Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
mogao si reci medvede!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Test ima puno puno teskih pitanja, a znam mnogo lakih testova sa malim brojem pitanja a i ta su bas laka. Ja odgovorim u danskom na 19/20 tezih a neko na 9/10 laksih i onda taj ima isto kao i ja 116-120, gdje je tu logika?
То није увреда. :Р
Гледај,када некоме кажеш "медведићу",то је слично "кученцету".
Е сад!
Мислим да си ти превелика да бих ти рекао "кученце" или "штене моје",а уз то си и женског пола...
Кучко! :Р

(fizički)
 (fizički)
mogao si reci medvede!
Kuche zenskog pola...То није увреда. :Р
Гледај,када некоме кажеш "медведићу",то је слично "кученцету".
Е сад!
Мислим да си ти превелика да бих ти рекао "кученце" или "штене моје",а уз то си и женског пола...

i onda je chokolada zavila foliju u mrmota

Dobro veče Monika

mala nemoj si dosadna
ako si toliko inteligentna, mogla bi to i pokazati umesto da pishesh debilne poruke ceo dan
Nisam mislila da je uvreda
Prevelika? O.O
Baš sam mala(fizički)
Starosno, pa sad, adolescent

ne, treba da nam pokaze IQ test koji je resavala, da bismo se uverili (danski, naravno)
Ma boli me briga kome ces ti da se svidis a kome neces. Ja odoh na neku normalnu temu jer ova mi ne odgovara, previse debilcica, i to na jednom mestu

džabe to kad mi ne znamo danski
vr'ćam se kroz dvadesetak minuta.
Ниси мислила да је увреда?
Е,па,требало је!
Ок,ниси превелика,али си престара.

Protivurečite sebi, mladiću
Prestara?
Možda za tebe, mlada sam
Danski je najtezi a samim tim moras da odgovoris na vise pitanja da bi rezultat bio veci. A za Svedsku nisam isla preko 3 godine
Демит!
Како да те увредим? :Р

Molim vas da se uputite na podforum Turizam i putovanja...
 Molim vas da se uputite na podforum Turizam i putovanja...  Devojka je biserchina...
 Devojka je biserchina...Није ваљда дански тест на данском?
Јесу ли и бројеви на данском?

ketiv, koje sve jezike govoriš?

BAS MI JE ZAO STO NE ZNATE DANSKI, LEP JEZIK, NARAVNO DA JE NA DANSKOM, NECE BIT NA TURSKOM, KAKO GLUPO PITANJE. DANSKA JE STVARNO LEPA ZEMLJA IMA STA I DA SE VIDI
Brojevi su arapski,ali ja ni arapski ne znam

ketiv, koje sve jezike govoriš?
Мислим да пише у посту изнад:
дански,турски, швеТски а распознајем и српски у њеним порукама.