- Poruka
- 229
... i sd sediš i razmišljaš o Alexejevom BORATU ?!? :-DHihi, ipak sam ustala na vreme, iako je cimer zaboravio da me budi!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... i sd sediš i razmišljaš o Alexejevom BORATU ?!? :-DHihi, ipak sam ustala na vreme, iako je cimer zaboravio da me budi!![]()
)Hihi, ipak sam ustala na vreme, iako je cimer zaboravio da me budi!![]()
Boze, Boze, koliko je ovaj Krvolok dosadan... Retko ko moze to... >_>
More, ostavi me na miru, necu ti vise odgovarati, sad sam ti rekla i to je to!

dobro vece![]()

oept i ja,i off topic od tog banniranja vašog međusobom. opet molim,molim, da neko ode do te male kafane pokraj hostla, i da zamoli broj mobilnog od Bojana (gazda kafane). On je nam reko, da je vaterpolista,da igra u Italiji u Napoliju,al je trenutno ozlijeđen, tada mu baš nismo 100% verovali. Na internetu sam našao iz NS Bojana Bojić-a, vaterpolista novosadske Vojvodine a i našao sam i u Napoliju sa istim imenom. Tako, ako ko od vas prati taj šport možda ga zna? Još jednom molim, ako neko bude u bližini tamo, ili mu je usput pa svrati, da uzme broj, pa kad dodjem dobija pivo ili neko drugo piče od nas slovenaca( nedamo Slovenki za uslugu)
A sto se ljutis, nije mi jasno?![]()
svi muškarci lažu žene,
jer kad bi govorili istinu nikad ne bi ...........
Dobro, ajde sto mi se obracas, ali zasto lazesh?!
Pa kud vise.. 

Pa sto me zezas, kad znas da ne volim takvo zezanje i posle se samo svadjamo?
Nije tacno! Spominjala si kako sam ja navikao da mi devojke placaju! Ajde nemoj da kazes da nisi...
.....tztztz...odo ja pod jorgan planinu da ne dobijem neki usputni zalutali rikoset......opet 
ops:...a ne bi ja...ali moram...nateran sam...i Obi iscerio zube na mene.,....ne smem da mrdnem od kompa 
Pa, ochigledno da volis, cim se tako salis, je l...
Juu, ja tek sad ovo vidim! :shock: NIsam ja rekla to nikad! Mozda sam rekla da sam ti ja placala, ali da si navikao, to nisam rekla!
ops:...a ne bi ja...ali moram...nateran sam...i Obi iscerio zube na mene.,....ne smem da mrdnem od kompa
![]()