Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
ahahaha
to mi je poslala drugarica u poruci,
pardon : "Idem na sisanje".
I ja nazovem njenu kevu,pitam "Gde je Saška?",
a ona mi kaže "Ima neke posliće da obavi..."![]()
Meni momak
uznemiravajuće.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha
to mi je poslala drugarica u poruci,
pardon : "Idem na sisanje".
I ja nazovem njenu kevu,pitam "Gde je Saška?",
a ona mi kaže "Ima neke posliće da obavi..."![]()
uznemiravajuće.

Samo me zanima da li i na pismenom zadatku iz srpskog pisete SH, CH, TJ, TH I W??? Kad bi neko pravilno procitao ovako napisane recenice -pisane ovim slovima-, normalan covek ga ne bi razumeo!

Haha..koji si ti mozak...hahahahaha..![]()
Ne verujem da je to cista navika. Mislim da u pozadini lezi mnogo dublji problem uzrokovan manjkom paznje i sklonoscu da budes ono sto nisi
Mima i kompanija mogu da sednu ispred prodavnice i zagrle flasu, jer komp je civilizovana sprava, ipak nije za budale.

Mima i kompanija mogu da sednu ispred prodavnice i zagrle flasu, jer komp je civilizovana sprava, ipak nije za budale.

ja ionako grlim flashuMima i kompanija mogu da sednu ispred prodavnice i zagrle flasu, jer komp je civilizovana sprava, ipak nije za budale.

Ja nisam neki ljubitelj lock-ova, ali ova tema je zrela za jedan.
nekoliko tema koje su izubijane od spama još nisu zaključane. Koji smo mi debili, izivljavamo se na siroto dete. Gre'ota.

i ja sam veliki ljubitelj flaše.
to jes',da ne bi bio spam:
i j@ s@m veliki ljoobitelj flashe... : )
Ja sedim pored kompa jer nemam trenutno vaznijeg posla, hocu da se smejem vasim glupostima, koliko ste neuravnotezeni a da toga niste svesni
ali si zato ti tu da nas izvedesh na pravi put![]()

Koji smo mi debili, izivljavamo se na siroto dete. Gre'ota.