Shalter Obrisanih ;) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ne poverovati ...
Kao sve je o.k. ...
Knezovi posečeni ali raja se trudi da priča kako jue lep dan na Sv. Stefana ??
Bitno je da imas te dve crtice desetara ispod nicka, jel tako Žak ?

Bar malo pristojnosti prema ljudima koji su BANOVANI ne bi bilo na odmet...
Ali to pokazuje dovoljno o Vama ili i o nama da nam očigledno nije mesto OVDE.
Više.

Hvala kuma munji koja je prenela moje pozdrave... ali i sam ću ih uputiti tamo gde su sada oni koji vrede !

Adio !

DUM

ljubljana u magli, prilično toplo za ovo vrjeme. inače drugi dan posla, mhm, mhm... opet nazad na poslu sa mukom, zjevanje i stalno gledanje na sat kad če dodji 16h i, da pičim kuči, a sad posle ručka još večja želja za spavanjem. A ostaju stalna sječanja na Novu Godinu i NS,kako bi predobro nam i nada i razmisljanje kad se što pre vračam, po razgovorima sa drugarima trebalo bi biti to za 1.maja, nadam se da žurke i to ostaje stalno u vas, da nije samo haos bio zbog dočeka nove godine......pa da opet izmeračimoooooooo!

sve sto smo iskoristili...bacio sam :mrgreen:...i sredio stan...niko nista nije posumnjao
a176.gif

Za ne poverovati ...
Kao sve je o.k. ...

Više.

Hvala kuma munji koja je prenela moje pozdrave... ali i sam ću ih uputiti tamo gde su sada oni koji vrede !

Adio !

DUM
Koji ti je **** ?!?!? :shock: Pa, šta sad 'oćeš : DAN ŽALOSTI za, nama, banovanima ?!?!? :shock:
Ovo je, bre, net u Srbiji, dakle mesto za muljanje, qurvanje, varanje na oglasima, trange - frange trgovinu, a kakvi su korisnici sajtova, takav je i NADZORNI INVENTAR !!!
Udahneš duboko, preniqješ se, se*reš još žešće, opet te banuju, opet uradiš isto, i ... TO JE TO !!! :-D
Da parafraziram pok. premijera ( eeee, zezn'o si se : mislim na Đinđića !!! ) : kome je do morala, neka ide u crkvu, a ne u politiku !!!

pa znaš da u životu ima previše nepravde...nije drugačije ni na forumu...:?
..al zato...hasta la victoria siempre..;) :) ..neće oni nama da sole pamet i postrojavaju u vrstu...:mad:

Slazem se! MA po koju cenu ne treba popustiti, ne vidim sta imamo da izgubimo, osim brdo-bajta podataka koji i onako mogu nestati u trenutku! Sve se ostalo moze srediti...

Dano - pa kad je istina ;):lol:

Ahahaha! :lol:

Za ne poverovati ...
Kao sve je o.k. ...

Više.

Adio !

DUM

Upravo tako... Potpuno se slazem. Nije mi jasno zar ljudi moraju da osete nesto na svojoj kozi, da ne kazem krznu :lol: , da bi shvatili... Mislim ja sam se odmah egistrovao ponovo, nisam napustio krstaricu ali samo "zvanicno"... Ali da raspredam o tome kako je lep dan ne pada mi ni na kraj pameti. Ovde sam samo jos zbog koristi! Ako mi nesto treba i da kontaktiram sa sto vise ljudi pre nego sto odem.

Mislim neko nas pravi budalama, a mi treba to da trpimo? Radi cega?

Pa to ni bih trpeo ni na poslu od koga zivim, a kamoli ovde gde se od mene zivi, jer ja donosim profit forumu. Kao i vi ostali.

Osim toga... Moderatori, pa sto me ne prijavite, jer, zabranjeno je regostrovati vise od 1 nika ;)

Kad se vratim iz KZ-a, odoh u seoski turizam, jedno 2-3 nedelje... :P

Pozdravi mi kolegu Borata! :)

Udahneš duboko, preniqješ se, se*reš još žešće, opet te banuju, opet uradiš isto, i ... TO JE TO !!! :-D

E da i ovo je drugi nacin.

Ali i dalj ene znaci da cu OVDE da pricam o lepom danu i sta sam radio danas.. NE jos.

PS. @DUM i svi: Ja ne iskljucujem mogucnost NORMALNOG ostajanja na krstarici. Pa ljudi smo... ;) Ako nam se svima banovanima JAVNO izvinu na forumu, za nepravedan BAN, ja sam spreman da predjem preko svega. :) Iskreno!

Ali to je u domeni nemoguceg jer ce neki ljudi pre pojesto svoje go***o nego priznati svoju gresku.... E prijatno im! ;)

DuM-e...sta sam ti ja sad skrivio? :? :?....da znas ko se sve zalozio za vas kod nadleznih a dobio samo po labrnji...ne bi tako pricao...ali ajde...nema veze...na nekome se morate iskaliti..pa ajde na onome ko vam je pod rukom :roll:
kazem da vise covek ne moze ni da se nasali ovde :roll:

DuM-e...sta sam ti ja sad skrivio? :? :?....da znas ko se sve zalozio za vas kod nadleznih a dobio samo po labrnji...ne bi tako pricao...ali ajde...nema veze...na nekome se morate iskaliti..pa ajde na onome ko vam je pod rukom :roll:
kazem da vise covek ne moze ni da se nasali ovde :roll:

NIje bas tako da smo se istresli na prvom ko nam je dosao... :) Nemojmo da se sada mi izmedju sebe posvadjamo zbog drugih papaka.... :?

Ali ne mogu da se pomirim da nastavim da pisem normalno kao do sada, dok neko "trenira strogocu" na meni. :|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back