Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio i ja: Šamac-Sarajevo 77, Autoput 78... sedam udarničkih...Ehem, pa bio sam ja i na ORA a i slet mi nije stran... To su bila vremena...
е сад сте ме баш убили.изгледа да је истина она пословица која нам је свуда испред очију а ми је не видимо, има је чак и на грбу-Само Слога Србина Спашава. мислим да је тад владала слога и да смо(сте-ја нисам био жив) били срећни због ње, исправите ме ако грешим. сад ми је дошао деда у госте и показивао сам му клипове са youtube-a о старој југославији само су му се очи напуниле сузама неописиво ми је било жао. зато вас молим причајте ми што више о тој држави о свему лепом у њој-о покојнику све најбоље, а она је покојна
Nego, nema Vujadina... on se ukenjo kad video temu na displeju...
... ne sme ni da priviri... ček da mu metnem jednog zeta...
![]()
... evo i sestra... valjda će da da se javne zbog nje...
Ružno mi, brate, u ovoj priči bez njega...
@bgdeckooo
Izvini što uvodim malo humora u temu... ne valja mnogo zbilje, rasplakaćemo se ko tvoj deda.;-)
sad nemam vremena al kasnije cu da napisem nesto sto nije cisto zapazanje petogodisnjaka, nego vise ekonomski, ne bas pozitivno, cisto da ne bude sve pozitivno
I Tvrdilo se da se za prepričavanje anegdote o Jovanki Broz dobijala robija, ali se Ivi Eteroviću, koji je, zahvaljujući monografiji o Brozovima Njihovi dani, dobio epitet "dvorskog fotografa", to nije desilo. Prisećajući se kako mu je, razgledajući knjigu u pripremi, Jovanka 1977. zahvalila što na slikama ne izgleda debelo, Eterović se seća i njenog glasnog smeha koji je izazvao odgovor: "Drugarice Jovanka, ko kaže da ste vi debeli, taj je državni neprijatelj!"
значи нико није чуо за град дрвар од вас, тамо је снимљен и један филм можда сте га одгледали зове се десант на дрвар

)шта мислите 92 дали је још постојала сфрј? мало сам у дилми у којој сам држави рођен. пази ово ја са 15 година преживео 2 рата, не знам у којој сам држави рођен, и до сад сам живео у 3 (ср југославију, сцг, и ево сад србија) а да се нисам померио из бг-а, и шта рећи томе?

Дете, бре, немој да нас засмејаваш!!!
''Нико није чуо за Дрвар''???!!!
Ма, нико није могао завршити основну школу а да није знао свих 7 офанзива до детаља, да није знао све одлуке Првог и Другог заседања АВНОЈ-а, да није знао све о Ужичкој републици, о Фочанским прописима, о Саветовању у Столицама, да није знао датуме почетка устанка у свим републикама...(теби ово све звучи ко шпанска села, зар не?)
Па већ у нижим разредима основне школе разбијали смо Други светски рат боље него данашњи средњошколци! А да не споменем такмичење ТИТО-РЕВОЛУЦИЈА-МИР, и пионирске и омладинске политичке школе које смо масовно похађали!
''Исто су нам текли школски дани,
на исте филмске пројекције заједно смо вођени,
од истих болести сви пелцовани...''
Неће ми замерити баба Деса.... али ''Козара'', ''Сутјеска'', 'Неретва'', ''Врхови Зеленгоре'', ''Десант на Дрвар'', ''Ужичка република'', ''Партизанска ескадрила'', ''Велики транспорт'', ''Славица'', ''Игмански марш'', ''Саша'', ''Повратак отписаних''...па напамет смо знали све те филмове!!!
Ima...Има овде оних који знају тачан датум....ја заборавила.