Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
A q i oo?![]()
Q koristim za psovke.
I to samo za tri.
[Qcka, q*va & q*ac ako bas ocete da znate]
Oo ne racoonam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A q i oo?![]()

Cist komleks nize vrednosti. Hoce da bude nesto vise, nista mu srpsko ne odgovara, pa neka pokupi stvari i neka brise iz Srbije
Ne verujem da je to cista navika. Mislim da u pozadini lezi mnogo dublji problem uzrokovan manjkom paznje i sklonoscu da budes ono sto nisi
Cist komleks nize vrednosti. Hoce da bude nesto vise, nista mu srpsko ne odgovara, pa neka pokupi stvari i neka brise iz Srbije

ZASTO upotrebljavate ovakve gluposti kad pisete poruke, SH, TJ, ZH I W UMETSTO NAJLEPSEG PISMA NA SVETU
Usla im zapadnoevropska i americka voda u usi pa im nista srpsko nije normalno
Vidim tebi jako godi sve srpsko i veliki si patriJota.
U rečniku srpskog jezika ne postoje reči: zasto, nize, hoce, nesto, nista, brise...:?
ZASTO upotrebljavate ovakve gluposti kad pisete poruke, SH, TJ, ZH I W UMETSTO NAJLEPSEG PISMA NA SVETU
Ta slova mi fale zato sto nemam mis na kompu i ne mogu da promenim pismo. A inace, najlepse i najjednostavnije pismo je CIRILICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONAJ STO KAZE DA NE ZASLUZUJEM DA MI OBJASNI VEROVATNO LICI NA ONE SA TEME-TESKA ODLUKA, TJ. SERONJA
Kako koristite racunar bez misa, majke vam? Nista ne razumem.
Ta slova mi fale zato sto nemam mis na kompu i ne mogu da promenim pismo. A inace, najlepse i najjednostavnije pismo je CIRILICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONAJ STO KAZE DA NE ZASLUZUJEM DA MI OBJASNI VEROVATNO LICI NA ONE SA TEME-TESKA ODLUKA, TJ. SERONJA
Postoje prečice na tastaturi uglavnom za sve.

Ljudi, kakvo je bre ovo prose.ravanje...xD
Ma ne..znash..Uzrok je post-traumatski stres mog pradede koji mu je ostao iz 2. svetskog rata....Mada moguce i da je posledica Chernobilske katastrofe..Shta znam..
Uglavnom....Ja to koristim prvenstveno jer nemam nasha slova na tastaruri..
A da bih izbegao sukobe npr S i Sh(stavio bih obichno sh ali nemam )..kao npr u slushaju "Ja volim da sisam "
Sisam-kao shishanje(kose),Primer jeste krajnje banalan, ali mozhe da ima dvostruko znachenje..
I sad ja razmishjlam..Shta me sprechava da stavim to h?
I druga stvar..To Sh svi primete..A druge stvari, koje predstavljaju opshtu nepismenost niko ne zarezuje..
Ne mislim samo na to shto su cele rechenice pishu malim slovima, shto vecina foruma ima
posebne tastature na kojima je jedini simbol slichan tachki slovo O..
To ne vredi ni pominjati..Previshe je rasprostranjeno..
Ali stvari tipa odvajanja te od glagola(Gledaj te),odvajanje ne kod prideva, a spajanje istog sa glagolima..Meshanje jel i jer..Toliko stvari, a mi se raspravljamo o tom kako neko pisanjem sh ili ch zheli da se istakne medju forumskom masom..
Totalni apsurd..

Osim za menjanje pisma..![]()