SFR Jugoslavija se mogla spasiti raspada

Демократска Југославија је имала будућност, као и свака демократска творевина.

Провинцијалност, исцепканост и некакве државице од 2-3 милиона становника нису ништа.

Што веће, то боље.

Најбоље би било да је остала Аустроугарска, или да је после ПСР направљену Међуморје, како је желео Пилсудски.

Ако то већ није, онда је Југославија боља од ових ситних феуда.
Da, jadna Slovenija sa svojih 2 milijuna stanovnika umire od gladi. Baš kao što su joj miloševićevci predvidjeli. :hahaha:
Пре свега што је до појаве таласа српског национализма већина грађана и Словеније и Хрватске била за заједничку државу.
S ovim se slažem. Nitko u Hrvatskoj nije nešto razmišljao o odcjepljenju i samostalnoj hrvatskoj državi, dok se nije pojavio Milošević sa svojim suludim idejama.

Ајде наведите примере великосрпског национализма и хегемоније у било којој Југославији...при томе маните се комунистичке пропаганде...дакле само истина и документовано...кажете постојала је великосрпска хегемонија...где? кад? изволте...
Evo samo jedan da ne smaram.

Jedan srpski premijer ili ministar u Vladi Kraljevine SHS/Jugoslavije je jednom izjavio da Hrvat nikada neće biti premijer te države, jer da nema što Hrvat biti premijer u srpskoj državi (!).

Evo samo jedan da ne smaram.

Jedan srpski premijer ili ministar u Vladi Kraljevine SHS/Jugoslavije je jednom izjavio da Hrvat nikada neće biti premijer te države, jer da nema što Hrvat biti premijer u srpskoj državi (!).
Једном је један човек рекао једном другом човеку не знам тачно шта а при томе га је мрко и погледао...знам поуздано...писало је у неком листу коме не знам име али је сигурно постојао...е тај зли човек је великосрпски хегемон...ок јака аргументација...:roll:

I dok ti lupaš smajlije jer nemaš šta drugo napisati Srbija kao država ostaje Europska vukojebina od kojeg i najveći bivši saveznici polako dižu ruke.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Види се да си припадник народа који се увек добровољно подчињавао другоме.
За разлику од вас, Срби су радије бирали да гину него да буду слуге покорне.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Види се да си припадник народа који се увек добровољно подчињавао другоме.
За разлику од вас, Срби су радије бирали да гину него да буду слуге покорне.
Pa čestitam, na dobrom ste tragu da to kao narod i ostvarite. Vučić, Dačić, Vulin i ekipa to dobro odrađuju. Hrvatska je članica EU, Eurozone i Schengena. Baš je to dokaz da nećemo nestati.

Pa čestitam, na dobrom ste tragu da to kao narod i ostvarite. Vučić, Dačić, Vulin i ekipa to dobro odrađuju. Hrvatska je članica EU, Eurozone i Schengena. Baš je to dokaz da nećemo nestati.
Не, у опште нећете нестати. Колико се становника одселило?
Оно. што је суштински важно а што ви не капирате, сјашио курта узјашио мурта. Увек су вам други одрђивали шта можете а шта не па вам је то већ уписано у гене и вама је то сасвим ок.
Сутра, да вам из Брисела кажу да лајете на лустер, ти би лајао из све снаге.
Крв није вода а слуга остаје слуга!

Da, jadna Slovenija sa svojih 2 milijuna stanovnika umire od gladi. Baš kao što su joj miloševićevci predvidjeli. :hahaha:

S ovim se slažem. Nitko u Hrvatskoj nije nešto razmišljao o odcjepljenju i samostalnoj hrvatskoj državi, dok se nije pojavio Milošević sa svojim suludim idejama.

Па Словенија не, али Србија, Босна, Косово и Македонија су доста изгубили,

Црна Гора чини се такође да не,

Хрватска, па, како се узме, стандард је солидан али демографска ерозија велика.

Свима би ( осим Словенији, али ко још размишља о Словенији?) било боље да живе у великој држави.

Једном је један човек рекао једном другом човеку не знам тачно шта а при томе га је мрко и погледао...знам поуздано...писало је у неком листу коме не знам име али је сигурно постојао...е тај зли човек је великосрпски хегемон...ок јака аргументација...:roll:
Ne pisdi! Ne mogu sad pronaći tu knjigu. Mislim da mi je u obiteljskoj kući.

Не, у опште нећете нестати. Колико се становника одселило?
Оно. што је суштински важно а што ви не капирате, сјашио курта узјашио мурта. Увек су вам други одрђивали шта можете а шта не па вам је то већ уписано у гене и вама је то сасвим ок.
Сутра, да вам из Брисела кажу да лајете на лустер, ти би лајао из све снаге.
Крв није вода а слуга остаје слуга!
Opet ne razumiješ osnove. Hrvatska je punopravna članica jednog od najmoćnijih saveza svijeta. Srbija nije nigdje i kao takva će prije nestati nego Hrvatska. Mi još neki ***** i možemo odlučiti na temelju načeg članstva. Srbija ne može odlučiti o ničemu. Vi ste bez EU gospodarski ništa, dok politički vam razni Ruski kozojebi kreiraju vanjsku politiku. Sad fini razmisli kako to može jedino završiti?

Iz Srbije je po popisu stanovništva iselilo više od pola milijiuna stanovnika. U realnosti je to 800k, možda i milijun. Čovječe, lupetaš gluposti i papagajski ponavljaš instrukcije napisane iz Kremlja koje su ti prenijeli razni Marići, Bokani i Šešelji. To je za normalan svijet ljudski otpad. Takvi ne mogu proći nigdje.

Opet ne razumiješ osnove. Hrvatska je punopravna članica jednog od najmoćnijih saveza svijeta. Srbija nije nigdje i kao takva će prije nestati nego Hrvatska. Mi još neki ***** i možemo odlučiti na temelju načeg članstva. Srbija ne može odlučiti o ničemu. Vi ste bez EU gospodarski ništa, dok politički vam razni Ruski kozojebi kreiraju vanjsku politiku. Sad fini razmisli kako to može jedino završiti?

Iz Srbije je po popisu stanovništva iselilo više od pola milijiuna stanovnika. U realnosti je to 800k, možda i milijun. Čovječe, lupetaš gluposti i papagajski ponavljaš instrukcije napisane iz Kremlja koje su ti prenijeli razni Marići, Bokani i Šešelji. To je za normalan svijet ljudski otpad. Takvi ne mogu proći nigdje.
Ljudski otpad je NATO.
Ne razumes osnove.

Па Словенија не, али Србија, Босна, Косово и Македонија су доста изгубили,

Црна Гора чини се такође да не,

Хрватска, па, како се узме, стандард је солидан али демографска ерозија велика.

Свима би ( осим Словенији, али ко још размишља о Словенији?) било боље да живе у великој држави.
Ali komšo, mi živimo u velikoj državi od 2013. godine. Zaboravio si? :mrgreen:

Jna je trebala da zatvori sve granice, pohapsi i pobije sve nacifašiste u roku od nedelju dana. Svet bi brujao mesec dana i ćao zdravo. Umesto toga imamo fašiste na vlasti u svim ex republikama.
Priviđaju ti se fašisti. Ja nisam primjetio fašiste ni u jednoj od republika bivše Jugoslavije. Čak ni Vučića ne bih nazvao fašistom, nego nacionalšovinistom i radikalno desnim političarem.

Back