Ines1864
Ističe se
- Poruka
- 2.278
Aha, videla sam temu....užas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nece covek je verio a sto ne pristanes na to dasklopis jedan veliki ugovor pa da bude svadbe ja cu biti veliki gost a od kuma televizor
izgore 'Putnik'......cccc

E, narode, ima li zainteresovanih: setanje Obija svakog radnog dana od 12 do 14h, mesecno placam 50 evra.![]()

смајлија.Proko, nije mi jasno zasto non-stop nesto aludiras i namigujes.

Навићи ћеш се, као што смо ми већ. Мислим да Прока у животу није написао пост безили
смајлија.

Ala si se ti ostrvila, odjutros, na mamurnog Proku !!! :shock:Лепо је то, али зна да буде језиво кад се претерује. :?
Кад се неко стално смеје, нешто ту није у реду.
Moj rodjeni brat tamo odseo jednu noc, prosle nedelje. :|
E, narode, ima li zainteresovanih: setanje Obija svakog radnog dana od 12 do 14h, mesecno placam 50 evra.![]()

Ala si se ti ostrvila, odjutros, na mamurnog Proku !!! :shock:

zato sto mi se cini da zak se malo sali i na svoj racun, te sufinansira setnje obijeve, te iznajmljuje stan na sat, kad tebe nema i sl
sala, opusteno
vratila si se iz sd? a ja za dva sata upravo krecem u tvoj kraj
ps. placanje se odnosilo na setnje obija![]()
Niko u zgradi, Evo, nema psa, sem mene. A i necu da obavezujem ikoga, hocu da platim i da znam da ce biti obavljeno. Necu vise da ga ostavljam tako dugo samog. Pre podne neko da ga seta, a po podne ja, i bice super.jel nemas nekog od komsija koji setaju svoje kuciste?
pitaj da li bi hteli i Maz.ovaj Obija
ne,ozbiljno,probaj tako.
Pa, on to tako oduvek, ali ga danas baš, baš TRETIRAŠ !!! :-DПа кад се просто сам намешта.![]()
... a OBRATNO ?!? :-DZak ne seta Obija.
Niko u zgradi, Evo, nema psa, sem mene. A i necu da obavezujem ikoga, hocu da platim i da znam da ce biti obavljeno. Necu vise da ga ostavljam tako dugo samog. Pre podne neko da ga seta, a po podne ja, i bice super.
Pa, on to tako oduvek, ali ga danas baš, baš TRETIRAŠ !!! :-D

... a izvesna TOLERANCIJA, makar zarad' onih idiličnih zalazaka sunca, uz dosta VINA ( i nešto manje muzike ! ), na Štrandu ?!? :shock:Доста се провлачио.![]()
a jel ima neki penzioner? mislim za 50e.......

... a izvesna TOLERANCIJA, makar zarad' onih idiličnih zalazaka sunca, uz dosta VINA ( i nešto manje muzike ! ), na Štrandu ?!? :shock: