Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
E,pitaj je, mozda ide na filoloski.
Moja koleZinica.

Ne, studira zashtitu zhivotne sredine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,pitaj je, mozda ide na filoloski.

),devojko,glupa si....
),devojko,glupa si....
Ne idem na filologiju. Inace ucim danski, ruski i kineski-mandarinski, zato sto bi trebalo tamo negde da krenem u skolu. Njihao, idem na drugu temu, boli me uvo, pa se raspravite sa svojim zadnjicama, na njihovom ste nivou

Знаш ли да Coca-Cola испис на кинеско-мандариском значи "укус радости"?Ne idem na filologiju. Inace ucim danski, ruski i kineski-mandarinski, zato sto bi trebalo tamo negde da krenem u skolu. Njihao, idem na drugu temu, boli me uvo, pa se raspravite sa svojim zadnjicama, na njihovom ste nivou
Ne idem na filologiju. Inace ucim danski, ruski i kineski-mandarinski, zato sto bi trebalo tamo negde da krenem u skolu. Njihao, idem na drugu temu, boli me uvo, pa se raspravite sa svojim zadnjicama, na njihovom ste nivou

zadnjice su nam poprilichno kooltoorne

pa ja znam turski. fin jezik.
zeliis li nesto da cujes na istom?
on bir saat?

a i prednjice
moj kobas zna da otpeva bozhe pravde

Nisam glupa, sami ce te jednog dana shvatiti koliko ste glupi i neizivljeni. Ja sam normalno vaspitana devojka, vrlo konzervativna, a vama serem u usta, dalje pisite u prazno

a i prednjice
moj kobas zna da otpeva bozhe pravde

lololol imaš neki snimak il' nešto?

Nisam glupa, sami ce te jednog dana shvatiti koliko ste glupi i neizivljeni. Ja sam normalno vaspitana devojka, vrlo konzervativna, a vama serem u usta, dalje pisite u prazno
naplacujem nastup
100 evra

lepo vaspitana a sere nam u usta
Okupiću fanice tokijo hotela za tu priliku