Xad
Početnik
- Poruka
- 40
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je prikazano sta se desava kada napredna civilizacija sretne ne bas tako naprednu.
![]()
Kad napredna civilizacija sretne ne bas tako naprednu,dese se "rezervati"Indijanaca po Americi,ono prije rezervata,genocid nad starosedeocima.
Ovo gradivo sam utvrdila jos u osnovnoj skoli, gledajuci kaubojske filmove,cak sam navijala za Amere.Kakve li zablude u koju su nas od malih nogu uvlacili.? Nas i cijeli svijet.
Milice, Atlantida je bila nasa provincija koja se otela kontroli tako da je to potonuce savrseno isplanirana stvar
Carapice, pa naravno...mi smo oduvek bili jako plemenitiUostalom niko nije svestan sta mi imamo ovde...Samo Rtanj vredi vise nego sve ovo navedeno zajedno
![]()
da, ali vidis na prethodnoj strani deo gde pise da je to pitanje poznato svakome ko je makar listao udzbenik istorije za peti razred osnovne skole...![]()
e to su te istorijske zablude. molim te obrati se salu za njegov roman "kontovi i td" koja kosta 9.999,99 eura na snizenju (jos samo ove nedelje) i kada sve lepo procitas bice ti jasno ko je zaboravio vodu i zasto nema atlantide![]()
Nije suština u pitanju i odgovoru,pitanje je stavljeno sa razlogom osobi koja se podsmeva Sfingi,isto kao i ti.
Lično imam jako veliko poštovanje prema Sfingi,zato sam i stavila to pitanje.A sad ko razume shvatiće![]()
aha, jos mi samo reci da verujes da je ubijala sve one koji nisu znali odgovor a jedino je edip shebao?![]()
Igrala si se kaboji i indijanci kad si bila manja?!
Nisi sad ni svesna kol'ko sam ljubomorna na tebe
Ja sam se samo igrala lastis, i oblacila neke barbike,retko originalne, sta da kazem , devedesete, i baywatch . Uvek sam doduse bila sidzej
![]()
to je mitologija![]()
U postu koji si citirala ja mislila da sam bila preozbiljna,mozda sebe cascavam ipak ti mila moja procitaj za svaki slucaj jos jednom.![]()
Pitanje za Sal-a i Milica Cobanica:
Dokle cete postavljati takve postove? O letecim wc soljama i o carstvu u kojem caruje drugarstvo?
Zar ne vidite da wasi postovi skrecu temu?
Budi srecna sto nije ostavio ukljucenu peglu!!!ne zaboravi da smo mi srbi odgovorni i za potonuce atlantide, jer je neki biser zaboravio da iskljuci vodu u kuhinji...![]()
Budi srecna sto nije ostavio ukljucenu peglu!!!![]()
Neuspeli rudnik!a sta ti mislis kako je nastao veliki kanjon?![]()
Mozda.jok, to je ta pegla.....
a zagonetka nije mitologija vec dogacaj koji je prenosio cnn?![]()