Sfinga

Milice, Atlantida je bila nasa provincija koja se otela kontroli tako da je to potonuce savrseno isplanirana stvar ;)
Carapice, pa naravno...mi smo oduvek bili jako plemeniti :) Uostalom niko nije svestan sta mi imamo ovde...Samo Rtanj vredi vise nego sve ovo navedeno zajedno :D

Zato sto je prikazano sta se desava kada napredna civilizacija sretne ne bas tako naprednu.

;)

Kad napredna civilizacija sretne ne bas tako naprednu,dese se "rezervati"Indijanaca po Americi,ono prije rezervata,genocid nad starosedeocima.
Ovo gradivo sam utvrdila jos u osnovnoj skoli, gledajuci kaubojske filmove,cak sam navijala za Amere.Kakve li zablude u koju su nas od malih nogu uvlacili.? Nas i cijeli svijet.

Kad napredna civilizacija sretne ne bas tako naprednu,dese se "rezervati"Indijanaca po Americi,ono prije rezervata,genocid nad starosedeocima.
Ovo gradivo sam utvrdila jos u osnovnoj skoli, gledajuci kaubojske filmove,cak sam navijala za Amere.Kakve li zablude u koju su nas od malih nogu uvlacili.? Nas i cijeli svijet.

Igrala si se kaboji i indijanci kad si bila manja?!
Nisi sad ni svesna kol'ko sam ljubomorna na tebe:evil:
Ja sam se samo igrala lastis, i oblacila neke barbike,retko originalne:neutral:, sta da kazem , devedesete, i baywatch . Uvek sam doduse bila sidzej:zper:

Milice, Atlantida je bila nasa provincija koja se otela kontroli tako da je to potonuce savrseno isplanirana stvar ;)
Carapice, pa naravno...mi smo oduvek bili jako plemeniti :) Uostalom niko nije svestan sta mi imamo ovde...Samo Rtanj vredi vise nego sve ovo navedeno zajedno :D

e to su te istorijske zablude. molim te obrati se salu za njegov roman "kontovi i td" koja kosta 9.999,99 eura na snizenju (jos samo ove nedelje) i kada sve lepo procitas bice ti jasno ko je zaboravio vodu i zasto nema atlantide :cool:

da, ali vidis na prethodnoj strani deo gde pise da je to pitanje poznato svakome ko je makar listao udzbenik istorije za peti razred osnovne skole... :roll:

Nije suština u pitanju i odgovoru,pitanje je stavljeno sa razlogom osobi koja se podsmeva Sfingi,isto kao i ti.
Lično imam jako veliko poštovanje prema Sfingi,zato sam i stavila to pitanje.A sad ko razume shvatiće ;)

e to su te istorijske zablude. molim te obrati se salu za njegov roman "kontovi i td" koja kosta 9.999,99 eura na snizenju (jos samo ove nedelje) i kada sve lepo procitas bice ti jasno ko je zaboravio vodu i zasto nema atlantide :cool:

Milice, to nije roman, nego nova biblija, postulat postojanja...snazno, jako i zanimljivo delo.
Naslov mu je "Kontovi i dugokontovi prirode"

Jedan od citata iz tog kapitalnog dela, a vezan za Sfingu, jeste sledeci..

"Ko tebe hlebom, ti njega Sfingom..", a nadovezuje se na pasus
"Svaka zena koja udje u kupatilo, mora kad tad izaci iz njega.....SEM ako nije Mocna Rendzerka, ili Sfinga.
U tom slucaju, izaci ce brze nego sto su usle (po Ajnstajnovom kontu i cenjenom dugokontu jednog oblika teorije relativiteta a koji se zove "Teorija Stale i Motke").

Ince, delo "Kontovi i dugokontovi prirode" ce biti obavezno stivo i pravilo sluzbe svakog u jatu Mocnih Rendzera.
:)

Igrala si se kaboji i indijanci kad si bila manja?!
Nisi sad ni svesna kol'ko sam ljubomorna na tebe:evil:
Ja sam se samo igrala lastis, i oblacila neke barbike,retko originalne:neutral:, sta da kazem , devedesete, i baywatch . Uvek sam doduse bila sidzej:zper:

U postu koji si citirala ja mislila da sam bila preozbiljna,mozda sebe cascavam ipak ti mila moja procitaj za svaki slucaj jos jednom.:)

"Kontovi i Dugokontovi prirode", poglavlje "Srbi -Praoci svih nacija", treci pasus sa leve strane

Citat:
Srbi su praoci svega i svacega.
Srbi su krivi za veliki prasak, a crne rupe su im neuspeli eksperimenti.
Srbi su uveli struju u egipatske piramide, da im njihova nepriznata deca (Srbi su najveci svaleri od postanka do danas u svemiru) ne tapkaju u mraku.
Reptilijanci, Sivi i Drakoni su plod ljubavi srbina i mini crne rupe.
Taj srbin kad vide sta napravi, pobeze i proglasi se Dr Udo u Svarcvaldu na zemlji.

Rezimiram da su srbi - praoci svega i svacega.
Amin.

Back