Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Pa lepo stavis s umesto š i c umesto ć dobro dj je ok. .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а trick trick, tad mena sa latinice na cirilicu, a ja sam se navikla na latinicu...
nemam onu opciju koja mi treba, na ovom kompu, imala sam na starom....
Ja upotrebljavam CH, SH , DJ .. jer ne mogu da menjam sad font zbog nekog slova , plus shto mi se meshaju onda z i y
A imache me nervira kad neko stavlja W umesto V i Y umesto U
Znam da je tako, idem u Filoloshku gimnaziju i svestan sam mnogih izuzetaka koji su gotovo neprimetni, ali teoretski gledano, za nivo osobe koja je postavila ovu temu, i toliko informacija je previshe.
Nikad nisam koristila ch i sh, ali kad sam doshla na forum skoro svi su tako pisali i reko i ja da pokusham, da vidim koliko mogu i eto ispade, da sada pishem i sms poruke tako....
Ali ne volim kad v zamenjuju za w, to me nervira........
Ali shta cu navikla sam.....
ZASTO upotrebljavate ovakve gluposti kad pisete poruke, SH, TJ, ZH I W UMETSTO NAJLEPSEG PISMA NA SVETU
)...
)
ja sam do kraja jula imala besplatne poruke i slala sam 1000 dnevno.Što se SMS poruka i raznih nakaradnosti u njima tiče - ne kucam SMS poruke. Uzmem lepo zovem i završim stvar.

Ja pishem sh i ch... Jer me mnogo mrzi da svaki put trazim š i č... Oduzme mi vreme dok kuckam... I to samo na ovom foruku koristim sh i ch. U sms-ovim nikada (to mi je odvratno kad vidim, ne znam ni sama zashto), w kao mawa, plawa i tako to -> to kad vidim!!! Padne mi mrak na ochi... A inache koristim ћирилицу -> ovo je za ove seratore najseratorskije...
Nemaju svi Č na tastaturi , pa dok promene jezik ...![]()
Svako ima svoj nachin kucanja , ako vam se ne svidja kako neko kuca u odredjenom postu,preskocite taj post.

...prodje im dragocenih 27 sekundi života.Nemaju svi Č na tastaturi , pa dok promene jezik ...![]()
aj nemojte jesti *****, nek svako pishe kako hoce, shta ste zapeli sad, necu pishem Č 'ocu pishem CH i kraj
Samo me zanima da li i na pismenom zadatku iz srpskog pisete SH, CH, TJ, TH I W??? Kad bi neko pravilno procitao ovako napisane recenice -pisane ovim slovima-, normalan covek ga ne bi razumeo!
Ја и 2 ортака (један користи такав правопис) смо извршили истраживање и закључили смо да такав начин писања користе углавном, како да се изразим, приглупи људи. Веровали или не, стварно је тако.