SFR Jugoslavija se mogla spasiti raspada

Opet ne razumiješ osnove. Hrvatska je punopravna članica jednog od najmoćnijih saveza svijeta. Srbija nije nigdje i kao takva će prije nestati nego Hrvatska. Mi još neki ***** i možemo odlučiti na temelju načeg članstva. Srbija ne može odlučiti o ničemu. Vi ste bez EU gospodarski ništa, dok politički vam razni Ruski kozojebi kreiraju vanjsku politiku. Sad fini razmisli kako to može jedino završiti?

Iz Srbije je po popisu stanovništva iselilo više od pola milijiuna stanovnika. U realnosti je to 800k, možda i milijun. Čovječe, lupetaš gluposti i papagajski ponavljaš instrukcije napisane iz Kremlja koje su ti prenijeli razni Marići, Bokani i Šešelji. To je za normalan svijet ljudski otpad. Takvi ne mogu proći nigdje.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Толико сте моћни сви заједно да вас једна Русија кара само тако! Дрон из Украјине прелетео, колико НАТО земаља, и треснуо посред Загреба.
Јаки сте до мог.....!
Та данашња ЕУ је била 90% исти састав када је Наполеон а век ипо касније Хитлер кренуо на Русију. Све иста говвна! Знамо сви како су у оба случаја прошли.
Мислите, трећа срећа?
Не, овог пута вам Руси неће опростити. Гамад и олођ треба истребити за вјек вјекова!
Имате велики поздрав од Сармата. Он мисли на вас!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Толико сте моћни сви заједно да вас једна Русија кара само тако! Дрон из Украјине прелетео, колико НАТО земаља, и треснуо посред Загреба.
Јаки сте до мог.....!
Та данашња ЕУ је била 90% исти састав када је Наполеон а век ипо касније Хитлер кренуо на Русију. Све иста говвна! Знамо сви како су у оба случаја прошли.
Мислите, трећа срећа?
Не, овог пута вам Руси неће опростити. Гамад и олођ треба истребити за вјек вјекова!
Imaš problema sa zamjenom teza. Ovaj put je Rusija Njemačka, a Putin je Hitler.

Rusija ne može kažnjavati nikoga, jer je preslaba. Može ovako pičkasto tući po civilnim ciljevima Ukrajine, ali to je isto kao da miš grize slona. EU će ovaj rat i inflaciju proći bez većih problema dok će za RF biti uspjeh ako se ne raspadne.

Imaš problema sa zamjenom teza. Ovaj put je Rusija Njemačka, a Putin je Hitler.

Rusija ne može kažnjavati nikoga, jer je preslaba. Može ovako pičkasto tući po civilnim ciljevima Ukrajine, ali to je isto kao da miš grize slona. EU će ovaj rat i inflaciju proći bez većih problema dok će za RF biti uspjeh ako se ne raspadne.
Ти си у сваком случају жешћа табула раса!

Јаки сте до мог.....!
Мислите, трећа срећа?
sarma-1024x538.jpg

Čemu? Dovoljno je da ostale ex YU države uđu u članstvo EU i opet bismo svi bili zajedno.
Islamska Republika Iran pouzdano zna, da nece doci taj dan kad ce se sve jugoslavenske bivse Republike prikljuciti EUu. Znate li da ce uskoro doci do istupanja iz clanstva pojedinih EU drzava i da ce taj projekat propasti. Radi Bosne i Hercegovine, se Jugoslavija treba uspostaviti ponovo kao drzava i jugoslavenski narodi prikljuce nesvrstanima ili Rusiji i Islamskoj Republici Iran. Mislim da bi tada Bosnjaci bili zadovoljni kao i svi ostali jugoslavenski narodi.

Ako Republika Slovenija i Republika Hrvatska ne zele Jugoslaviju, pa ko moze sprijeciti ostatak bivsih jugoslavenskih drzava, da se ne udruze u jednu novu Jugoslaviju u kojoj bi bile stacionirane ruske i iranske snage a mogucno i turske snage, ukoliko Republika Turska bude zeljela postupiti van kodeksa NATO Saveza?

Ali komšo, mi živimo u velikoj državi od 2013. godine. Zaboravio si? :mrgreen:

И ја живим у тој великој држави, чак и не на периферији исте као што је Хрватска, али то није поента.

Међутим, могу да разумем зашто после ужаса 90их идеја Југославије није популарна у Хрватској.

Мени су СФРЈ и Тито симпа, пре свега шта представљају данас, а то је контракултуру популистичком национализму који влада Балканом.

Islamska Republika Iran pouzdano zna, da nece doci taj dan kad ce se sve jugoslavenske bivse Republike prikljuciti EUu. Znate li da ce uskoro doci do istupanja iz clanstva pojedinih EU drzava i da ce taj projekat propasti. Radi Bosne i Hercegovine, se Jugoslavija treba uspostaviti ponovo kao drzava i jugoslavenski narodi prikljuce nesvrstanima ili Rusiji i Islamskoj Republici Iran. Mislim da bi tada Bosnjaci bili zadovoljni kao i svi ostali jugoslavenski narodi.
Ne volim čitati propagandne pamflete. :thumbdown:

Међутим, могу да разумем зашто после ужаса 90их идеја Југославије није популарна у Хрватској.
Идеја Југославије није популарна у СР Хрватској доста пре 90-их, па се тек зато и десио онај ужас деведесетих када су повамирили своје усташе тамо, чим су геополитичке околности то допустиле.

И ја живим у тој великој држави, чак и не на периферији исте као што је Хрватска, али то није поента.

Мени су СФРЈ и Тито симпа, пре свега шта представљају данас, а то је контракултуру популистичком национализму који влада Балканом.
Nemoj shvatiti osobno, ali Hrvati su završili to poglavlje svoje povijesti. Da je valjala, ne bi propala. Dvaput!

Идеја Југославије није популарна у СР Хрватској доста пре 90-их, па се тек зато и десио онај ужас деведесетих када су повамирили своје усташе тамо, чим су геополитичке околности то допустиле.
Prvo, Hrvati su autori jugoslavenske ideje. Nažalost.

Drugo, odgovornog za užase 90-ih možeš pronaći u dvorištu ispod šljive.

Back