KETIV
Zainteresovan član
- Poruka
- 177
Ne odvajam mnogo iz svog budzeta za internet sate, tako da mi razne precice i kruzenja okolo ne znace nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je najjednostavnije, zasto ga ceo svet ne koristi? A i najjednostavnije je fonetski gledano, jer svaki glas ima slovo koje ide uz njega. Grafemski je latinichno pismo jednostavnije jer ima manje grafema tj. slova.
O ovome se može polemisati i to dosta. Ima dosta izuzetaka koje mi ne percepiramo zato što nam je to maternji jezik.
Odma' ću ti reći da srpski jezik nije u potpunosti fonetski.
Znam da je tako, idem u Filoloshku gimnaziju i svestan sam mnogih izuzetaka koji su gotovo neprimetni, ali teoretski gledano, za nivo osobe koja je postavila ovu temu, i toliko informacija je previshe.
KETIV, ne mogu da verujem da sam te smatrao za stariju osobu kad si postavila ovu temu. Evo sad prelistavam ovu temu i umirem od smeha.

Mogao bih da odem po Kišov "Čas anatomije" u kome piše par stvari o ovome,ali me mrzi.
I sada mi ova tema ima totalno drugaciji smisao.Mislim da neće imati nekog efekta.![]()
Ne verujem da je to cista navika. Mislim da u pozadini lezi mnogo dublji problem uzrokovan manjkom paznje i sklonoscu da budes ono sto nisi
Pročitao sam.
I nema šanse da prepišem sve.
A mrzi me da parafraziram.
A i počinjem da se oddrkavam.
Pijem Kratošiju i uživam... : )
ZASTO upotrebljavate ovakve gluposti kad pisete poruke, SH, TJ, ZH I W UMETSTO NAJLEPSEG PISMA NA SVETU
Ili dve...
Sa sve 4 godine svog postojanja na ovom forumu...
ja sam otvorio mislim 2 teme otkad sam uchlanjen

OFFTOPIC!!!

Mislis dvadeset i dve?![]()
Verujem da ovo nije bilo namenjeno meni...Taj fazon...Mima:Nađi mi poruku koja nije offtopic.
E mnogo me boli briga sto ti mislis da sam ja starija ili mladja! A kome se ne svidja cirilica i srpski moze slobodno da ode u Egipat i da nauci njihovo pismo i njihov jezik
Ja koristim komp nekih 10 godina vetj, i oduvek sam koristio engleski raspored slova, tako da nema shanse da se snadjem na srpskom.