Shalter Obrisanih ;) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oept i ja,i off topic od tog banniranja vašog međusobom. opet molim,molim, da neko ode do te male kafane pokraj hostla, i da zamoli broj mobilnog od Bojana (gazda kafane). On je nam reko, da je vaterpolista,da igra u Italiji u Napoliju,al je trenutno ozlijeđen, tada mu baš nismo 100% verovali. Na internetu sam našao iz NS Bojana Bojić-a, vaterpolista novosadske Vojvodine a i našao sam i u Napoliju sa istim imenom. Tako, ako ko od vas prati taj šport možda ga zna? Još jednom molim, ako neko bude u bližini tamo, ili mu je usput pa svrati, da uzme broj, pa kad dodjem dobija pivo ili neko drugo piče od nas slovenaca( nedamo Slovenki za uslugu :) )

oept i ja,i off topic od tog banniranja vašog međusobom. opet molim,molim, da neko ode do te male kafane pokraj hostla, i da zamoli broj mobilnog od Bojana (gazda kafane). On je nam reko, da je vaterpolista,da igra u Italiji u Napoliju,al je trenutno ozlijeđen, tada mu baš nismo 100% verovali. Na internetu sam našao iz NS Bojana Bojić-a, vaterpolista novosadske Vojvodine a i našao sam i u Napoliju sa istim imenom. Tako, ako ko od vas prati taj šport možda ga zna? Još jednom molim, ako neko bude u bližini tamo, ili mu je usput pa svrati, da uzme broj, pa kad dodjem dobija pivo ili neko drugo piče od nas slovenaca( nedamo Slovenki za uslugu :) )

Podseti nas s vremena na vreme sta treba i od koga, jer ja ne mogu da stigem ovih dana, a kada budem oogao zaboravicu... :|

Pa, ochigledno da volis, cim se tako salis, je l...

Pa onda i ti volis, ali ocigledno na tudji racun.

Juu, ja tek sad ovo vidim! :shock: NIsam ja rekla to nikad! Mozda sam rekla da sam ti ja placala, ali da si navikao, to nisam rekla!

Sto mu odje to, ali jesi rekla i ono samo ne mogu da nadjem sada gde. Mozda je i izbrisano... :|

:oops:...a ne bi ja...ali moram...nateran sam...i Obi iscerio zube na mene.,....ne smem da mrdnem od kompa :lol:

Znam kako je! :shock: Jos je sada porastao...:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back