Ne znam da li ste gledali veceras, bila je emisija Kljuc na RTS1. Drug mi je javio da je tema "Ultimate fight", pa sam propustio pocetak. Kao "predstavnici" UF bili su Luka Bastinac i neki tip kome sam u medjuvremenu zaboravio imeJa sam ocekivao da ce da nastupi medijski linc, ali nije bas tako bilo, mada mi se i dalje cini da su stavljali akcenat na pogresne stvari, a i bilo je dosta netacnih podataka. Nije mi se bas dopalo ni to sto su ovi koji su "branili" UF, to radili poredeci ga sa rimskim gladijatorima, navodeci kao primer neko takmicenje u Japanu gde se bore gumenim nozevima i palicama (nisam shvatio kakve to ima veze sa UF), itd. Ukratko, najbolje od svega je bilo to sto su uopste raspravljali na prvom programu RTS o ultimat fajtu
Ova emisija verovatno ima reprizu, pa ako ste zainteresovani, pokusajte da nadjete u programu kad ide repriza.
Optimus:poredjenje UF i borbe sa gumenim oruzjem je bilo zbog toga da bi se pokazalo da postoje i radikalnije stvari i da ce ih tek biti. Luka je hteo time da kaze da ovo nije radikalno koliko neke stvari, mada ne znam kakva mu je to uopste apologija. Tip pored luke je Ivan Socho, kik boxer. Navodno svetski prvak, ali ne znam samo u kojoj to federaciji... Ono sto recimo nisu rekli, jer nisu ni znali, a to je da je Tatjana Petrovic devet godina trenirala Kjokoshinkaj karate, pre svoje Shoto Kan takmicerske karijere. A to mi je kao neki miroljubiv stil karatea. E, ako onda takav neko moze da prica o nasilju, onda nije normalno. Druga stvar, taj njen prijatelj o kome je pricala, je Veselin Micovic, poznati karatista. Ako je neko bio siledzija na tatamiju, to je bio Vesa. Za vreme 90-ih se znalo recimo, da ako povedes u mecu protiv Micovica, da ce te nokautirati. On ce mozda biti diskvalifikovan (i to samo za to takmicenje i samo u toj kategoriji u kojoj je bila borba), a ti ces zavrsiti u bolnici (ima zaista zestok udarac, i neke ljude su bukvalno na nosilima iznosili sa tatamija kad ih udari). Odatle bi moglo da se postavi pitanje kakav je taj karate uospte sport, pa dovesti u pitanje sve borilacke sportove...
Gledao sam ja pretprosle subote, javio mi poznanik, pa sam video samo zadnju borbu koju je neki tip dobio rear naked choke-om. Nije bilo lose, imaju neki mali oktagon, jedino sto nista ne razumem nemackiyamato:Jel gledao neko na DSF-u emisiju 'martial arts x-treme', ide subotom oko 21, organizuju borbe u UF stilu

bograta2:Ja sam kontaktirao Natašu Miljković ali nažalost rekla mi je da je emisija snimljena pre 2 meseca tako da intervencija nije bila moguća. Biće druge prilike da se MMA predstavi u pravom svetlu.
Pogledajte ovo :
. Kako ga Genki udari ja napravim neku ovako facu
To se i ja pitamMateja_Bg:Ludilo, kako li im jaja izdrze![]()
![]()
. Kako ga Genki udari ja napravim neku ovako facu
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogao bih da shvatim da su ojacali vrat treningom, ali za jaja ne mogu da shvatim
A opet, Genki Sudo je u pitanju, tako da ne verujem da je neka farsa. Neki od komentara koji se mogu procitati je da to funkcionishe samo kad ovi koji primaju udarce stoje mirno. Ali i dalje je impresivno