shishke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja nosila razne siske dok mi nisu dosadile....ali mi je kosa totalno ravna...
nosila sam kratke, osisane nejednako sa spicevima a posto je meni kosa ko ispeglana onda sam imala jedan red siski skroz kratko osisan (prvi sloj do face) da se ne lepe na celo....

a to mozes i sama da uradis...prvo osisas siske na koju duzinu hoces a onda uzmes pramen po pramen i vuces ostrim delom makaza uz pramen da ih stanjis....ako hoces ovu foru sa tim kratkim prvim slojem onda pocnes da stanjujes 2,3 cm od glave....ali ako ti je kosa mnogo tanka onda stanjuj od sredine pramena....
i trebaju ti mnogo ostre makaze da ne iskidas kosu....

a na ovalno lice i visoko celo siske najbolje i idu....samo nemoj mnogo kratke da ne produzis lice suvise (ili nosi kracu kosu)....

uh ja sam moje upravo odsekla makazama za papir 8) ima frizerka da me ubije sledeci put kad odem da mi to popravi 8) ali nije jako strashno, jedino shto izgledam kao puli :lol:

copyofrotationofja0340fq.jpg
copyofrotationofja0414pf.jpg

sama cesh..joooj...samoshishanje aaaa :)
al onda brate bar znash, skracuj malo po malo pa dok ti se ne svidi

ne znam meni je lepo kad je visoko chelo otkriveno..ali ukusi su razlichiti

jedna frizerka mi je htela to da sakrije..kao ruzhno je..ja ne mislim tako meni je ok kad imam chelo, a nekima se recimo to svidja. shta znam od shishki imas i bubuljice

Betty:
Ali to j epočetak ludila - samošišanje (pitajte jagodicu :wink: )

e da :II ako te neko izdrzhava... zaboravi na samoshishanje ;))) hehe zlo

ako ocesh da experimentishesh nadji nekog tzv modnog frizera, nekog ko nije bash samo zanatlija, plus ako mu se dopadne tvoja faca moze chudop da napravi. mada ne kazem i mejdu "obichnima" ima ok, ali mora da se nadjete nekako. shvatam da dobru frizuru chine bash bash nekakve sitnice mozhda su mm u pitanju !!! :IIIII

hehe ili sam ja samo ruzhna pa je bitno : )) da i obrve su bitne ako neshto ne valja s kosom obrve mogu da srede malo stvar.

ok, moze i nekakva teta da bude ok, ali bitno je da se skapirate, malo jesam snob al ebiga.
eto nishta nisam rekla ali morala sam

mada i modni umeju da budu se.ro.nje plus te oderu..ne znam : )

ma i ako ne uspeju,oshishash do glave i eto.

moja kosa je do te mere porasla da ne smem više da se samošišam a bgd frizerima ne verujem :roll:
šiške su i ok ali kako ovo nazad da ošišam a da ne bude baš kratko i glupavo?
sad je kovrdžavo pa moram svaki dan da perem kosu, luduje

meduza:
Osisala bih siske (mislim na kosu da ne bude zabune), a imam ovalno lice i visoko celo, pa me zanima vase misljenje o tome koj tip siski najbolje pristaje ovakvom obliku lica?
By the way, da li su nezgodne za odrzavanje?;)

Pa kakve su ti shsishke ispod mishke, takve si napravi i na svojoj pametnoj glavici.Ne boj se, nece da se baci...

vezaću gumičice na repove...nekoliko repića ću da napravim...samo da se setim gde su mi one fine gumice u bojama - za bebeće pramenove :) Verovatno u rancu koji sam nosila na partije :lol: JESU! 8)

Betty:

Dok mi je bila duga kosa
lokne koje bi mi smetala reckala sam sama
nije se ništa primećivalo :roll:
ali bi frizer padao u nesvest kad odem

bila nešto rapoložena i uđem u salon
znamo se milion godina
i pitam "da li možeš da me ošišaš za 50 din" 8)
"ajde sedi"
"NE, NE, šalila sam se ..." :lol:

Ja sam od neka 2 meseca pocela da razmisljam o siskama,ali ne znam...strasno se bojim da ce mi sugavo stajati...a opet mi je gotivno kada vidim da nekom dobro stoje,pa pozelim i da ih imam na sebi,hehe.

Nikad neces znati ako ne probas,ja skupila hrabrosti,osisala i svidja mi se kako mi stoje ali su te kratke jako nezgodne za odrzavanje,leti ti smetaju na celu jer su prevelike vrucine samo ti jos siske fale,zimi lete na sve strane ne mozes nikako da ih ukrotis,a i meni se ne svidja kad vezem rep kako te kratke siske izgledaju,gotivnije su mi ako zelis siske da to budu neke tanjene na stranu.

Samo obrati pažnju da li imaš neki zalizak, moja drugarica ga je imala i isekla šiške i onda joj se uvek tu kosa razdvajala pa je izgledala ko da je ćelava.....

Ja nosim šiške od petog razreda i one su odavno postale moj zaštitni znak!
Ne mogu ni da zamislim kako bih izgledala bez njih.A, počela sam da ih nosim baš zbog visokog čela, tako da mislim da je to razlog za,a ne protiv postojanja šiški.A,sa nameštanjem takođe nemam problema iako su guste (kosa mi je i inače gusta sa debelim vlasima i teška.Donji slojevi su talasasti,a gornji ravni i prava sam noćna mora za frizere :-) ).Ustvari,retko i idem kod frizera,imam drugaricu frizerku koja dolazi kod mene samo da me ofarba i ošiša kraeve.Šiške nameštam sama posle pranja kose fenom i okruglom četkom i uglavnom uspem super da ih namestim i stoje mi do sledećeg pranja kose.I najviše volim sama da ih šišam jer sam par puta pustila da mi frizerka ošiša i uvek je preterala sa skraćivanjem tako da sam izgledala :shock:
Jedino me nervira što ne mogu da nosim kapu zimi,jer nikako ne mogu da uguram šiške ispod,a da ne izgledam kao čudovište kad je skinem :-?

nosim siske godinama, i to iskljucivo zato sto imam JAKO malo celo! ovako se kamufliram ;) i to prilicno uspesno. kosa mi je ni ravna ni talasasta :( ali su mi siske, za divno cudo, potpuno ravne :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back